Veckans mening

En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt.

Kista galleria

Dagen började med att söta Emma vaknade upp runt halv tre när hon egentligen skulle upp ett, halv två.. jag åkte o mötte upp Hedda och vi åkte till Kista galleria för o mellandags shoppa. Jag köpte faktiskt ganska mycket nya grejer dock ingenting från rean haha. Jag köpte en brun halsduk(det enda jag köpte från rean), tre par trosor, två koftor, klänning/tröja, ett "pösigt" linne, en t-shirt med tryck på, örhängen, lösnaglar och hårfärg.
Efter att vi varit i Kista galleria drog jag och Hedda hem till moi för o färga varandra hår, nu sitter vi här och väntar på att få skölja ur den frätande smörjan... kul va?


DAGENS FETA JÄVLA NYHET: jag har klippt hel lugg. När jag o Hedda var i Kista galleria idag fick jag ett ryck och gick in på en drop in salong och klippte topparna samt klippte hel lugg. Har iofs tänkt på att göra det i ungefär ett år nu men har inte vågat men nu jävlar tog jag mig mod o gjorde det.. Fyfan vad jag höll på att börja gråta när frisörskan fönade min lugg och den stod RAKT ut, och nu överdriver jag INTE! Kan lägga upp en söt bild sen som Hedda tog under akten... ville verkligen bara gå hem o skära mig. Saken blev ej bättre av att alla på salongen helt seriöst garvade åt mig..... resultatet blev väl fint men är fortfarande jävligt ovan, känns som jag går omkring med en mössa på huvudet.

WHERE-DO-BROKEN-HEARTS-GO?

Jag älskar dig men jag vet inte om jag klarar det här. Jag måste tänka på vad som är bäst för mig också..

Nyår snart...

Sorry att jag inte skrev igår men det fanns inte mycket o skriva. Igår tog jag och Isa det bara lugnt, vi hyrde Barnhemmet - fan vad rädd jag var vill jag lova. Sen kollade vi på en beck film som gick på tv vid halv ett tog jag en taxi hem för meningen var att jag skulle upp tidigt för o kolla på stan men det pallade jag inte. Kija sov hos mig vi sjöng abba singstar sen kollade på vi Pelle svanslös julkalandern - fyfan vad grym den är!

Idag vaknade vi halv tre... duktigt tjejer. kollade lite till på pelle svanslös åt julgröt o skinkmackor. Kija drog för ungefär en timme sen då hoppade jag in i duschen o nu sitter jag här. Tror jag ska dra till Fredrik ikväll min gamla klasskompis o kolla film :)

Nyårsafton om 3 dagar... känns inget speciellt faktiskt. Ser inte ens fram emot det aja...


Annandagen

Dagen började med att jag och Isa vaknade halv fyra, gick upp o kollade på cast away och garvade oss typ igenom hela filmen eftersom han helt serri pratar med en vollyboll. Vid fem kom mamma och hennes boyfriend och hämtade upp mig med bil körde mig hem till pappa vilket var jävligt skönt för jag hade fan aldrig orkat åka kominalt hem.. fixade mig o åt mat hemma sen drog jag ner till bussen men där hade polisen spärrat av hela området och det stod fyra polisbilar där och två ambulanser, livsen nere vid mig hade blivit rånad och mannen som jobbar där hade blivit huggen i kinden med en kniv :o stackare!
aja mötte upp Isa i skanstull vi köpte as goooood utblandning, idag ska jag chillkröka med Jussan, Isa och efterlängtade söta Julia som man inte träffat på några år :) Ska bli mysmys!
vad som händer senare... i dono! CIAO

Juldagen, deppigt eller vad?

Idag är seriöst den segaste dagen på hela året eftersom ingenting är öppet, deprimerande... igår mötte jag ju som sagt upp Isa och Jussan, vi gick först förbi min mamma för vi skulle byta julklappar. Jag fick abba - singstar och the hills säsongen 2, sen åkte vi hem till Isa och chillkrökade och sjöng singstar, det var mysigt!
I år önskade jag mig faktiskt ingenting i julklapp, jag har önskat mig allt i födelsedagspresent istället!
Fick även ett par hörlurar och underkläder av pappi.. sen fick jag lite små grejer av Malin :)

Juste fick 1000 kr av min morfar också... Hoppas på att få lite av wille också så kan man ju kanske få bli lite rik.

Nu har jag även bestämmt mig för att jag ska beställa tatuerar tid till den 6 januari (om det är öppet då), ska tatuera "Fånga dagen" fast på latin på andra handleden lite smått...

Hej jag bor på landet?!

