Mot jobbet

Nu är jag klar. Ska ta bussen som går 7 över så ska snart ta mitt pick och pack och gå ner till bussen. Idag jobbar jag bara till två så det blir inte en sådan lång dag, kan åka hem och vila lite efter jobbet om jag känner för det. Vi hörs efter jobbet! =) Pösss


Kastar in en bild på sexiga Angelina


090831

Nu är det 31 augusti. Imorgon är det 1 september, hösten är kommen. Fy vad deprimerande. Vi närmar oss vinter, vill inte ens tänka på det..

Jag vilade en halv timme tidigare idag och självklart blev jag pigg på den lilla tuppluren så nu är jag pigg sitter här och kan ej sova. Kul, ska upp tidigt imorgon.. Börjar 10.00.. Måste snart tvinga mig själv att sova. Första dagen jag jobbade fick jag tre timmars sömn, inatt fick jag fem timmar. Skulle vara trevligt om man fick några fler timmars sömn.


Take me back


Lördag

Började med att jag och Olivia åkte från mig med halv elva bussen, mötte upp Amanda och Alexandra vid zinken runt tio i elva. Vi tog tillsammans bussen mot fridhemsplan där vi drog till nivå, förade lite runt stängning drog vi därifrån inklusive Amandas killkompis som jag ej minns namnet på, kallade han armen hela kvällen. Vi drog mot Viper där Niklas, Tim och Alex var. Där var vi tills de stängde då vi drog mot donken i fridhemsplan. Slutade med att jag kom hem halv sex på morgonen och jag skulle upp halv tio, yes!!! Men jag försov mig ju som sagt till tjugo i elva, då det var tjugo minuter kvar tills min buss skulle gå. Jag bara älskade livet då! Men som tur var så kom jag iallafall i tid till jobbet. Kämpade som ett djur. Men lördagen var helt okej =)


090830

Idag försov jag mig till jobbet, hade därför inte tid för att blogga. Kom i tid till jobbet (som tur är) men jag fick göra mig iordning på 15 minuter. Jag kom hem vid halv sex och gick upp vid tio, ni förstår ju själva hur dööd jag är. Ska vila en timme nu sen ska jag träffa R lite senare. Ska jobba imorgon också, börjar vid tio.. Så här blir det inget ränande ute hela natten. Ska vila nu men jag lovar att berätta om gårdagen senare =) Pusss

MJ

HAPPY BIRTHDAY MICHAEL JACKSON! R.I.P



Dagens låt: Michael Jackson - Blame it on the bogie


Utgång

Väldigt ledsen för dålig uppdatering. Jag och Olivia är hemma hos mig, vi håller på att fixa oss. Ska som sagt ut idag också, tror vi ska börja på nivå. Billigt o bra haha. Efter det vet jag inte vart vi drar. Det blir nog jag, Amanda, Olivia, Alexandra, Tim och Niklas. Måste tänka på att jag inte får vara ute allt för sent idag, ska upp o jobba imorgon!

Nu ska vi käka lite sen dra oss in mot söder. Puss


Jobbet

Tänkte berätta lite hur det gick första dagen på jobbet. Jag kom dit vid 08.10 direkt satte vi igång, vi öppnar nio och vi skulle hinna göra sjukt mycket. Förstår inte hur jag ska få in allt som behövs göras innan öppning, ska ju öppna själv på söndagar. Från halv elva till halv två stod jag konstant och gjorde mackor, man fick inte en stunds vila. Det var galet. Efter var jag så galet trött, hade ju sovit tre timmar under natten. Så när jag slutade var jag död i heeela kroppen. Hade så ont i fötter och ben. Men det gick iallafall sjukt bra för att vara första dagen. Att göra mackor och så är inte svårt men sen att få in allt annat som behövs göras, det är de som är det svåra. Men det lär man sig med tiden.

Imorgon ska jag jobba igen men jag börjar inte förens halv tolv så det är skönt =)


Gårdagen

Gårdagen var helt okej. Vi började som sagt hemma hos Alexandra vi drog från henne vid kvart över tio mot The Bridge men när vi kommer det var det såååå mycket folk så att varken jag eller Alexandra orkade stå kvar i den där kön även fast vi stod på listan. Så vi drog vidare mot Fridhemsplan, nivå. Satte oss där tog en var sin cider sen drog vi därifrån, men då visste vi inte vad vi skulle ta vägen. Och jag var inte taggad för fem öre, jag blev sjukt trött och ville mest av allt bara hem och sova samtidigt som Alexandra var full som f*n. Slutade med att vi beslöt oss för att inte dra vidare så vi åkte mot Hornstull och möte upp Olivia och Amanda, vi käkade på Crave sen åke jag, Olivia och Amanda hem till mig. Vi somnade vid sex imorse...

Vaknade idag vid två då vi gick upp gjorde mat, nu är vi här.. Har inte gjort ett skit idag, vi ska nog lägga oss och kolla på baksmällan. Få oss ett gott skratt haha. Ikväll blir det nog utgång igen, ska dock jobba imorgon.. Men vem faaen bryr sig!!!!
(dålig uppdatering för mitt internet varit fucked up som sagt)

090828

Har inte kunnat blogga på hela dagen. Internetet hemma hos mig är fucked up så nu sitter jag hemma hos Alexandra. Vi ska snart dra ut, sitter här och förar lite. Vi ska nog dra till The Bridge, frågan är om jag vill... Aja.

Jobbet idag gick skiit bra =) Det var sjukt stressigt, under sex timmar satt jag sammanlagt ner fem minuter. Jag har just nu sjuuuuukt ont mina stackars fötter.

Hinner tyvärr inte skriva mer nu, skriver mera när mitt fucked up internet börjar fungera igen. Ha en bra fredag! PUSS

Lägg ner!

