100131

Nu drar jag hem till Zeki, skriver mera imorgon! Hoppas ni alla sover sött. Puss ♥

100131

Det har faktiskt varit en riktigt mysig söndag. Träffade upp Alexandra, vi tog en snabb fika på dacapo vid medis efter det begav jag mig mot farsta. Åt en super god middag med min kusin och Lotta (min morbrors fru). Min morbror var inte hemma men det var mysigt, lite tjejkväll hihi.. Vid åtta tog jag bussen därifrån var hemma vid nio, satt och snackade med Vivi i en timme och nu har jag precis duschat. En riktigt skön söndag och den ska avslutas hemma hos Zeki, ännu mysigare! Vi ska kolla film tror jag, det är ju sista kvällen vi kan ses innan jag drar..

Imorgon är jag heeelt fullbokad. Ska först vakna hos Zeki, sen hem tvätta, sen till stan möta upp Ph och växla pengar sen hem igen packa sen till söder ta en fika med Alexandra sen hem till Philippa och sova. Om vi ens kommer kunna somna, kommer vara som ett barn på julaftonsmorgon =) hehe... jag är SÅÅÅ taggad!!! inte många timmar kvar nu...

100131

Nu drar jag in mot söder, ska ta en liten fika med Alexandra sen ska jag till farsta på middag! En mysig söndag =)
Vi hörs senare!



Dagens outfit! Tjodå


100131

Shiit vad jag har sovit inatt.. Åkte aldrig till Zeki, kände mig så irriterad så jag struntade i det. Somnade redan vid kvart i elva och vaknade idag halv tolv. När jag vaknade hade jag fått ett sms från min biträdandechef om jag kunde jobba 12-16. Och ja det kunde jag så jag gjorde mig iordning på tjugo min, när jag är redo att åka så ringer Philippa och säger att jag inte behöver komma. KUL! Först ringde dem igår och sa att jag kunde vara ledig idag sen idag så kan jag tydligen till jobbet, sen när jag är klar och ska dra, nej då ska vi stanna hemma!

Så nu sitter jag här färdig fixad och funderar på vad jag ska göra. Skulle behövt tvätta idag men nej vi har inget tvättmedel och jag pallar inte gå att köpa något när pappa och Vivi ändå ska dra och storhandla idag.. Så får tvätta imorgon, ska väl chilla hemma tills Alexandra är på söder igen. Ska väl ses på en fika eller nått sen ska jag till farsta till min morbror, kusin och hans fru. Käka middag och mysa, ska låna en resväska av dem också. Om inte Vivi hade påmint mig idag om resväska hade jag total glömt bort det så hade jag stått där imorgon när jag ska packa och inte haft en resväska, det hade varit skoj!!

Aja bara för att jag inte har något att göra så ska jag sätta mig och skriva en lista på allt jag behöver ha med mig till Egypten! Asså fatta att det bara är 2 dagar kvar, hur stört är inte det? Tiden har gått såååå snabbt!!

100130

Ledsen för en dålig uppdatering idag men det är ju nog grovt fel på blogg.se, har försökt logga in några gånger men det gick ju inte speciellt bra. Idag har jag bara legat hemma och kollat på satc, har varit väldigt skönt för jag har varit helt död... Ska nog hoppa in i en dusch snart, ska sova hos Zeki inatt..

Gårdagen var nice. Jag var gaaalet taggad men det verkade inte som att alla var lika taggade. Jag blev ju dock en aning packad men det tror jag att vi alla blev haha.. Kan tilläga att jag inte kommer sätta min fot på nype igen, tråkigt nog, det är nice mysig men folket(?).. Baaaara svenne boys. Not mah style ;)

Hoppas ni alla har en härlig lördagkväll! ♥

100129

Har jobbat till två efter de var jag med Ahmet en stund sen drog jag hem till mamma sen tog jag en fika med Zeki. Nu är jag hemma med Alexandra, vi ska käka och fixa oss. Dricka lite sen drar vi ut. Blir nivå först (as usual) sen nype tror jag! Är skit taggad ska bli grymt kul =) Vet inte om jag hinner skriva mera idag, om inte, får ni alla ha en skit rolig fredag. Precis som jag ska!! Puss

100128

Blir såå irriterad på söta blogg.se som inte vill publicera mitt inlägg.. Aja nu sitter jag iallafall här nybadad/duschad. Riktigt skönt att duscha av sig all fritös doft, man stiiiinker verkligen efter jobbet. Inte så konstigt i och för sig. Ska föna håret, göra mig en kopp te och sedan lägga mig och kolla på satc. Mys för mig själv!! hehe

Detta blir nog mitt sista inlägg för ikväll så jag önskar er alla en god natt. Imorgon är det freeeeedag, jippie!!

 


Sitter här nu med handduk på huvudet och iklädd min favotröja, som jag designat själv =)


100128

Orkade inte bege mig ut i kylan igen så istället fastnade jag totalt framför datan. Håller på att tappa upp ett bad nu, ska bada sen kolla satc!!

