SO REDOVISNING

Imorgon har jag SO redovisning, muntligt igen men denna gång andra världskriget vilket är mycket mera intressant. Jag har ju fått den intressantaste delen att redovisa också, förintelsen. Jag och min grupp ska göra en intervju där jag och en annan ska vara judar från läger och en till ska vara homosexuell från läger så ska vi berätta våra berättelser om hur det var att vara jude då osv.
Jag ska kunna 1 och 1 halv sida dataskrivet om judar och koncentrationsläger :/ kommer tappa bort mig...


hade även muntlig redovisning i bild idag men det gick bra :) Har suttit hela helgen och skrivit på min bildanalys om konstnären Claude Monet. jobbigt vare...


i helgen gjorde jag inte mycket.. har varit med min pojkvän hela helgen vi har bara tagit det lugnt med film o sånt mys :)
nu är det två dagar kvar i skolan sen är det lov, skööönt!
PUSSSSSSSSS!!!!!!!!



Hotell&resturang

Nu har jag bestämmt mig för vilken linje jag ska välja inför gymnasiet. Först ville jag gå frisör men jag har alltid varit intresserad av matlagning därför har jag alltid någonstans inom mig velat bli kock å gå hotell&resturang, sen började jag tveka vad jag skulle välja mellan frisör och hotell&resturang men nu har jag bestämmt mig för att gå hotell&resturang i Globen..
sen idag när jag skulle göra mitt val var hela gymnasieintagningenshemsida nerstängd så jag kunde inte göra mitt val och senaste inlämningsdagen är imorgon :O hoppas den börjar fungera senare....

Nackspärr

Imorse när jag vaknade hade jag värsta nackspärren har inte kunnat röra mig under hela dagen. Det gör helt sjukt ont. fyyfan!

jag har ju inte skrivit på länge nu, ni får ursäkta mig men jag har mycket i skolan och nu därför hinner jag inte skriva hela tiden. det har inte hänt speciellt mycket på senaste, just nu lägger jag ner min energi på skolan och försöker verkligen satsa allt vad jag har nu sista terminen vilket verkar visa resultat.
Jag älskar när det går bra i skolan. Går det bra i skolan känns det som att allt går bra, man får bättre självförtroende. Det är verkligen kanon!
Jag har på senaste blivit en pluggis, jag tar t.ex. läxor framför vänner vilket jag inte gjorde förut nu träffar jag knappt vännerna bara på helger men jag är stolt över att vara en pluggis haha :D
orkar inte skriva mera nu, pussssss:)


RSS 2.0