Okej, nu måste jag precis som alla kommentera det Katrin Zytomierska gjorde i direktsändning på Vakna med the voice. För att först tilläga så gillar jag varken Kissie eller Dessie. Jag tycker dem båda är patetiska och det är bara komiskt att läsa deras bloggar. Där de båda tror att det är största kändisarna för att de har några tusen läsare om dagen på sin blogg. Skaffa ett liv! Att Dessie som är 15 beeter sig som hon gör är ändå förståeligt, jag kanske var som henne när jag var 13 men andra växer inte upp lika snabb. Men att Kissie som är 18 bast beeter sig som hon gör. Ja, vart f*n ska man börja? Haha.

Men här har vi en kvinna på 30 år. Som i direktsändning trycker ner andra bloggare. Visst att Kissie och Dessie är patetiska men orka ödlsa energi på det och ta upp det i tv. Detta gör hon bara för att själv få mer läsare och provocera. Och att hon av ALLA säger detta är bara ännu mera komiskt, som startat sin "karriär" på att provocera och bara snacka massa skit om andra, är.. aa vart finns orden.. Patetisk brud! 30 år? Asså hon sjunker ju lägre än både Dessie och Kissie tillsammans när hon gör som hon gör.
Aja skaffa ett liv alla 3! Min åsikt är sagt.

Önska mig nu lycka till på jobbet =)

Uppe med tuppen

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen igår men jag hade fullt upp hela dagen. Jag åkte ju som sagt in och mötte upp mamma, vi kollade lite på Gina. Jag köpte mig ett par svarta jeans och sen hittade jag maassa annat fint som jag ska hämta ut idag =) hihi. Efter det åkte jag hem till Tilda vid skarpnäck, var där en liten snabbis. Vi hann prata lite innan jag drog vidare mötte upp Alexandra på söder. Vi fikade på Café Rival. Vid nio åkte jag hem men hann inte vara hemma mer än 10 minuter innan jag var tvungen att springa ner till bussen igen. Skulle möta R i Liljeholmen. Vi gjorde inte mycket, satt bara och snackade. Det var väldigt skönt väder igår kväll. Slutade med att jag kom hem runt ett, jag gick direkt och la mig i sängen. Jag som hade planerat att lägga mig tidigt... Men nej jag somnade inte förens tre, så nu har jag sovit tre timmar. Duktigt gjort av mig!
Men jag slutar ganska tidigt idag, slutar runt två. Så jag åker hämtar ut kläderna sen drar jag nog hem och sover några timmar för ikväll blir det utgång. Är sjuukt taggad! Vi ska till det nyöppnade stället The Bridge (gamla Toxic).

Nä nu måste jag börja fixa mig. Ska ta bussen som går tjugo i åtta. Börjar 08.10.. Suck, pusss

Möta mamma

Nu drar jag och möter upp mamma.

 

Dagens outfit


Lite suddig och vit men pusshej


Ännu en dag

Jag somnade redan halv ett igår och vaknade fem över tolv. Sov nästan tolv timmar, det var riktigt skönt att sova ut. Känner att jag behövde det. Nu sitter jag här och kollar på Project Runway. Ska snart börja fixa mig ska åka in till söder och möta upp mamma. Vi ska till götgatsbacken och köpa ett par svarta jeans åt mig. Hoppas på att få lite mer också, hihi. Efter jag varit med mamma ska jag möta upp Tilda på en fika =) Ska bli kul, vi har inte träffats på så länge.

Igår hade ju den nya Beck filmen premiär och jag säger bara f*n att jag inte gick för tydligen hade några av skådisarna från filmen varit där och presenterat filmen.... Buuuhu.

Time to take a shower. Kizzezh


God natt

Kollat klart på So you think you can dance. Ade och Melissa åkte ut, fysatan vad jag gråter som ett barn till det här programmet. Helt sjukt. Om ett tag börjar CSI, tänkte lägga mig i sängen och kolla på det då. Känner mig riktigt seg, ska försöka somna tidigt idag och gå upp o hyfsad tid imorgon så jag kan somna sen.
Måste ändå upp i tid imorgon måste åka in till stan och köpa ett par svarta jeans. Måste ha svart byxor på jobbet och dem jag har har jag vuxit ifrån så måste införskaffa mig ett par nya. Måste försöka möta upp Tilda också, få tillbaka min svarta converse. Måste ha svarta skor på jobbet också... På kvällen blir det kanske kräftgrej. Vet inte riktigt vad det ska innebära men jag får ju inte ut någon information av O, blir galen haha.

Ska lägga mig i sängen nu. Puss god natt!

Dagens låt: ACDC - Rock and Roll train


SYTYCD

Nu börjar So you think you can dance när som helst. Späännande! Skriver mera efter programmet, om jag inte råkat somna. Är grymt trött. Fick fyra timmars sömn inatt...

Jobbintervjun

Nu är jag hemma från O. Vi låg bara och kollade på tv hela dagen, somnade även till några gånger. Men det var skönt o bara ta det lugnt. Sitter här nu med spänning och väntar på So you think you can dance. Wiiie!

Jobbintervjun lovade jag att berätta om. Jag var förberedd på ett korsförhör av massa frågor men hon pratade hela tiden som att jag redan fått jobbet men försökte koppla bort det. Försökte fokusera men hon ställde mig inte en enda fråga. Hon sa "Det här är reglerna", visade mig på ett papper och sedan frågade hon om det var några frågor och jag sa nej eftersom jag inte riktigt förstod vad som hände. Så säger hon "Okej bra, då kan vi gå igenom schemat". En lättnad spred sig igenom kroppen. Ursäkta mig men fyfan vad skönt det känns! Och jag behövde inte ens anstränga mig. Jag börjar nu redan på fredag =)
För er som inte förstått vad det är jag ska jobba med så ska jag jobba på Subway på malmskillnadsgatan (horgatan, I know). Men jag ser riktigt fram emot att börja jobba! Kommer jobba heltid så nu blir det inte mycket fritid, mest jobba jobba jobba. Men det är bra, ska ju dra i höst med Alexandra.. Vi kommer ha galet!

Hörs senare / PUUSSSS

Jag fick jobbet!