Idag känns det verkligen som att man bor på landet eftersom min buss från mig går en gång i timmen idag bara för att det är julafton. Jag ska ta bussen som går 18 över ska in till söder o möta Jussan och Isa sen ska vi hem till min mamma hämta drickan och mina julklappar sen ska vi dra hem till Isa o chillkröka och sjunga singstar - jag har helt seriöst varit sugen på att sjunga singstar hela dagen och nu ska jag få göra det, klockan är dock ganska sent men bättre sent än aldrig.
Nu är julen över nästa att se fram emot blir nyår sen min födelsedag, det är nu det roliga börjar!

Jag funderade lite

Jag kom o tänka på en sak idag.. jag tycker att det är lite skrattretande att hela svenska folket ser julen som något heligt. Jag säger inte emot någon som gillar att fira jul och som verkligen tror på att man firar Jesus födelse men jag tycker inte de som väl gillar julen och som firar Jesus födelse ska "titta ner" på vi andra som inte gillar eller som av någon anledning kanske inte kan/vill fira jul. För det är många gånger man fått reaktionen när någon frågat vad man ska göra under julen och man svarar ingenting och dem tittar med den där konstiga blicken eller under va? varför inte? det är ju jul? man ska vara hemma med familjen då osv.
Och ja, jag anser också att man ska vara hemma med släkten och ha det mysigt tillsammans men det är inte heller alla som har släkt el. som har kontakt m. sin släkt, det finns barn med föräldrar som inte vill fira jul, det finns barn med föräldrar som kanske har sjukdom, missbruk osv och därför inte kan/orkar inte fira jul osv.
Jag har förståelse för dem som tycker det är mysigt att fira jul för jag tyckte själv att det var mysigt en gång i tiden men nu tycker jag inte det längre.. kanske beror det på mig...kanske beror det på mina föräldrar.. Det jag iallafall fudnerade på idag är att de som gillar julen kan skaffa sig förståelse om oss som inte gillar julen, sluta "se ner på oss", tycka synd om oss och allt vad det nu gör..

Julen är överskaffat! tack o hej, nu ska jag platta håret


Julafton

Så var det julafton..igen. Det känns som förra julafton var för en vecka sen, det här året har gått så jävla snabbt att det inte är sant. Om åren ska gå såhär snabbt är man ju fan 40 om typ en vecka... Idag ska jag chilla med pappa, kolla kalle anka, äta världens godaste julmat o öppna julklappar sen vid 7 eller något ska jag åka in till söder o möta Isa och Jussan, vi ska kröka tror jag.... och sjunga sing star ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite söt inför kvälla.

GOD FUCKING JUL MINA HOMIEZ!

23 decemeber

Idag gick jag upp nio och gjorde mig iordning, mötte Joanna i stan halv elva för att köpa julklappar eftersom idag var dagen jag fick lön. Fick mycket mera lön än vad jag trodde jag skulle få, trodde jag skulle få ut ungefär 6500 efter skatt men fick ut 7800 efter skatt så det var skit skönt :)
till pappa köpte jag: ett ljus, en ask där det stod "something speciell for you" med en bok inuti, två tekoppar m. fat, chai te, en deodorant och en pepparkvarn.
till mamma köpte jag en ljuslykta från indiska, ett set med oliv lotion från åhléns samt ett par skrubbhandskar eftersom min mamma älskar de, hon har redan seriöst typ fem par.
till malin köpte jag fyra kaffekoppar från indiska, ett par örhängen med julgranar på för dom påminde verkligen om henne sen köpte jag även två par jätte mysiga strumpor för hon älskar stumpor :p

efter vi handlat julklappar åkte jag och åt lunch med malin vid halv ett tiden vid två gick malin och då kom jussan dit sen kom isa, sen åkte vi in till ringen där jag köpte en mascara till mig själv, behövde verkligen en. efter de åkte jag och isa hem till malin och jag slog in mina julklappar sen åkte jag och isa iväg för vi skulle möta jussan men hon pallade ju verkligen inte möta oss så vi åkte tillbaka till malin för o spela spel. o nu sitter jag här :) ska snart bege mig hem för att måla mina naglar o duscha! Ska upp tidigt imorgon för att helt serri kolla på hitta nemo :D den kommer 10.05 på svt imorgon!

GOD JUL!

Veckans mening

Vacker är allt som ses med kärlekens ögon.

tomtefar o tomtemor

Det blir att stanna inne ikväll, orkar inte hålla på att duscha o greja.. jag ska istället laga julmat med pappi. hemlagad risgrynsgrönt, garnera julskinkan, pappa ska även göra sin egen senap och sillsallad sen har vi precis gravat lax. får se om vi hittar på något mera. myspys... för första gången på flera år längtar jag till julafton, vad hände?!