100128

Äntligen hemma igen. Har tagit en tripp på stan med Alexandra, råkade shoppa lite. Not good men vad ska man göra.. Köpte två par strumpbyxor ett par lila och ett par blåa, en blå "kofta" från h&m, ett vanligt vit pösigt linne och en ljusblå jeans skjorta från gina. Sen köpte jag lite smycken från glitter och h&m. Nu är jag redo för morgondagens utgång haha.. Innan vi drog till stan följde jag ju med Alexandra som skulle pierca näsan. Det var ju en upplevelse vill jag lova hahah. Hon skrek som en stuken gris. Men hon passade bra i det!


Är gryyymt trött. Skulle ju åka hem till Philippa och kolla film men känns jävligt långt till Sollentuna så får se om jag orkar. Vill helst bara lägga mig i ett bad (utan att försöka somna) sen lägga mig nerbäddad i sängen och kolla på satc! Skönt det skulle vara.. Puss

100128

Jag är vaken och upp. Redo att gå till jobbet, sitter och väntar på att bussen ska gå. Missade ju bussen som skulle gå tio i, duktigt jobbat! Men jag hinner om jag tar tio över också men ville vara på säkra sidan eftersom det är stod i trafiken överallt..


Vi hörs senare =) Hoppas alla har en skoj torsdag!




Dagens outfitta, tjo dåå


100127

Och så var man hemma igen. Träffade upp Alexandra på söder vi drog hem till hennes faster och käkade mat efter de drog vi till Papagrappas för Alexandra var ju grymt taggad på ett glas vin och efter de drog vi över gatan och tog en chailatte på fåtöljen.

Har inte mycket mera att tilläga, ska upp halv åtta imorgon till jobbet. Ska bli sköönt att jobba, jag blir så fruktansvärt rastlös när det inte finns något att göra om dagarna. Efter jobbet imorgon ska jag följa med Alexandra, hon ska göra hål i näsan och sen funderar jag på att ta en tripp till stan. Jag har lovat mig själv att inte köpa kläder denna månad, men kan man motstå?? Tveksamt...

Nu ska jag följa med pappa ner till källaren, försöka raffsa fram en resväska sen ska jag käka något. Är hungrig igen, seriöst något fel på mig jag äter heeeela tiden. Tror det är dags för lingonveckan snart, suck... Aja ska försöka sova ganska snart iallafall så jag orkar upp imorgon. Detta blir nog mitt sista inlägg för idag, sov sött allesammans =) pusselipuss


100127

Nu är det fiiiint här hemma =) Städat som en dåre.. Nu ska jag röra mig in mot söder ska möta upp Alexandra, ska följa med henne när hon tar hål i näsan sen vet jag inte vad vi ska göra. Kanske ta en fika, som vanligt haha..

Nu beger jag mig.



Schnygg bild på mig, herrå!


100127

Här städas det för fullt. Håller på att damma nu, har plockat ordning allt så nu dammas det. Hatar att damma men vad ska man göra.. Måste få i mig lite käk snart, svälter ihjäl. Hoppas ni alla har en trevlig onsdag =) Kramiiis

100127

Vaknade precis och sjääälvklart springer jag till data dirr för att skriva i min SÅ populära blogg.. *not* =)


Nej men tänkte skriva ett litet inlägg nu innan jag ska storstäda hela lägenheten. Det ser förjäävligt ut i hela lägenheten så jag och pappa planerade att om han och Vivi åker och storhandlar (mat) så städar jag. Jag vet att alla säkert tycker jag är störd som valde att städa hela lägenheten själv men vi har inte ens så stor lägenhet och den är väldigt lättstädad. Plus att jag hatar att gå i mataffärer med min pappa för det tar huuuundra år. Han ska läsa på exakt alla skyltar som finns. Om jag städar så sätter jag bara på musik på högsta volym (GnR självklart) sen städar jag utan att någon stör mig så då går de snabbt!

 

Skriver mer senare för nu blir det stääääda! pusss


100126

Sitter här med Philippa nu har tagit ett par hel sköna bilder jag tänkte lägga upp snart. Vi har kollat runt lite på lägenheter i Thailand, kostar typ bara 4000 så det är spik! Jag är så taggad inför Thailand att jag glömmer bort att vi ska dra till Egypten om en vecka men jag är lika taggad inför de!! Har egentligen inte så mycket att skriva så langar upp lite stört coola bilder på mig och Ph.


Enjoy!!


Bästa bilden på Philippa hahahah


Två glada tjejer


Alltid skön att luta sig mot Emmas axel


Jag ser bajsnödig ut..?


Phina phlikkor


100126

Jag vilade en timme, fanns ju fan inget att göra så jag somnade haha. Ska snart träffa Philippa vet inte vad vi ska göra. Finns ju verkligen ingenting att göra under vintern. Det blir väl hyra film eller fika, men är så trött på fika. Aja får se vad vi hittar på.. måste käka något, en smula hungrig.