Gissa om jag fick jobbet? Ja det fick jag =) Jippie! Jag har inte tid att berätta hur det gick till nu, har ganska bråttom. Ska möta O om några minuter. Vi ska väl hem till O och kolla på film. Jag skriver mera senare! Puss

Mot stan

Nu drar jag på jobbintervju.


Dagens outfit


HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

Uppe med tuppen

Vaknade för ungefär 20 min sen. Sitter här nu och äter frukost. Ska börja fixa mig nu, har lite bråttom. Ska ta bussen om en timme. Måste skynda nu. Vi hörs efter intervjun. Wish me luck! =)


Sängen kallar

Nu är So you think you can dance slut. Har suttit fast klistrad sedan 21.55. F*n att man måste vänta till imorgon för att se vem som åker ut. Hoppas verkligen att Brandon vinner! Han är så grym på att dansa. Och vilken teknik. Ojojoj...

Måste snart komma i säng. Ska nog lägga mig och kolla på CSI som börjar 00.10, försöka somna till det. Måste ju upp vid halv åtta imorgon. Jobbintervju klockan 10.00. Börjar bli nervös... Aja hoppas alla håller tummarna! =) Sov sött

Just nu

Fyyy satan vad skönt det var att bada. Nu sitter jag här, nyduschad, ny fönad och ny plattat hår. Har fixat allt ikväll så jag slipper upp och tänka på det imorgon när jag ska upp tidigt på jobbintervju. Sitter här med en kopp te och en skål med M-godis. Någon som minns? =) Galet gott. Väntar på att So you think you can dance ska börja..

Dagens låt: Rio - Shine on

Att älska som en porrstjärna

Nu ska jag lägga mig i badet och läsa min bok


Hemma igen

Nu är jag hemma från stan. Måste säga att det suger att jag inte har någon digitalkamera, måste verkligen köpa en. Kan inte visa upp vad jag köpt nu ju =(.. Aja jag mötte upp Alexandra i stan, av en slump stötte vi på Chanette också så hon hängde med oss till Gina, sen drog vi till PK-huset där Chanette mötte upp sin mamma. Jag och Alexandra orkade inte gå omkring på stan och vi båda var grovt hungriga så vi gick till Kungshallen där jag käkade feeeett god indisk mat!! Indisk mat is the shit!! Efter maten åkte vi åt var sitt håll hem. Här sitter jag nu och håller verkligen på att somna. Ska nog ta ett bad om ett tag.

Jag köpte iallafall ett par jeansleggings, en grå stickad tröja, ett vanligt vitt långt linne och en brun tunika. Mer än så orkade jag inte, för idag..

IKVÄLL ÄR DET SO YOU THINK YOU CAN DANCE! WOHO

Drar mot stan


Dagens outfit


Jalla bye

080925

Jag har fortfarande inte kommit iväg till stan. Gulligt av mig. Jag satte mig och tittade på riktiga Pettson och Findus förut, och självklart somnade jag till det. Men nu SKA jag faktiskt hoppa in i en dusch, fixa mig snabbt. Sen åka in mot söder möta upp Alexndra. Vi ska kolla lite vid götgatsbacken och sen ska vi käka ute, mysigt! Kanske träffar O senare...

God morgon

Look who's up? Jag vaknade för sisådär en timme sedan och här sitter jag nu. Blev aldrig av att jag mötte upp mamma, jag orkade inte. Så hon överförde pengar till mitt konto istället så jag ska snart göra mig lite iordning sen tvinga med mig någon in till stan. Känner att jag behöver några nya plagg till garderoben!

Det är sjukt nice väder idag ju =) Hoppas det håller i sig.. Orkar inte med regn!! Ska slänga i mig lite frulle nu.

Pussss

Sov gott

Tänkte precis lägga mig i sängen kolla en film eller så. Har suttit uppe och myst med pappa och hans flickvän. Druckit te och bara snackat massa skit. Skönt att bara umgås med familjen ibland. Och imorgon ska jag träffa mami!! Vi ska kolla lite på stan, jippie =) Sen ska jag även träffa Jussan imorgon!! Också ett plus. Var sjukt länge sen jag träffade henne. Nä nu blir det bingen, måste upp tio imorgon. Inte riktigt min grej att gå upp tidigt därför lika bra o lägga sig i sängen nu.

Är nervös inför intervjun på onsdag. Hoppas hoppas hoppas verkligen på att jag får det här jobbet. Behöver verkligen det. Inte bara för ekonominsk skull utan även för min egen. Behöver komma igång med något, mår inte bra av att bara ligga hemma hela tiden. HOPPAS! =) God natt


Fika med bästa

Så nu är jag hemma igen. Jag mötte upp Alexandra vid mariatorget vid tog en promenad in till östermalmstorg där vi satte oss och fikade. Det var mysigt. Snackade lite om resan som vi tänker ta i höst. Det blir nog en weekend men vi har svårt att bestämma oss vart vi vill åka. Tänkte ta och kolla runt redan ikväll faktiskt, se om man hittar något. Just nu tänkte jag slänga i mig något att käka. Är lite små hungrig. Hörs senare blorren

Mot söder

Nu drar jag iväg mot söder. Ska möta upp Alexandra på en fika. Vi hörs senare =)


J*vla internet

Ledsen för att jag inte bloggat något idag men mitt internet har varit fucked up. Det har inte velat funka på hela dagen men nu funkar det så nu är alla glada igen =) Jag är ledsen för dålig uppdatering igår också. Ska bli bättre, I promise!

Idag har jag inte gjort mycket. Mest varit hemma, försökt få igång internet. Finns inte så mycket för mig att göra nu när alla börjat skolan. Det är ganska tråkigt. Även om det kanske är dåligt av mig att hoppa av skolan så ångrar jag inte mitt val. Igår satt jag faktiskt och skickade in mitt CV till alla subway i hela Stockholm, ja det var jobbigt. Men idag ringde faktiskt ett av ställerna upp mig och jag ska på anställningsintervju där på onsdag klockan 10.00. Ska bli kul, hoppas verkligen på att jag får det här jobbet. Behöver börja spara pengar om det ska bli någon resa för oss i höst =) Håll tummarna för mig

Just nu tänkte jag ta ett bad, fixa mig lite. Sen ska jag åka in mot Söder senare och möta upp Alexandra, vi ska väl fika eller så. Ska bli mys! Är trött på o ligga hemma. Nu kallar badvattnet.

