Lite som hänt

Okej vart ska man börja?!
Nu var det ju ett tag sen nyår var men kan ju iallafall skriva vad jag gjorde då eftersom jag inte gjort det än.
Nyår: Jag var med Anna, vi åt middag och chill krökade. Ingen av oss gillar nyår så vi tog det mest lugnt, gick ut lite på tolvslaget sen gick på fest hemma hos Folke där var massa gamla kompisar så det var nice.
Min födelsedag: Fyllde ju 18 den 6 januari. Jag, Hedda, Jussan och Philippa firade in min födelsedag vi började kröka den 5 januari. Slutade med att jag blev dyngrak, brände upp mitt hår, tappade bort plånbok och pass (trodde jag). Vi var hemma hos mig iallafall hela kvällen, vid ett på natten kom Oliver, Jonas och John hem till mig men jag gick o la mig typ tre dyng rak. Vaknade på min födelsedag så jävla bakis men jag gick iallafall ut o åt med Hedda, Philippa, Tilda, Jussan, Hannah, Olivia och Anna. Det var jätte mysigt!
Min 18-års fest: Min 18-års fest var helt okej.. Av någon anledning var jag inte ett dugg taggad när dagen väl kom, hade längtat skit länge men sen när festen väl skulle vara så var jag inte lika taggad. Men jag och pappa lagade förrätt, varmrätt och efterrätt så det var lyckat :) Vi var ungefär 14 tjejer sen kom det fler efter middagen. Lite kaos blev det men det får man väl räkna med men hela kvällen var ändå lyckad även om jag inte blev full och inte var super taggad haha.

Hmm.. vad har mer hänt?! skolan har börjat... suck hata. funderar starkt på att hoppa av men har inte bestämt mig. Snackade även med mamma om att vi skulle kolla på lägenhet åt mig så vem vet kanske får en egen lägenhet också :) det skulle vara så jävla najs!

I'm still alive!

Tänkte bara meddela er om att jag inte är död :) jag har varit hos mamma i två veckor och där finns inte tillgång till data.. det har hänt en jävla massa sedan jag skrev sist men jag orkar inte ta allt det nu, jag ska sätta mig ner i lugn o ro och skriva om nyår, min födelsedag, min fest osv. just nu sitter jag hos jussan vi ska chilla ikväll, kolla på film o så. Känner mig inte vidare bra, känner mig lite febrig.. nu ska Jussan ha datan men jag lovar att jag ska fortsätta skriva snart :) Ska tillbaka till pappa på söndag då jävlar ska ni få veta en jävla massa.. Tålamod!

RSS 2.0