090527

Asså vad händer med vädret? Igår var det svetlana och idag är det storm, jag tänkte ju gå upp tidigt för att lägga mig ute o sola men så tittar man ut imorse och skådar moln och blåst. Somna om? Jatack.

Just nu är jag hos Alexandra har duschat och så här eftersom vi har fuktskador hemma så vi har ingen dusch. Vi ska snart till banken sen ska vi in till stan jag ska försöka hitta klänningen, var på oasis igår och den fanns inte i min storlek men ska kolla om den finns i min storlek på andra oasis, håll tummarna! Vill verkligen ha klänningen. Sen måste jag köpa leggins, svart nagellack och ska försöka hitta några solglasögon som jag inte ser ut som en fluga i.

Senare ska jag hjälpa Joanna med att skriva en uppsats om miljön, ska bli fett kul. Jag älskar att plugga så det ska bara bli kul! Och ännu senare ikväll ska jag och Musse och förmodligen några av hans vänner dra ut o titta på champions league finalen. Hoppas Manchester vinner.

Nu ska vi dra in på mot stan! Bye bye

Ny hårfärg

Försöker att blogga så fort jag får tillgång till data, just nu är jag hos pappa ska betala en räkning via internet.
Idag har jag suttit hos frisören i tre timmar och slingat håret så nu är jag ljusare igen, skönt! Efter frisören vid två tiden åkte jag hem till pappa vi har precis käkat lite och nu tänkte jag betala in räkningen så jag får det gjort. Ska snart upp o kolla i lägenheten och se hur det blivit i mitt rum ska bli riktigt spännande.

Senare ska jag in till stan och kolla lite på kläder, ska inte shoppa så mycket den här månaden måste hålla i mina pengar men något ska jag una mig :) Nu ska vi upp till lägenheten. Ha en trevlig dag!


090525

Look who's back! Det har faktiskt inte hänt så mycket sedan jag sist skrev, det händer inte så mycket skoj i mitt liv tyvärr haha. Jag har mest varit med kompisar och Musse. Jag har slutat jobba, pallade inte med det där jobbet längre. Fick grov ångest och jag kände att jag har gjort mitt på Vendator, kanske kommer tillbaka någon gång när jag är i stort behov utan pengar men för nu var det tack o hej.
Jag har även slutat röka, vilket kanske är något nytt. Känner att det var på tiden och det bästa är att jag kan ta en cigg efter maten eller när jag är sugen för jag kan hålla mig till den ciggen, som det sett ut hittills har jag iallafall inte börjat igen :)

Nu är sommaren här och jag har inte hunnit bestämma någonting i sommar. Hur det blir med gotland vet jag inte nu, jag vill utomlands men alla mina vänner är fattiglappar och sen ska jag till göteborg också, hälsa på släkten o så.
På fredag tar Philippa studenten, nästa vecka tar Hedda, Tilda, Musse och kusinen Emil studenten. Mycket studenter o gå på men det blir säkert skoj :) Och idag fick man lööön, phett skönt.

Jag bor fortfarande kvar i baracken med pappa, det drar tydligen ut på tiden att lägga in nytt golv så jag bor fortfarande hos mamma. Pallar inte bo i den trånga baracken med pappa men dem säger att vi ska få flytta upp till helgen, hoppas verkligen vi får göra det för jag pallar verkligen inte bo i baracken längre. Jag vill kunna flytta hem till pappa igen! Så jag kan börja bloggaaaa ;) Har ju fortfarande ingen data inkopplad hos mamma för det är ju som sagt kaos där också, målar om o sånt..

För tillfället är jag hos pappa för jag var tvungen att fixa några viktiga grejer på datan men nu ska jag ta o hoppa in i duschen sen ska jag in mot söder igen beställa tid hos frisören, ska äntligen fixa ljusa slingor, sen senare vid sex ska jag träffa anna panna. Funderar på att ta en sväng in till stan innan de och köpa en klänning jag hittat, kan ha den på någon av allas studenter :) Lovar att skriva snart igen, ciao!


090506

Jag är hemskt ledsen att jag inte skrivit på länge men jag har inte haft tillgång till data eftersom jag bott hos mamma sedan i torsdags och jag kommer förmodligen bo där fram tills nästa vecka också då Philippa och hennes hund börjat bo hos oss nu. Jag skriver mera sen när jag får mer tid och tillgång till data. Nu är jag jävligt stressad ska dra till jobbet när som helst, är hemma hos pappa och skulle hämta några grejer. Jag lovar att jag ska uppdatera så fort jag får tillgång till data :)

RSS 2.0