Dagens låt: Robert Pattinson - Let me sign


Just nu

Nu har vi käkat och varit nere och köpt chocklad. Ska väl sätta på en till film eller något. Idag orkar jag inte skriva några långa inlägg, tyvärr.. Men vi hörs senare =)

090823

Nu ska vi kolla film, I think. Vad det blir för film vet jag inte än, tror vi kanske kollar klart på filmen vi såg igår, alltså skuggornas hus. C ya after tha movie!!!

God morgon

Gissa vilka som vaknar nu? För typ en halv timme sedan. Jo vi, deppigt men sant. Vi såg aldrig klart filmen igår vi somnade båda två. Ska nog kolla klart på filmen idag istället. Idag ska jag nog bara ligga hemma och ta det feeeett med lugnt =) Skriver mera senare. Pusssis

Nattinlägg

Nu är vi hemma hos mig jag och Joanna. Jag drog förut till brommaplan och mötte upp Joanna och hennes syster och hennes syster kompis. Vi satt där på en uteservering och drack lite. Det var mysigt =) Vid tolv drog vi därifrån då hennes syrra + kompis åkte hem och jag och Joanna åkte mot fridhemsplan. Där vi käkade gaaalet mycket mat på grillen hihi. Sen drog vi hem mot mig och här sitter vi nu, ska snart sätta på en film och äta fett med popcorn! Hörs imorgon blorren. KYSS

Mot brommaplan

Nu sticker jag iväg mot brommaplan! Ska möta upp Joanna och hennes syster. Kvällens planer som sagt det finns många alternativ. Varför är det alltid så att alla grejer händer på en och samma dag? Men sen när man har skit tråkigt och bara VILL göra något mest av allt, då händer inget.. Så det blir jobbigt beslut ikväll.


Kvällens outfit

Puss hej

Snygging


090822

Har kollat klart på den upprörande filmen När mörkret faller. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, göra mig iordning. Ska åka mot bromma senare, träffa upp Joanna och hennes syster. Dem sitter där på en uteservering. Kvällens planer är inte riktigt bestämda, finns olika alternativ.


Dagens låt: Prince - Kiss

När mörkret faller

Nu har jag spanat in bloggar och kollat runt på ansiktsboken lite.. Nu blire När mörkret faller


Gårdagen

Idag vaknade jag vid tre tiden... Ganska deprimerande men men.. Nu sitter jag här och tittar på the cougar. Tänkte snart sätta på När mörkret faller, måste ju se klart filmen.

Gårdagen var ganska trevlig. Det var ingen galen utekväll mer ganska chill men det var nice. Vi drog först hem till Alexandra förade lite sedan tänkte vi dra till metro men så blev det inte istället drog vi till nivå där vi mötte upp min vän. Vi var där till kanske halv ett då vi drog därifrån och eftersom ingen av oss pallade betala inträde så drog vi till after. Egentligen tycker jag inte om stället för fem öre men Alexandra och Joanna ville dra dit. Alexandra drog efter ett tag på after och vid halv tre tiden drog vi därifrån mötte upp samma kompis som på nivå vi drog mot Slussen där Joanna käkade på grillen sen drog vi alla hemåt. Jag kom hem vid halv fem och somnade kanske vid fem, kanske inte så konstigt att jag sov till tre iallafall..? :p


Utgång

Nu ska jag dra hem till Alexandra där vi ska föra lite sen blir utgång. Är galet taggad idag!! Måste springa. PUSS

 
 

Just nu

Blev inge the sims förut istället la jag mig i sängen och kollade När mörkret faller, hann dock inte se klart hela var tvungen att hoppa in i duschen. Men fyfan vilken upprörande film. Har sett den förut några gånger men jag blir lika upprörd varje gång. Aja nu sitter jag iallafall här nyduschad. Ska snart börja fixa mig. Hela processen idag,suck. Föna håret, platta håret, sminka mig, välja kläder blablabla... Den stora frågan är, vad ska man ha på sig? :o

Dagens låt: Ian Carey ft. Michelle Shellers - Keep on Rising
Alanya minnen <3

The sims 3

Jag tror faktiskt inte jag kommer orka ta mig in till stan.. Känner mig inge bra, ska nog vila lite så jag orkar med kvällen. Kanske spela lite the sims, det var gaaalet länge sedan jag spelade det. Jag känner mig faktiskt lite sugen idag. Men risken finns att jag fastnar där :p


090821

Klockan är redan tre... Jag har suttit inne på fb och taggat massa folk från Alanya resan. Men nu är jag här =) Jag vaknade idag av en fruktansvärd huvudvärk, kanske är späningshuvudvärk. Jag brukar ofta få det när vädret krånglar, som det iofs alltid gör i Sverige. Hoppas på att det inte börjar regna iallafall.
Om några timmar tänkte jag slita med mig Chanette och åka till stan el. Götgatsbacken. Vill försöka hitta något tills ikväll. Är såå trött på alla mina kläder. Senare ikväll blir det ju som sagt utgång med Joanna och Alexandra. Om fler hänger på får vi se..

Ska vara hos Alexandra vid nio, där vi ska fixa oss o föra lite.. Sen tänkte vi kanske testa på Nype idag. Vet någon om det är bra? Aja får se hur det blir.. Nu måste jag ta något att äta. Hungrar ihjäl.

Sov gött

Nu är det dags att gå till kojs. Har suttit inne på facebook i två timmar och laddat upp maaaassa bilder från alanya resan. Ååh vill bara tillbaka =( Vi hörs imorgon istället. Natti natti

Pippi

Älskade pippi! Hon är för skön haha! Igår när jag inte kunde sova raffsade jag fram gamla filmer och däribland hittade jag Pippi, den allra första filmen. Ni vet där hon är i godisaffären, kafferepet, pippis födelsedag och det där. Den bästa filmen =) Har fortfarande en del kvar av filmen, det är när pippi fyller år. Ska kolla på den sen!