Fick just ett samtal om ett fotojobb, skulle inte göra speciellt mycket men skulle få 1000 kr för det. Fett värt det men självklart så var det nästa onsdag och då är jag i egypten, okej jag ska inte klaga men 1000 kr i fickan för ingenting hade inte skadat!! Men men =) Pusss


100126

Kom precis hem från Zeki. Vi chillade bara hos honom kollade på film Bankjob tror jag den hette. Ganska bra film efter det däckade vi båda hårt. Var grymt trött höll på att somna under filmen. Idag vaknade vi vid halv två, chillade lite hos honom sen drog vi till rådhuset polishus hämtade ut mitt pass efter de tog vi en fika sen skjutsade han hem mig och här är jag nu haha..

 

Jag var ju skit irriterad för att jag inte hade fått in min lön på konton men idag kollade jag mitt konto och min lön hade kommit in så nu har man 15000 på kontot =) Woooho! Det är skit bra för jag ska ge pappa 5000 (för han la ut pengar till egypten resan), 4000 ska jag ha till fickpengar efter de har jag 6000 kvar då tänker jag lägga undan 4000 till thailand och sen har jag 2000 kvar när jag kommer hem från egypten!! Och det bästa är att fem dagar efter att vi kommer hem så får vi lön igen. I'm a rich bitch ;) i 10 min till för sen ska jag överföra 5000 till pappa och 4000 till sparkontot haha..

 

Idag har jag inga planer, är taggad för o göra något. Vill inte bara ligga hemma. Funderar på att kanske färga utväxten, får se hur det blir med de.. PUSS


100125

Skriver ett litet kort inlägg. Ska snart dra, Zeki ska hämta mig vi ska dra hem till honom och kolla film. Bara ta det lugnt. Imorgon får jag inte glömma att hämta ut mitt pass! Skriver imorgon. Sov sött =)

100125

Tittade på guldbagge galen med pappa. Dem visade Joel Kinnaman i bild hela tiden. Alltså han är SÅÅ snygg!! Vill bara ha han.

 

Jag är så hiiiimla taggad om snart en vecka så drar vi. Ska bli så nice. Vill bara att det ska bli torsdag för då kommer jag jobba torsdag, fredag, lördag och söndag sen på måndag måste jag tvätta, packa, växla pengar osv sen är det TIIISDAG!! wohoo..

 

Jag och Philippa kollade upp bartenderkurser idag och vi har bestämt att vi ska dra till thailand nästa vinter typ i november. Vara där en månad på bartenderkurs, det kostar 14900 inklusive boende. Så jäävla värt det. Vi funderar även på att hyra en lägenhet när kursen är slut och stanna där en månad extra, jobba lite och så. Skulle vara så nice om det blev av!! Måste bara spara gaaalet med pengar. Funderar på att eventuellt ta ett lån eftersom jag behöver 15000 för kursen, sen flygbiljett plus pengar för att leva där. SÅ taggad!! Det SKA bli av. Jag skiiiita iii


100125

Tjooo bloggen!!!

Kom hem för en stund sedan, har varit i stan med Mohamed. Vi kollade runt lite i stan bara, tog det lugnt. Mycket mera har inte hänt idag men ändå är jag skit trött skumt nog. Ska nu sätta mig och kolla på guldbagge galan med pappa. Har bett Vivi köpa med sig natcho chips hem, fett sugen! Skriver senare. PUSS


100125

Jag pallade inte städa mitt rum för pappa ligger och sover och pallar inte störa honom för om jag ska städa vill jag lyssna på hög musik och det kan jag ju inte göra om han ligger o vilar på soffan. Så det får antingen bli senare eller imorgon. Imorgon måste jag även hämta ut mitt pass. Och måste försöka få tag på en resväska, någon har ju gått och slängt våran fast den stod nere i källaren (?). Nu måste jag gå och börja fixa mig. Ska ju platta håret och hela processen, kommer ta sin tid. Skriver mera sen. pusspuss

100125

Vaknade för ungefär en timme sedan, har kikat runt lite på fb sedan dess. Just nu tänkte jag köra en storstädning i mitt rum, det behövs verkligen! Mitt rum är katastrof. Efter de tänkte jag ta ett låååååååångt bad och senare ska jag eventuellt träffa Mohamed från jobbet. Ännu en ny (hahah ni förstår vad jag menar).


Blir så jävla irriterad på min förra chef på Subway, vi skulle ju fått lön idag men tror ni jag har fått min? NEJ! Ska ringa och skälla ut henne när jag städat mitt rum. Hon gör bara det här för att jävlas för att jag slutade jobba där. Jag looooovar. Det låter stört och det är stört men ni känner inte denna människa! Hon är fan kapabel till det mesta..

