NÄR BÖRJAR DH?

JUSTE GLÖMDE EN SAK, NÄR FAN BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES?????? om någon vet skriv gärna! ;)

påååsklåååvh

Nu var det sådär länge sen igen men jag tänkte berätta lite om lovet :)

Min skola fick lov på tisdag, de flesta fick onsdag eller torsdag men inte jag :D så jag utnyttjade den dagen till att sova typ hela dagen, sen onsdag gjorde jag inte mycket var men pöjken min. Sen torsdagen drog jag till min kompis landställe på möja för att fira påsk men mycket till påskfirande skulle jag inte kalla det :p haha!
Men det var mysigt , dock problemet att dom hade dass och jag är inte en dasslower men det gick bra.

vi åt lite god påskmat på påskafton och fick lite godis, inte mycket mer av den påsken. resten av tiden så spelade vi mest massa roliga spel och körde jävligt mycket singstar ;) sen tog vi båten hem i tisdags när jag kom hem gjorde jag inte mycket, kom hem runt 5 tiden så jag chillade hemma, var galet trött! såg på en Van Veeteren med pappi och däckade runt 12.

igår, Onsdag, var jag och fickade med två av mina gamla homiez hedda och tilda , det var jätte trevligt och bäst av allt var att äntligen få träffa dom. SIst vi sågs var i vintras, vi har haft lite små tjaffs men det är bra nu och jag hoppas verkligen inte att det dröjer 3 månader till innan vi ses igen!!! Det får ni lova ?!?!?!? '

Nu sitter jag här hemma hos min kontaktperson och pluggar NO *suck*, hatar genetik!!!! men vi lägger pussel med hennes barn också det är ganska mysigt men det slutade med att jag blev irriterad på alla äckliga pusselbitar som inte vill ligga på samma ställe som jag vill att dom ska ligga på så jag hamnade här men det var ju inte dåligt det för då tog jag tillfället i akt att skriva lite i min bloggilitåh eftersom jag är så jävla dålig på att uppdatera min blogg med nya roliga saker.

Hyrde en grymt bra rulle igår med pojkvännen, 88 minutes heter den, grym!!! med al pacino å grejer



nä nu ska jag återvända till lite genetik. Inte visste ni att man genmanipulerar tomater för att de ej ska se rutna ut i affären? nä de visste inte jag heller. CIAO

Kockduellen tillbaka

Nu är jag tillbaka käre bloggläsare och har inte mycket att berätta haha. Sitter här och tittar på American Idol, jag kan inte förstå mig på alla dessa människor som verkligen tror att dom kan sjunga och helt seriöst tror att dom ska bli American next Idol. Det är ju fan pinsamt :b!
 Har försökt plugga hela dagen men jag har varit så sjukt trött. somnade när jag kom hem och sov 2 timmar men fortfarande lika trött. Ska snart gå och lägga mig, orkar inte vara uppe så mycket längre.

JUSTE idag var det ju kockduellen :D jag kommer ihåg när det gick när jag var liten, jag älskade det programmet. Kollade alltid på det tillsammans med min pappa, han är nämligen kock så vi kollade alltid på det tillsammans. Minns hur arg jag blev när det slutade haha men nu är det tillbaka :) woohO! tittade på det idag, tillsammans med pappa såklart hah ;) så det var kul.

På fredag är det tjejmiddag hemma hos min kompis Anna, hon fyller år på onsdag så hon ska ha tjejmiddag på fredag. Det ska bli jätte kul ser verkligen fram emot det :) men vet dock inte vad jag ska ge henne.. :/ har verkligen ingen idé och om jag frågar henne så säger hon inget men det är klart jag vill ge något. Om ni har några tips så får ni gärna skriva dem!!! Behöver all hjälp jag kan få .
Nu ska jag nog göra mig iordning, lägga mig i sängen och kolla på tv. Skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull :) GOD NATT GOTT FOLK !! natti nattii


KISSSS TILL SVERIGE!

Kiss kommer hit till Sverige den 30 maj på stadion. Biljetterna släpptes den 22 februari och tog slut på 25 minuter :o! jag måste ha biljetter och nu är dom skit dyra men jag är villig att betala mycket för jag SKA se kiss. dom var fan mina idoler när jag var liten, jag älskade kiss och det gör jag än idag :D
Jag la ut 1200 på min Guns N' Roses biljetter så jag tänker fan betala mycket denna gång också om det så ska behövas för biljetter Ska jag ha!!!!


sen kan jag berätta en till god nyhet, mitt knä har blivit mycket bättre sen jag började gå hos min sjukgymnast så nu kan jag börja dansa till hösten igen. gud vad jag längtar, har inte fått dansa på ett år pga mitt knä men nu är det dags igen! Det är så himla skönt att dansa man blir av med så mycket energi .

En dag kvar i skolan sen är det helg igen, kan inte förstå att veckorna går såhär snabbt. Har sovmorgon imorgon också börjar 12:45 - skulle börjat 08:55 så de e skönt.

Måste fortsätta på min bokrecension skriver mera senare eller imorgon. har verkligen tänkt på det här att jag måste börja skriva mera, jag skriver aldrig glömmer hela tiden bort men jag ska bli bättre jag lovar =) PUSS


Är det inte underbart väder?

Att jag är så dåligt på att skriva, glömmer hela tiden bort.

Är det inte underbart väder? en aning kallt men soligt och fint. :) jag älskar det!

hade precis lov, det var skönt. jag tog det bara lugnt och slappade, och snart är det lov. igen! påsklov. skönt :D
nä jag har verkligen inget att skriva om, skulle bara skriva lite så ni inte tror jag dött. hihi

PS: FICK MVG PÅ SO REDOVISNINGEN SOM JAG SKREV OM SIST OCH VAR SÅ NERVÖS OM :) ifall någon ville veta! *stolt* :b ds

RSS 2.0