Nu blir det bad bad bad.

Dagens låt: Ted Gärdestad - Sol, vind och vatten

Bada

Förlåt bloggen (!) att jag inte bloggat något idag. Jag gick upp tidigt imorse runt nio, gjorde mig iordning och drog hemifrån vid tio i elva. Skulle träffa Omar. Vi har varit hemma hos honom hela dagen och kollat på två filmer. Först såg vi Natt på museet 2 sen såg vi någon störd film som hette The killing room. Vid sju drog vi från honom käkade donken och mötte hans kompisar och nu vid nio tiden skjutsade han hem mig. Jag är gaaaalet trött. Somnade inte förens halv fem i natt och gick upp nio, är grymt trött. Tror jag ska ta mig ett bad och sedan försöka lägga mig i tid för en gångs skull. Kanske försöka vända tillbaka på dygnet...? Vore ju något.


Hoppas bara jag inte somnar i badet. Lyckas alltid hända mig...

<3


090819

Vart finns du?

Sitter här och tittar på So you think you can dance, började gråta för att det var så sorligt. Som jag alltid gör. Det är konstigt hur känslig man kan vara framför tv men aldrig gråta när det gäller viktiga saker.... Det är väl där jag tar ut alla tårar jag inte annars kan fälla.. Aja whatever.

Michael Jackson

Sitter fortfarande här framför datan och nördar mig. Håller på att skriva på mitt cv och lyssnar på Michael Jackson låtar *snyft*. Jag kan fortfarande inte förstå att han är död. Enligt mig har han gömt mig och kommer snart att komma tillbaka och alla kommer vara lyckliga igen. Men MJ är död. Död. Helt sjukt. Antingen så vill jag inte förstå eller så är det så overkligt att det inte går in. Jag har alltid älskat MJ. Enda från när han stod på scen som femåring med Jackson Five till han 1971 startade sin solo karriär och blev "The king of pop". Även om jag är född 1991 och inte var med då Michael Jackson var som störst så är jag enormt tacksam över att jag fått uppleva honom och hans musik. Allt han gjort för vår musik. Han var ett geni.


1958 - 2009

Dagens låt: Michael Jackson - Earth Song

Rasmus på luffen

Har precis tittar klart på Rasmus på luffen. Har inte sett den filmen sedan jag var ungefär sju år så att se den var ren nostalgi. Nu har jag även fått öroninflammation på båda öronen och det gör förskräckligt ont. Men pappa är just nu och hämtar ut mitt pencilin så det ska bli otroligt skönt. Hoppas värken går över. Typ nu.




Jag satte precis på Lotta flyttar hemifrån, också ren nostalgi =)

Hemma

Kom precis hem. Pallade inte vara ute ikväll, kände bara inte för att sitta inne och ruttna. När jag kom in till söder skulle alla dra från Snaps så vi drog till ett annat ställe Göta ark, som sög rent ut sagt balle. Efter att ha varit där en timme drog vi därifrån, de andra beslöt sig för att dra vidare men jag orkade inte. Så jag tog mitt onda öra och åkte hem. Tog ju ett tag att komma hem eftersom tågen går såååå ofta på vardagar, men hemma är jag nu iallafall. Skönt. Ska kanske slå på en film, vilken det blir blir ett återstående dilemma.

Snaps

Nu drar jag in mot söder. Pallar inte ligga hemma, har gjort det hela dagen. Ska dra till Snaps där resten av gänget sitter. Ha en bra kväll!

Öroninflammation!

Det blev ingen utgång för mig ikväll. Jag hade så ont i örat att jag låg gråtandes i sängen. Nu har jag precis kommit hem från en läkarmottagning i liljeholmen där de konstaterade att jag hade öroninflammation så nu ska jag gå på pencilin i fem dagar. Har iofs inte hämtat ut pencilinet än, ska göra det imorgon. Innan jag åkte till liljeholmen tog jag två panodil som nu börjat värka så örat gör som tur var inte lika ont längre. Och jag är inte ett dugg sugen på att ligga hemma ikväll. Vi får se, kanske drar ut en stund ändå... Då kan jag passa på att hämta ut pencilinet också..

Öroninflammation..?

Har kollat klart på Skuggornas hus och sitter här nu nyduschad. Mitt under filmen fick jag extremt ont i örat och nu värker det som f*n. Det gör så ont att jag vill gråta. Hoppas jag inte fått öroninflammation. Ska börja göra mig iordning nu, vi ska mötas på söder klockan åtta. Vi ska börja på Snaps men får se hur mycket jag orkar med detta bultande öra :( stackars mig...

Skuggornas Hus

Vaknade för ungefär en timme sedan och jag mår värre än någonsin. Igår på bion mådde jag lite små dåligt i halsen men idag när jag vaknade ville jag inte ens svälja för att det gjorde så ont. Plus att jag är helt täpt i näsan, tack gud!

Idag fyller min kompis Joanna 18 år så ikväll ska vi ut o fira henne. Även om jag är sjuk men jag tror tyvärr det kommer bli så att jag är en av dem som kommer gå hem först. Men ska iallafall följa med en stund. Vem vet kanske helt plötsligt känner mig bättre. Men först ska jag lägga mig i sängen kolla på "Skuggornas hus", någon som kommer ihåg den filmen? Lite nostalgi över det hela. Kommer ihåg att jag älskade den när jag var mindre.



Måste även få i mig lite mat. Ska nog laga mat sedan lägga mig och äta i sängen framför filmen. Mums. PUSS!

Baksmällan

Var och såg baksmällan idag. Haha sjuk film. Det är allt jag säger. Den är verkligen värd att se! Haha


I'm off to bio


Bio

Har precis betalt några räkning och ska hoppa in i duschen nu tänkte jag. Ska gå på 21.40 bion. Vi ska se baksmällan, jag är nog en av dem som ännu inte sett den filmen men dem säger ju att den vara vara bra så... Det är på tiden o se den nu då kanske.