 

Nu blire rumsstädning! Skooooj


100124

Vilken helvetes dag. Först försov jag mig imorse skulle ta elva bussen men jag vaknade kvart över elva. Fick springa upp göra mig iordning fett snabbt för att ta bussen halv, ringde jobbet och sa att jag blev sen. Kom bara tio minuter försent som tur var! När jag kommer till jobbet så har lunch ruschen redan börjat och det är FÖR mycket folk. Kön hade inget stopp och jag fick ta kassa 5 vilket innebär att jag ska ta hand om kassa och express (där du köper din mat på en automat och sedan hämtar den i kassa 5). Jag hade PANIK! Jag stod och hjälpte folk i kassan samtidigt som jag ser på skärmen till expressen att det är typ 10 beställningar som väntar på att bli packade och dem var inte korta kan jag säga er. Inte nog med att jag hade panik med att hinna med allt nej köket var fett sega på att göra klart hamburgarna så kunderna fick vänta fett. Och som om inte det vore nog så var det så fucking svettigt på jobbet att det var andningsproblem. Asså svetten rann typ längst ryggen, helt instängt ingen luft någonstans. Man ville typ svimma.. Det var folk och nu menar jag mycket folk från att jag kom tills att jag gick vid halv sex.

Jag var så död när jag kom hem att jag däckade direkt och vaknade vid kvart i elva. Kommer aldrig kunna somna inatt men det är ett annat problem. Är iallafall ledig nu måndag, tisdag och onsdag. Ska sooooooova så hårt!!


100123

Kom precis hem, var och fikade med Philippa och Alexandra på fåtöljen. As usual. Har egentligen inget roligt att skriva som vanligt eftersom mitt liv är så fucking boring... Jag och Ph köpte med oss cola och popcorn hem så nu tänkte vi lägga oss och kolla någon film och bli ännu fetare än vad jag redan blivit. Men jag diggare... C ya mates!

100123

Nu har vi bestämt oss för att dra in till stan och ta en fika. SOM VANLIGT. Börjar fan tröttna på att fika. Men det finns ju fan inget annat att göra på vintern. Vill bara ha sommar! Men om 10 dagar såå draaaaaaaaar vi =) Så jävla nice...



Sommar


100123

Gårdagen var faktiskt väldigt lyckad. Jag blev dock lite fööör full där ett tag haha. Vi började på nivå jag, Philippa, Alexandra, Paula och Aida. Efter en stund kom även Lana och hennes kompisar dit, vi chillade på nivå tills klockan blev tio då vi drog till Mango. När vi kom dit var det gaaalet dött men efter ett tag var det fett med folk och musiken var sjukt nice. Riktig skaka götten musik, haha.. Vi drog ändå ganska tidigt, vid två. Skulle ju jobba idag så pallade inte vara död på jobbet idag, men det var jag ändå fan!

Idag har jag bara jobbat 12-17. Det var sjukt mycket att göra, helgernas luncher är sååå mycket värre en vardagarnas. Helgernas luncher tar aldrig slut!! Aja nu är jag hemma här med Philippa, vi sitter och funderar på vad vi ska göra. Är extremt trött så egentligen vill jag bara lägga mig och sova här och nu men vill ändå göra något, det är ju fan lördag. Men ingen utgång ikväll inte. Jag jobbar imorgon plus att jag är broke as a motherfucker! KySs

100122

Nu bär det av till Nivå för lite billigt förkrök sen blir det Dembow!! Ska bli galet nice. Gratis inträde för alla tjejer mellan 22-23 så kom alla brudz vettja!! Hörs imorgon. Ha bästa fredagskvällen nu allesammans. PUSSAR

100122

Jag sov ju inte ett crap. Och jag har haft ungefär två timmar på mig att hoppa in i duschen och börja fixa mig men har inte börjat än, tummen upp!! Men NU SKA jag hoppa in i duschen för faaaan!!!

100122

Ledsen om jag inte skrev något igår men var inte hemma på hela dagen. Var först med Zeki och fixade mitt pass mötte sedan upp Joanna vi drog och fikade efter en stund kom även Alexandra. Efter det gick jag och besökte mamma vilket jag hade lovat morfar, fick 500 kr av henne så det var ju rätt värt det ändå eftersom jag är "broke as a motherfucker" (haha alexandra fattar vad jag menar). Mötte upp Chanette och Markus vi drog till fåtöljen käkade och sen drog vi alla hem till Markus och sov där, eller Nettan drog hem och Philippa kom dit istället. Kollade på Hip Hip Hora, en så jävla skön film! HAHHAH

Idag har jag bara jobbat, körde 11-14 så det var lugnt. Kom hem för en stund sedan, har varit och hämtat ut min plattång också. Fick ju lämna in den på lagning igår eftersom den GICK SÖNDER!!! Alltså jag tror ingen förstår min panik. Jag ville seriöst talat DÖ! Alla som sett mig i oplattat hår förstår nu hur jag menar.. Men nu är min baby tillbaka i livet så nu är jag lycklig igen =) Fan den om den lämnar mig igen! haha så seriöst.