Min super roliga måndag!

Igår chillade jag galet med Hedda först kollade vi på Heartbreak hotel sen kollade vi CSI sen något program som jag ej kan namnet på. Vi somnade vid två tiden det var galet skönt att få sova, vaknade idag vid halv ett gick upp åt frulle sen åkte jag hem till pappa. Jag och pappa åkte direkt till bredäng, jag skulle hjälpa pappa att handla julmaten. Vi kom hem från bredäng typ kvart i sju då rensade jag tvätten o gick till tvättis o la i tre maskiner. Nu sitter jag här o har phätt mä kuwl. Ska gå tillbaka till tvättis om tio min..

Vad ska jag göra ikväll?.. finns två alternativ
antingen chilla hemma med pappa (vilket känns frestande för jag är jätte seg) eller hoppa in i duschen fixa mig lite snabbt sen åka in till söder o fika med alexandra o joanna ?!?!?!?!?!?! Vad känns mest frestande.... i dono :/

Christina wins H.K!!!!!

Säger bara en sak, så jävla rätt att Christina vann! Fyfan vad jag bölade. Jag och Hedda låg här i min säng och bölade som två nördar utan vänner men men.... that's cute us! 


Hell's kitchen final

Vad har Emma gjort denna charmanta helg då?
I fredags var jag ju på restaurang med Alexandra, Joanna och Izi.. det var jätte mysigt faktiskt. jag åt grilad entrecoté med pommes o bea, smarrigt värre! Efter middagen drog vi hem till Joanna för de skulle kröka men jag pallade inte sen drog vi på en tråkig jävla frima fest, jag menar verkligen att alla människor på festen var fan störda i huvudet. Vid två åkte jag och Joanna hem till mig och kollade på Sunes jul och åt nudlar.
På lördagen vaknade jag o Joanna vid halv två, vi kollade lite på tv o så vid halv 4-4 kom Hedda sen gick vi ner o köpte pizza och Joanna åkte hem för att göra sig iordning. Jag och Hedda gjorde oss iordning sen åkte vi in till min mamma på söder och började förkröka, Joanna kom även dit. Vid tolv drog vi på fest hemma hos Sebastian på mitt jobb i Solna centrum tyvärr blev det strömavbrott så alla var tvugna o dra då drog Hedda hem till någon kille, Joanna drog o mötte Johan och jag drog hem till Johan o sov där.
Idag vaknade jag vid tio av att Johan gick upp, han skulle ha match men eftersom vi somnade vid halv 7 pallade jag inte gå upp så jag låg kvar ensam hemma hos honom till halv två då jag mötte upp Hedda, vi käkade på donken och drog sedan hem till mig och badade för vi frös som två grisar av frosten utifrån. Nu sitter jag här och skriver bloggilitah väntar på att reprisen av Hell's kitchen ska börja, missade ju det i torsdags eftersom det var julfest men nu ska jag fan se det. Det är finalen o grejer, vet redan vem som vinner men jag skiteriiiiiii, måste se ändå :)


Gordon Ramsey är så jävla tung!!!

efter hell's kitchen som håller på till åtta ska jag och Hedda bege oss hem till min mamma tror jag, vi ska kolla på Heartbreak hotel som kommer ikväll klockan nio på fyran!

Så var det fredag...igen

Till o börja med undrar jag varför jag skrev att klockan var 01.25 för det var den verkligen inte eftersom micke från jobbet ringde mig när jag var påväg hem o jag kollade idag vilken tid han ringde, 01.50 och då var jag fortfarande inte hemma så....ja det förklarar ju bara hur nykter jag var.
Men det var ändå trevligt dock blev man ju en aning för full kanske, men det var man ju inte heller ensam om hahaha ;)
idag gick jag inte till skolan men även fast jag var full hade jag kommit ihåg att ställa klockan på nio men när klockan väl ringde kände jag att huvudet höll på att explodera... istället sov jag vidare till tolv gick upp försökte trycka i mig lite mat men inte mycket som kom ner. Har bara chillat kollat tv o så... Nu ska jag rycka upp mig hoppa in i duschen o göra mig iordning ska på restaurang med Alexandra, Joanna o Izi, vi har bokat bord till sju. Det ska bli mysigt! Efter vill ju dem supa såklart men något krök blir det fan inte för mig ikväll :p





PUSSSSSSS

01:25

Kom precis´hem från frima festen, är ganska påver´kad.ka dricka kmorghon också.... fårm se hur de går. puss


Veckans mening

Längst ner i min almenacka står det varje vecka en ny poetisk mening. De är faktiskt väldigt intressanta och om man tänker efter så har dem ofta rätt också.. tänkte dela med mig varje vecka om vad det står.. denna vecka har vi

Lycklig den som inte sörjer över vad han saknar, men som glödjs åt vad han har.