Dagens låt: The Game - Better on the other side

Just nu


090817

Nu är jag vaken. Shit jag sov länge idag. Vaknade klockan två men sedan så somnade jag ju inte förens vid halv sex. Låg och pratade i telefon hela natten. Som på gamla goda fjortistiderna haha. Nu tänkte jag inte stressa någonstans för fem öre. Tänkte lägga mig i sängen kolla en film och äta frulle.. I'm out


Hittade en gammal goding från Phs student i maj

Michael Jackson

Min kompis skickade en låt till mig. Lyssna noga på texten. Låten är skriven och gjord till Michael Jackson av The Game, Chris Brown, P.Diddy, Mario Winans, Polow Da Don och Uscher. Riktigt fin låt.


Back to reality

Nu har jag varit hemma i Sverige i en vecka och en dag. Så tråkigt och deprimerad som jag var de första dagarna efter att vi kom hem, så tråkigt och deprimerad har jag fan inte varit på länge. Det var inte kul för fem öre att komma hem. Här fanns inget förutom vänner och familj. Så kul som vi hade i Alanya, ojojoj. Så kul kommer man aldrig ha i tråkiga deprimerande Sverige. Här händer fan ingenting. Jag vill bara tillbaka mest av allt. Jag orkar inte göra någonting, vill helst bara ligga hemma. Visst man blir mer deprimerad av det, men vad ska jag ut och göra? När det inte finns ett skit att göra ute. Jag saknar Alanya mest av allt. Vill inte vara här.

Plus att jag saknar R. Varför var jag så j*vla dum...

Bolt slog världsrekord...

...igen


Angelina Jolie


Mobil-lek

MOBIL-LEK
Gå in på kontaktlista, håll in knappen och stanna efter en stund! Fuska inte!

Detta händer dig på en fest:

Du går dit med: Anton jobbet (vet inte ens vem personen är...?)

Du är där med: Christopher (Leos kompis, skulle Inte tro det)

Du dansar med: Farbror Fredrik (haha why not?!)

Du kramas med: Johan (hm...?)

Du hånglar med: Micke (kvinnomisshandlaren, nej inte direkt)

Du går hem med: Mustafa (min stalker från Turkiet, no way!)

Du somnar med: Omar (känt snubben typ två veckor men okej)

Du vaknar med: Rash (en kille som kom fram till mig i Turkiet, gav mig hans nummer och sa att jag skulle ringa när jag kom hem till Sverige. Men morgon på dig med!)

Bästa festen. Hur kan jag missat denna?

090816

Ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har inte varit hemma speciellt mycket. Har sovit borta två nätter i rad nu.
Igår åkte jag in till söder mötte upp Amanda och Markus, vi tänkte dra till kungsan men vi ångrade oss så eftersom det var midnattsloppet igår på söder så var det mycket folk där också så vi mötte upp Folke, Alex, Lukas, Niklas och Tim dem drack så där stod vi allesammans i regnet på zinken och tittade på någon gratis konsert, det var faktiskt ganska nice. Men vid halv ett var vi dyng blöta så jag, Amanda och Markus gick hem till Amanda och kollade på två skräckfilmer. Den första skräckfilmen, kommer inte riktigt ihåg vad den hette men typ Översta våningen den var spansk och panik varning!!!!!
Vi somnade iallafall vid halv fem tiden. Vaknade idag vid ett, gick upp kollade tv, käkade frulle. Nu är jag hemma kom hem för en halv timme sedan ungefär.
Planer för ikväll har jag nog inga, kanske ska träffa Omar men får se hur det blir med det. Annars ska jag nog bara ta det lugnt eftersom jag inte varit hemma på två dagar.
Nu ska jag käka middag, hemlagade köttbullar. Mums

Bråttom

Jag hinner verkligen inte skriva. Har skit bråttom, ska ta halv bussen och har inte klätt på mig än. Jag skriver imorgon! PUSS

Gårdagen

Gårdagen var hyffsat nice, dock slutade kvällen på sös. Jag och Olivia åkte in med tio bussen till medborgarplatsen där vi mötte upp Amanda och Markus utanför metro. Väl inne på metro mötte vi Nicole, Chanette, Niklas, Tim, Folke och Larson. Det var nice vi dansade och körde hårt fram till två tiden då Folke blev slagen av någon störd snubbe på dansgolvet och var tvungen att åka till sös så vi alla förutom Chanette och Nicole följde med honom.

På sös satt vi till halv fem på morgonen, YES! När Folke var ihop sydd och klar drog jag, Amanda, Olivia och Markus hem till Amanda och somnade vid sju tiden.

Här sitter vi nu har precis käkat frulle. Vad man ska hitta på idag, vet jag inte.. Jag är lite sugen på att gå på the voice, haha jag vet att jag är jätte mobbad som säger det och att det bara är fjortisar där. Men till skillnad från alla fjortisar så är jag där för att lyssna på artiserna som kommer och jag är knappast där för att få ihop det med någon blatte unge från förorten.
Så jag ska nog försöka få med mig några vänner o dra dit. Haha pusshej!

Utgång

Nu är jag nyduschad ska snart börja fixa mig o så. Blir nog ingen bio ikväll blir nog utgång istället. Olivia står just nu i duschen så vi ska fixa oss tillsammans här sedan dra till söder tillsammans och möta upp resten av gänget. Blir nog metro ikväll. Har aldrig varit där men det ska tydligen vara ganska nice, hoppas på det iallafall.

Måste bara tilläga att jag är så jävla trött på alla människor som snackar massa. Som vill förstöra för andra. Jag skiter i om dem snackar helt ärligt men jag vill inte höra något, aldrig igen. Jag skiter i om dem snackar om mig, min familj, mina vänner men jag vill aldrig mera höra något. Jag är bara så jävla trött på att få höra massa skit.
Så nu ska jag fixa mig! Bye


090814

Morsning korsning!  Nu är vi vakna, eller snarare vi vaknade för ungefär en timme sedan men har inte orkat sätta mig framför datan förens nu. Känner att jag inte har något roligt att skriva idag så därför tänker jag avsluta här, skriver förmodligen senare under dagen.