Ikväll blir det utgång med Alexandra och några från hennes klass sen Philippa. Vi ska till något nytt ställe vid hötorget, Dembow tror jag det hette. Hoppas det är nice!! Ska vila en timme nu så jag pallar med kvällen, har sovit typ fyra timmar inatt. Pusss!


100121

Sitter här nyduschad. Ska börja göra mig iordning nu, måste skynda lite. Ska åka till polishuset vid rådhuset och fixa nytt pass. Som tur var så fick jag med mig Joanna så jag slipper sitta där och vänta helt själv! Vad vi ska göra efter vet jag inte.. Jag lovade min morfar att jag ska gå och hälsa på mamma, får se om jag hinner med det idag. Måste skynda på lite nu! hörs senare puuusss




MJ!!!




100121

Nu har vi kollat klart på filmen.. Det var den dåligaste av Johan Falk filmerna och min lover var inte ens med speciellt mycket. Stor besvikelse! Aja ska väl försöka sova nu måste upp ganska tidigt imorgon, ska dra och fixa nytt pass hos polisen. Sov gott

100120

Nu har jag varit och mött och Philippa, vi hyrde film. Självklart hyrde vi Johan Falk femman med min äääälskling Frank Wagner (Joel Kinnaman)!!!! Köpte ben and berry's och honugsrostade jordnötter, smarrigt värre. Har inte mycket mer att tilläga, skriver senare.. Hoppas ni alla har en mysig onsdagskväll!! PUSS

100120

Vaknade då för ungefär en timme sen, KUL. Somnade vid tre och ställde klockan på fyra för att inte sova för länge men tror ni jag vakna, nix pix. Så jag vaknade vid sju istället. Deppigt eller vad??? Skulle ju fika med Jussan idag men ser ut som att det inte blir så för jag är alldeles för seg för att hoppa in i duschen och fixa mig. Funderar på att åka till gröndal och hyra en film men känns alldeles för omständigt att göra det själv.. Får fråga om någon vill hänga på!!




Här är mitt och Philippas hotell i Egypten =) Vill åka nu nu nuuuu!!!


100120

Gissa vad jag och Philippa gjorde igår?? Vi bokade en resa till Egypten den 2a februari!! Jag är så himla taggad. Vill bara åka nu men det är inte långt kvar så jag ska inte klaga. 13 dagar för att vara exakt, men vem räknar?? =)

Har dock ett dilemma som jag måste lösa imorgon.. Mitt pass går ut inom ett halvår och tydligen kan man inte resa på ett pass som går ut inom ett halvår så jag måste dra till polishuset imorgon för att fixa mig ett nytt. Lika bra det, ser ju ändå ut som en transvestit på mitt.. Eller vad säger du Hedda?




100120

Jag är så ledsen för en dålig uppdatering men har inte varit hemma sedan i måndags morse...

Måndag: Jag jobbade fyra timmar, mötte sedan upp Philippa drog till stan och kollade resor vid fyra drog hon för hon skulle jobba och jag åkte och mötte upp Joanna. Vi köpte godis och åkte hem till henne pappi i Hjulsta. Käkade galet god mat och bara chillade, kollade på New moon..

Tisdag: Gick typ nio skulle följa med Joanna som skulle till naprapaten. Vi var där vid elva till tolv. Hennes naprapat knäckte ut heeela min rygg. Den var så jädrans skönt!! Efter de åkte vi hem till Joannas mamma, köpte med oss nybakat bröd och gjorde goda mackor med te. Jag var så grymt trött så jag däckade framför tvn. Vaknade av att jag fick ett sms av min biträdande chef som undrade om jag kunde jobba 15.30 till 23.00. Vilket jag kunde man smart som jag är så somnade jag om och vaknade igen tio i tre men en grov panik av att jag skulle vara på jobbet inom 40 min!!!!! Jag ringde Camilla och sa att jag skulle bli en kvart sen så jag hann men jag fick stressa skiten ur mig. Jobbet gick bra och blev ännu lyckligare när klockan var åtta och passchefen sa att jag kunde gå på rökrast och jag frågade om jag inte kunde få gå på min matrast istället (eftersom man får en matrast om man jobbar mer än 7 timmar, vilket jag gjorde) då säger han att jag jobbar till nio istället för elva. En lycka spred sig i min kropp för jag hade verkligen inte lust med att sluta elva, hade en fruktansvärd huvudvärk. Efter jobbet gick jag springa som en skollad råtta till pendeltåget, jag skulle aldrig hunnit men jag bad en bön till gud att tåget skulle varit försenat vilket det var så jag hann PRECIS. Får tacka gud för den. När jag väl kommer fram till sollentuna och tar bussen så halvvägs så stannar bussen för han har kört fast.. Mega skoj, så jag fick gå från stationen innan Edsbergs centrum hem till Philippa. Så jävla skoj.. Ba älskade mitt liv dära. När jag väl kom hem till Philippa så käkade vi lite och kollade på film med hennes pappa. Jag somnade runt tre för jag hade sådan jävla huvudvärk.. Nog om den tråkiga dagen

Idag vaknade vi halv tidigt käkade frukost med hennes pappa sen gjorde vi oss iordning. Philippa skulle till jobbet så jag åkte hem och här är jag nu.. Funderar på att sova någon timme, är grymt trött.

