Det var ett tag sen...

Nu var det verkligen ett bra tag sen jag sist skrev.. jag har verkligen inte haft tid.  Det är så mycket med allt nu. Skolan går kanon bra! Det verkligen går uppåt hela tiden, känns så himla skönt!
Killarna bara flyger fram, haha. Det var inte länge sen jag gjorde slut med mitt ex snart 2 månader sen liksom. Men redan har massa killar kommit.. Det känns så konstigt när jag varit bunden till mitt ex i mer än ett år sen så gör man slut så kommer det massa. Jag är ju så himla van med att det var han och bara han. Men nu är det massa på en o samma gång..haha men det är ändå ganska mysigt. Ens självförtroende höjs ju när man dagligen får komplimanger haha :D!
Men mitt liv rullar verkligen på, åt det bra hållet och det är så himla skönt!
Imorgon ska vi åka och bada med klassen så nu håller jag på o packa ner allt man ska ha med sig för o bada :p kommer säkert glömma något men.... vad ska man göra
Ska iallafall försöka sova nu o vara lite piggare imorgon till skolan. förhoppningsvis skriver jag mera imorgon!!! ska försöka komma ihåg :)

Pussssss<3

lovet är slut

nu har jag inte skrivit på väldigt länge.. men INGENTING har verkligen hänt!! det här var nog ett av det tråkigaste loven jag varit med om.. har inte gjort ett piss. fast det har ändå varit ganska skönt och bara ta det lugnt och inte behöva tänka på läxor och sådana grejer.. men nu är det bara att gå tillbaka till det vanliga, skolan.. :/

RSS 2.0