Planer för dagen: På dagen har jag inte planer men senare ikväll blir det nog bio.

Juste, glömde även säga att jag fick tillbaka pengar från skatten igår, vilket känns jävligt skönt och passande då jag är en fattig kvinna just nu. Jalla bye


Natti natti

Nu är filmen slut och Olivia snarkar galet i bakgrunden. Jag är fortfarande inte trött så för mig blir det väl att sätta på en till film.
Imorgon ska jag kanske på bio.. Får se hur det blir med det.. Men först måste jag försöka få lite sömn. God natt

21

Nu är det dags för film


Just nu

Så sitter vi här jag och Olivia och har inte kommit någon vart. Vi tog en cykeltur in till Gröndal förut och köpte med oss lite snacks hem till filmen vi ska se snart. Vi hade tänkt att möta Amanda och Markus men så blev det icke då varken jag eller Olivia orkade fixa oss för att dra in mot södermalm. Vi har nu suttit och spanat in lite andra bloggar men tagit en hel del skojsiga bilder som jag tänkte dela med mig av nedan. Mer än så får det inte bli under detta inlägg...











Ni förstår ju själva hur kul vi har...

Gårdagen

Gårdagen bestod av blandade känslor. Jag mötte ju som sagt upp Alexandra vid halv tio. Vi mötte sedan upp Chanette, Olivia, Nicole, Amanda och Markus. Vi alla drog tillsammans mot Söderhof där resten utav gänget väntade. Vi satt på Söderhof enda tills klockan blev halv ett då vi drog vidare upp mot Medborgarplatsen och in på 54 men när vi kom in där kände vi att det inte var något drag så vi beslöt oss för att dra allehopa. När vi kommer ut från 54 har Chanette tappat bort sitt leg så att dra vidare gick ju ej. Helt plötsligt började folk försvinna mer och mer, fråga mig ej vart folket tog vägen. Till slut stod vi där jag, Olivia, Amanda, Markus, Chanette, Nicole och Emil. Efter att Chanette har letat efter sitt leg som inte fanns inne på 54 i ca. en halv timme beslöt vi oss för att allesammans dra in på 54 igen för att försöka göra kvällen och Amandas födelsedag till det bästa.
Slutade med att jag, Olivia, Nicole och Chantte drog vid tre när dem stängde. Markus och Amanda hade redan dragit hem då. Jag och Olivia drog hem till min mamma och sov där eftersom inga tunnelbanor går så att åka hem till pappa vid halv fyra på natten finns ju inte på världskartan om man inte har pengar till taxi. Och har jag det? Nej.

Så idag vaknade jag och Olivia hemma hos mamma vid ett tiden, vi gick upp. Käkade mat och gick och la oss igen, somnade och vaknade vid sex. Då jag kände mig mer deprimerad än någonsin så jag flög upp ur sängen och beslöt mig för att åka hem till pappa (som att det fanns något vettigare där att göra?). Så nu sitter vi här Olivia och jag. Har precis käkat lite så får vi se vart kvällen bär oss.. Är fortfarande skit trött efter gårdagen, känner mig som en gammal kärring som inte orkar göra ett skit och måste vila en vecka efter varje utgång.
Bilder från igår kanske kommer senare, vet ej om någon tog speciellt mycket bilder. Håll tummarna!

Ps: Jag håller på att göra om min blogg som ni kanske märker men eftersom jag inte är ett bloggproffs på att göra om bloggar så kan det säkert ta sin tid. Ha tålamod! ds
Pusssssss!


Söderhof

Nu bär det av till söderhof. Ska möta Alexandra, Hedda och Philippa vid mariatorgets tunnelbana tjugo över nio sen gå vi mot söderhof där vi ska möta upp resten. Dags att fira Amanda :)




Oh lucky lucky..

.. I'll do you like a truck. Bästa! Aja någon vila för mig blev det inte. Istället sitter jag inne på msn och tar emot massa bilder från Alanya resan men det går ju inge vidare snabbt måste jag säga. Har suttit här i en timme framför datan och jag inte ens fått fram hälften utav bilderna. Måste verkligen fixa snabbare internet. Så snart jag fått tag i bilderna ska jag lägga upp och berätta om resan, I promise!
Här är ett litet smakprov



Jag och Alexandra på Casablanca



Jag, Alexandra och våran turkiska bartender på Casablanca



Jag, Sebastian och Omar på Casablanca

090812

Nu är jag hemma från arbetsförmedlingen, vi passade på att handla lite påvägen hem. Nu precis har vi druckit te och ätit goda bagettmackor, snuskigt gott. Sitter nu och pratar i telefon med Alexandra. Hon försöker få ut mig på fredag men jag känner mig inte taggad för fem öre.

Jag har beslutsångest vad jag ska göra ikväll. Antingen drar jag ut och firar Amanda på Söderhof eller så stannar jag inne kollar en film och bara tar det lugnt. Iofs gjorde jag det igår men jag är fortfarande helt sliten från resan. Det är helt sjukt men sant. Min kropp tog verkligen på att festa varje dag i en vecka. Kanske ska vila lite innan jag drar ut ikväll..?



Ser allvarligt talat ut som ett fetto på denna bild.. men den bjuder jag på :)

Amanda 18 år

Tror ni det blev någon cykeltur för mig imorse? Skulle inte tro det. Istället vaknade jag för ca. en timme sedan och har sedan dess bara legat i sängen och degat. Nu har jag tagit mig upp äter en ganska sen frulle och ska snart göra mig iordning lite. Jag och pappa tänkte ta en cykeltur in till liljeholmen, jag ska anmäla mig på arbetsförmedlingen.
Ska se till att cykelturen blir i rasktakt iallafall så jag får lite motion idag.

Idag fyller min vän Amanda 18 år så senare ikväll ska vi fira henne. Det blir nog utgång, inte för att jag på något sett vill ut men hon fyller ju 18 så man får ställa upp.