100118

Nu är jag hemma.. Jobbet gick bra idag var ganska mycket att göra men fick gå en halv timme tidigare men det spelade ju inte direkt någon roll eftersom jag fick sitta och vänta på bussen i liljeholmen i en halv timme eftersom jag missade bussen med EN minut (me lööööve). Så kom hem för ungefär tjugo min sen ändå..

Gårdagen var faktiskt hel nice. Vi drog hem till Joanna som hade lagat galet god middag. Burritos med sallad och massa goda röror. Mums. Efter de lyssnade vi på musik, snackade och drack lite vin... Det var inprincip vad vi gjorde hela kvällen men det var faktiskt riktigt nice. Bara ta det lugnt med två bra människor!!

Imorgon jobbar jag klockan tio, så borde nog lägga mig snart, efter de (slutar två) ska jag möta upp Philippa vi ska dra till stan och kolla resor =)=) Sen ska jag träffa upp Joanna vi ska åka hem till henne, laga mat och kolla film. Sover nog kvar där då också, sååå jobbigt att åka hem från Hjulsta hehe...

Nu ska jag ta bort sminket och lägga mig i sängen. Hoppas på en bättre uppdatering imorgon! Sov gött

100117

Tjabba tjena hallå!

Har tyvärr inte tid att skriva något lång blogginlägg. Måste göra mig iordning ska dra till jobbet snart. Fick sovmorgon till halv fyra istället för tolv, fett skönt. Är kvar hos Joanna in the ghettooo, sov kvar här inatt. Berättar mer om kvällen när jag kommer hem. Slutar elva så vi hörs väl vid halv ett inatt, haha.. PUSS

100116

Sorry om jag inte skrivit på hela dagen men vaknade vid halv tre och Ph o jag har suttit och kollat resor sedan dess. Vi har spikat att vi ska ta en sista minuten i slutet av januari efter att jag fått min lön så drar vi!! Ska bli så skönt och denna gång är det inte bara massa snack, fan vi SKA iväg!! Vi funderar på typ Egypten eller Marocko. Finns fett billiga resor dit nu och ingen av oss har varit där... Vill bara ha min lön nu så vi kan boka! =) nog om de..


Filmen igår.... Vart ska jag börja? Kan ju börja med att säga att jag är så deeply in love i Joel Kinnaman!! <3<3 Asså älskling, på riktigt!! Han är så snygg så jag dör.. Men filmen var iallafall grym! Boken är självklart bättre men det visste jag redan innan att den skulle vara. Man jämför liksom, det var massa som var viktigt i boken som dem inte hade med i filmen. Men den var grymt bra ändå och jag tror att den blir ännu bättre om man inte läst boken, då man inte har något att jämföra med! Säger bara två saker, se den!!!


Efter bion drog jag och Philippa till nivå och drack lite, vi var inte på humör någon utav oss att dra hem. När de stängde drog vi hem till Tim som fyllde 20, vi tänkte inte dra dit från början eftersom två VÄLDIGT mogna killar var där och ville inte ha oss där. Så mobbat att jag spyr. Men vi sket i dem och gick dit ändå, det var trevligt!! Men *** och **** kan ju ta sig hårt =) Jag och Philippa somnade typ sex imorse så kanske inte så konstigt att vi sov till halv tre hehe..

Nu måååste jag göra mig iordning, ska hem till Joanna i ghettot ikväll. Jag och Alexandra ska dit, hon ska bjuda på middag sen ska vi dricka lite. Det blir säkert super mys. Jobbar imorgon så sover nog kvar hos Joanna för vill helst inte åka hem från Hjulsta mitt i natten haha.. Nu blire dusch!! PUSS

100115

Nu är jag och Philippa redo och klara för och dra. Är så jääääävla taggad. En timme och tio min kvar =) hahahh jag är sååå mobbad, jag vet!! Låt mig..



iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih


pösshej


100115

Tror ni själva att jag gick hem och sov efter jobbet? Nepp det gjorde jag ej. Önskar att jag hade gjort det för är så jädra trött alltså. Åkte direkt från jobbet till stan, mötte upp philippa. Hon fick lön idag så skulle kolla lite i stan, fick min födelsedags present av henne idag också. DKNY parfymen =)=) Fett gullig!!

Måste snart hoppa in i duschen, göra mig iordning. Bara tre timmar kvar till premiären! Nedräkning hahah.. Puss

100115

Uppe och vaken. Ska ta 08 bussen mot jobbet. Jag jobbar bara tre timmar idag och det kommer gå hur snabbt som helst eftersom det är under lunchen. Ska bli super skönt. Tror jag drar hem o sover en stund efter jobbet. Ville minst av allt gå upp o morse, trodde det var ett skämt när klockan ringde men icke sa nicke. Upp var det bara att gå.. Aja har inte tid o sitta här o skriva en bibel måste fixa mig! Ciao


100115

Blev inte många inlägg idag eller igår kanske man säger haha.. Är hemma nu, kom för en stund sen. Ska snart ta o lägga mig. Upp till jobbet imorgon, men det ska bli skönt. Har inte jobbat på ett par dagar nu så ska bli skönt att få jobba lite. Jag känner själv efter subway, att så mycket som jag jobbat där att jag nu vill hålla igång hela tiden. Får panik av att sitta hemma vill göra något hela tiden. Skulle lätt kunna jobba varje dag. Tror jag är lite arbetsnarkoman... Men hellre det än någon annan typ av behov.

Ååååh snart är det Snabba Cash som gäller. Jobb imorgon sen hem ta det lite lugnt sen ere dags.... Så ivrig! =) Sov gott


100114

Sitter här, sten hungrig och väntar på mat. Känner mat doften hit in, vill bara springa o käka nu nu nu. Pappa har gjort något jävla långkok som tydligen tar hundra år men nu ska vi äta när som helst.
Ska dra in mot söder sen och träffa Alexandra, vi ska fika. Ovanligt va?? Jaaa, jag vet.


Sitter här o lyssnar på Aerosmith. Kärlek till dem!! Längtar till min t-shirt kommer. Ska använda den varje dag hehe... Hörs senare loverz!

100114

Hej bloggen! =)

Jag är ledsen för en dålig uppdatering under dagen men hann inte skriva något tidigare innan jag var tvungen och dra. Jag vaknade vid halv tolv, gjorde mig iordning sen åkte jag till liljeholmen mötte upp Alexandra snabbt sen åkte jag till stan mötte upp Ahmet. Han skulle kolla lite i affärer så jag hängde på honom. Har varit i stan hela dagen kom precis hem. Är sjukt trött märkte jag nu.. Men tänker Inte under några omständigheter ligga hemma ikväll också, haha. Ska nog tvinga med mig någon på en fika hihi!


Det står överallt om premiären av Snabba Cash imorgon. Jag tror ingen anar hur jääävla taggad jag är.. Can't wait!! Men nu är det bara några timmar kvar tills jag sitter där i biosalongen och tittar på min älsklings bok och min älskling Joel =)=)=) hihi..

Nu ska jag kolla ansiktsboken. ciao


100113

Nu när jag "startat om" här i bloggen så tänkte jag designa om den men jag är ju så oerhört tekniskt på sånt så självklart vet jag hur man gör. NOT haha. Så tänkte kolla om det är någon som vet hur man gör som skulle vilja hjälpa mig lite? =) Hojta till i så fall. Pöss

100113

Har precis kollat på Benjamin Buttons otroliga liv. Har haft den på datan hur länge som helst men har inte orkat kolla på den eftersom den är tre timmar lång men nu har jag iallafall sett den. Den var bra! Mysig kärleksberättelse.. Har en hel del andra filmer på datan som jag laddat ner men aldrig sett så funderar på att kanske lägga mig o titta på Pianisten snart. Har aldrig sett den men den ska tydligen vara jätte bra.
Imorgon måste jag fan hitta på något. Har legat hemma hela dagen idag, deppmode haha. Aja skriver mer sen!

Dagens låt: Aerosmith - Sweet emotion

100113

Alla säger ju att Paradise Hotel är skit bra. Därför tänkte jag spendera min onsdagskväll med att kolla igenom alla avsnitten på tv6 play men nej det ville tydligen inte funka så får väl titta på någon gammal serie på datan som man redan sett tusen gånger om. Skärgårdsdoktorn, sex and the city, tusenbröder eller the hills? Det är frågan..

Btw har jag beställt en sådan jädra snygg t-shirt på internet. Jag har designat den själv ;) Får hem den om 14 dagar.. Det är en helt vanlig vit t-shirt med detta tryck på


Så jävla cool. Min älskling på min tröja. Kan inte bli bättre =)


100113

Ledsen för en halv dålig uppdatering idag. La mig i sängen för o komma SGD men jag somnade ju, såklart. Vaknade för en halv timme sen sitter här och äter start med mjölk. Väntar på att maten ska bli färdig. Har varit hemma hela dagen idag.. Funderar på att inte röra mig en millimeter utanför dörren idag. Bara ligga hemma och kolla film typ. Myspys. Eller kanske rör mig några millimeter ner till affären och köper något gott =) Det måste man ju bara ha när man ska ha en helkväll hemma med film.