Amanda Markus Lundqvist

Amanda 18 år! :)

Nattinlägg

Efter So you think you can dance drog jag ut och mötte upp Kija, min granne. Vi tog en promenad sedan drog vi hem till henne och drack te. Här sitter jag nu och håller på att somna, ska bege mig hem nu tänkte jag. Lägga mig i sängen kanske kolla en film - om jag orkar är frågan.

Imorgon ska jag (om jag orkar ta mig upp ur sängen) dra ut och cykla runt 9-10 tiden tänkte jag. Måste börja få lite ordning på träning nu. Har vilat alldeles för länge från det så nu är det dags att komma igång igen. Mest av allt vill jag börja dansa igen men.... ekonomin är ju verkligen på topp. Måste börja söka jobb nu till hösten också. Usch nej orkar inte tänka på allt sådant nu. Nu ska jag hem och sova. Sov gott!


My new tattoo

Mitt i programmet kom jag ju på att jag inte sagt att jag tatuerade mig i Alanya. Äntligen är tatueringen som jag velat ha i ett halv år gjord. Jag var otroligt nervös innan jag skulle göra den. Jag har på riktigt aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Jag ville spy och svimma samtidigt. När jag gjorde mina andra två tatueringar var jag inte ett dugg nervös men den här var jag nervös till. Beror nog på platsen tatueringen sitter på. Men när jag väl låg där och han började tatuera gjorde det helt seriöst inte ens ont. Jag låg och slappnade av, fråga Alexandra. Hon var där och höll min hand..



Det står Yesterday got nothing for me. Bilden är inte den bästa men den är grymt snygg. Jag är oerhört nöjd med den.

So you think you can dance

Det blev ingen män som hatar kvinnor för oss eftersom den tydligen inte ens har kommit ut på dvd så istället somnade jag. Oväntat - not! Så jag vaknade till liv igen vid halv nio då jag gick upp käkade glass med pappa och Vivi, vi kollade på Ghost wispher och nu sitter jag här och tittar på So you think you can dance. Älska! Synd är det dock att dem visar den nya säsongen mitt på sommaren vilket har gjort att jag missat massa avsnitt men nu ska jag inte missa mera!!




Känner att jag måste börja dansa igen...

Myskväll med film

Jag slumrade till lite där när jag låg och tittade på skärgårdsdoktorn. Ligger ännu i sängen och klockan är snart halv sju, deprimerande men skönt. Ska snart dra och hyra film sen blir det tillbaka hem och ha filmkväll med pappa och Vivi. Även om jag inte gjort något på hela dagen så är det faktiskt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Det är väl vad jag behöver efter våran galna vecka på Alanya.


Take it easy

Vad min kropp behöver är att ta det lugnt. Så nu tänkte jag lägga mig i sängen kolla på lite skärgårdsdoktorn och käka lite makaronipudding :)

Segt med regn

Jag har fortfarande inte kommit in i duschen än. Ska träffa Joanna men hon vill inte gå ut förens det slutat regna och det vill väl iofs inte jag heller eftersom då kommer alla lockar fram och det vill vi ju inte haha. Jag känner mig en aning hungrig, ska kanske röra mig upp från sängen och ta lite makaronepudding från gårdagen - mums. Egentligen känner jag inte för att röra på mig idag, man märker verkligen att jag fortfarande är helt slut efter resan även fast jag sovit runt 11 timmar varje natt.

Men jag måste iallafall röra på mig för jag måste åka och hyra film. Vi ska se män som hatar kvinnor, jag har redan sett den på bio men det är grymt bra och pappa och Vivi vill se den så då kan jag lika gärna se den igen. Igår när jag var på bio såg jag på reklamen att den 18 september kommer tvåan ut av, Flickan som lekte med elden. Den ser jag fram emot att se....

Och vet ni vad som mer kommer ut den 26 augusti.... BECK! yeey. nä ska inte sitta här och skriva massa skit, vore bättre om jag hoppade in i duschen istället... uscha vad jobbigt

Johan Falk


Den här filmen var faktiskt grymt bra. Alla som har sett nolltolerans, den tredje vågen och livvakterna bör se denna film. Jag älskade iallafall filmen och den blev bara ännu bättre eftersom Jakob Eklund var med, bästa. Se den!

Lite som hänt

Vet ni vad jag tänkt.. Jag hade faktiskt tänkt börja blogga igen!
Sedan jag skrev sist har det inte hänt speciellt mycket förutom att jag kom hem i lördags från Alanya. Det var grymt kul. Alla som inte varit i Alanya har verkligen missat något. Lätt att vi ska åka dit nästa år. Det är deprimerande att komma hem, inte bara för att vädret är piss, utan också för att nu märker man verkligen att det inte finns ett skit att göra i Sverige. Vafan bor vi i för jävla land? Det enda som finns att göra här är att fika, gå på bio, bara vara hemma eller kanske gå ut och festa. Vilket jag seriöst inte kommer göra förens det är något jävligt speciellt tillfälle. Alanyas festande är ingenting jämfört med piss Sverige. Jag tänkte berätta mer och lägga in bilder på Alanya resan senare.

Vad har mer hänt? Inte mycket! Mitt liv är så jävla långtråkigt och ännu mera efter Alanya.
Sedan jag kom hem från Alanya har jag inte gjort ett skit. Vi kom hem i lördags på kvällen gick jag och fikade med Alexandra senare kom även Chanette och Nicole dit. I söndags var jag bara hemma med Hedda, vi kollade på Adam och Eva fyra födelsedagar och ett fiasko och käkade chirre. Igår var jag på bio med Chanette vi såg Johan Falk - gruppen för särskilda insatser.

Idag ska jag träffa Joanna kanske Olivia. Vad vi ska göra har vi inte än kommit på eftersom det just nu regnar, wooho! Senare ikväll ska jag hyra film med pappa och hans flickvän Vivi. Ska bli mysigt att umgås lite med familjen :)


Pözzhej!


RSS 2.0