Jag är så jävla taggad inför fredag. Då ska jag och Philippa gå på Snabba Cash premiären. Jag har väntat i snart två år på att det ska göra film av den och nu äntligen är det dags. Läste recensionen idag i tidningen, den har fått fyra plus!! Så jädra taggad alltså. Och att Joel Kinnaman, min älskling, spelar JW gör bara saken ännu bättre. Är helt förälskad i honom =)



100113

Vaknade vid halv tolv idag, har ätit frukost med pappa och hans tjej. Tänkte nu lägga mig och titta lite på skärgårdsdoktorn =) Så jag skriver mer sen!



100113

Såja... Kom hem för en liten stund sen. Har tagit bort sminket och ligger nu i sängen nerbäddad. Känner mig en aning sugen på något så funderar på att ta mig upp igen och hämta något smarrigt från köket. Var på fåtöljen med Alexandra och Chanette. Zeki skjutsade hem mig, satt och snackade lite så kom hem lite sent.. Men jag är ju ledig, så vem fan bryr sig =)

Har inga som helst planer imorgon. Borde tvätta men får ångest bara jag tittar på tvätthögen... Kanske träffa A. Får se hur det blir med det. Nu ska jag gå upp, hämta något gott sen kolla en film! Puss och sov gott blorren

100112

Sådär ja.. Badad o klar. Badade typ en timme, fastnade totalt i boken. Försöker seg läsa så mycket som möjligt, vill verkligen inte att den ska ta slut. Ska börja göra mig iordning, ska träffa Alexandra. Börjar bli hungrig igen men pappa är inte hemma. Han är iväg för att handla mat och det finns inget gott att äta hemma. Fett jobbigt. Aja något får jag väl hitta på! C ya

100112

Jag sitter fortfarande vid datan. Har inte rört mig ur fläcken sedan jag gick upp, förutom när jag var uppe och käkade lite med paps. Har laddat ner massa godingar. Aerosmith och Van Halen! Smaskigt värre =)

Funderar på att lägga mig i badet och läsa världens bästa bok. Slashs självbiografi. Så jädrans bra.. Kan inte släppa den!! 



Min älskling, önskar vi vore gifta!! =)


100112

Trodde ni jag skulle svika er.. Hell to tha no! Har varit vaken typ 40 min nu. Sov ganska länge idag men det var det fett värt. Har jobbat typ en vecka i rad så lite sömn var exakt vad jag behövde. Dagen ser ganska seg ut.. Ska kanske träffa Alexandra lite senare, ska väl fika. Som vanligt. Fan blir så deprimerad av vintern alltså. Finns verkligen inte ett skit att göra. Med tanke på hur jävla kall vinter vi haft så hoppas jag verkligen på en extremt varm sommar och att den kommer SNART!!

Pappa har gjort lite brunch nu. Stekt potatis, ägg o bacon. En riktig amerikanare! Me like. PÖSS!


100112

Tjo bloggen.. Satt inne på lite olika bloggar och tänkte, varför inte börja skriva i min egen? Visste blir alla lyckliga nu. Jag vet..

Så vad har hänt?! Jag har börjat på mitt nya jobb. Max i Solna, det är hundra gånger najsare än subway (sorry anta och karolina hihi). På Max är det hundra gånger mer grejer att göra och man blir inte uttråkad direkt som man blev på subway. Folket på Max är också super! Så jag storm trivs =)

Sen har jag ju fyllt år också. Varför har ingen sagt grattis? Nu blir jag besviken :'(.. Nä driver. Men nu är man iallafall 19. Värsta åldern, haha. Jag fyllde år förra onsdagen men vi var ute på tisdagen. Det var jag, Alexandra, Joanna, Philippa, Olivia, Hedda, Markus och Andreas. Vi drog till The Bridge först men vid halv ett drog vi därifrån (dock inte Alexandra för hon drog hem vid tolv). Vi drog till någon fest i Hornstull, det var ganska nice där men jag och Philippa tog en taxi hem vid halv fyra eftersom vi båda skulle upp till jobbet dagen efter. Hur bra tror ni inte vi mådde då? Har aldrig mått bättre om jag säger så...

Har jobbat idag också slutade tio så kom hem för en halv timme sen ungefär.. Ska nog försöka sova snart. Är ledig fram till fredag, om dem inte ringer in mig. Nu har jag inge mera o skriva.. Så vi höres senare. Piz out!


Här kommer lite coola pics från min födelsedag.



Jag, Philippa och Andreas


Heddis och jag


CooOoL brud


Jag och Markus


Jag och Hedda


Jag, Alexandra, Olivia och Joanna


Schnygga jag, Markus och Ph


Jag och Joanna


SNYGG EMMA, Markus och Hedda


Tha old gang. Jag, Andreas, Markus och Alexandra


Timpa, jag och Markus


Philippa och jag


RSS 2.0