Just a little bit

Sorry att jag inte skrev igår men pallade inte, var så trött...
Idag har jag faktiskt gjort något annorlunda från min gamla vanliga tråkiga vardag, jag träffade min gamla kära vän isa! Vi diskuterade faktiskt det idag, jag o Isa, att jag kan inte ens förstå att folk helt seriöst följer o läser min blogg efter som min blogg består av exakt samma sak varje dag. Skola, jobba, skola, jobba,skola, jobba,skola, jobba,skola, jobba,skola, jobba. Hur tråkigt kan det inte vara att läsa om de dag efter dag? :P jag hade verkligen inte pallat haha... But that's me;)

iallafall idag träffade jag Isa min kära gamla vän, det var mysigt eftersom vi kom fram till att det var typ exakt två månader sedan sist vi sågs, inte okej... måste börja ses oftare! Vi har även spikat att vi ska supa tillsammans under lovet någon gång, det ska bli kul. Köra en liten reunion!
efter jag varit med Isa, gissa vad jag gjorde då?!?!?!?!?!?!??! jag åkte till jobbet.....såååååååklart.

Har prov imorgon :O matte...... undra hur det kommer gå. Jag ligger på IG gränsen så får jag G imorgon får jag G i omdöme denna termin men jag tror faktiskt det kommer gå bra känner mig ganska säker för det är seriöst första gången jag övat inför ett matteprov. Men nu ska jag inte heller säga för mycket för då kommer det säkert gå skit dåligt imorgon eller så känner jag mig säker nu men sen när jag väl sitter där o ska skriva provet har jag tappat allt o fått hjärnsläpp....det som brukar hända emmas söta lilla hjärna!
Juste, imorgon är det julfest på jobbet. vet inte ser faktiskt inte fram emot det så mycket men det blir säkert roligt :) jobbigt dock att jag måste upp sex imorgon börjar åtta sen ska jag gå i skolan till tjugo i fem då jag måste rusa till jobbet för börjar kvar över fem sen slutar jag nio ska direkt till julfesten som börjar nio och sen slutar den ett.. fast kommer förmodligen inte stanna hela kvällen, kommer vara död! Plus att jag har skola dagen efter...


Min vän Isa :)


19 DAGAR KVAR! CIAOOOO BELLAZ

Sov time

Okej jag måste erkänna att jag fastnade lite på fejan men nu har jag iallafall skrivit klart mina inbjudningskort. Inge speciellt men helt okej.. jag längtar verkligen! :) det är 24 dagar kvar till min fest! Vi ska bjuda på värsta maten o grejääär..det kommer bli nice! det enda som är problemet är att lokalen är inte direkt den största så jag kommer ju inte direkt få plats med hur många som helst men aja det löser sig ju alltid. Hoppas alla jag bjudit kan komma bara :) ska skicka iväg inbjudningarna på onsdag, hinner inte göra det imorgon... ska dricka te och äta mariekex med min pappa nu innan jag ska sussa. pusselipuss

Fre,Lör,Sön och Mån

Har inte haft tillgång till data på hela helgen eftersom jag sovit hos mamma hela helgen och datan där har jag tagit hem till pappi :) här följer ett ganska långt inlägg om helgens händeleser...
Fredag: Som sagt mötte jag upp mamma vi gick och solade solarium, jag har seriöst aldrig skrattat så mycket med någon när jag solat. Alla som vet och känner min mamma förstår vad jag menar, hahahahah. Efter vi solat gick jag och mamma och handlade en jävla massa mat när vi kom hem duschade jag o fixade mig sen lagade jag middag åt mig, Jussan, mamma och hennes boyfriend Ronny. Efter middagen satte sig jag och Jussan i köket och började kröka, min mamma hängde på och blev as packad hhah. Efter några timmar kom Nannis och vi satt bara o chillkröka och snacka sen ville dem dra på fest i farsta vid halv ett tiden men jag var skit trött så dem drog till festen och jag stannade kvar hemma gick o la mig ensam och deppade i min säng och somnade..

Lördag: ...vaknade vid tolv gick upp gjorde frukost satte mig framför tvn kollade på the hills fram till halv fyra då jag åkte in till stan o mötte upp Jussan där jag köpte mig en "klänning" inför kvällen till ära ;) efter stan åkte vi in till söder o solade, Jussan solade dock inte men hon höll mig sällskap sen drog vi hem till mig duschade o fixade oss, lagade mat. Hedda och Philippa kom dem hoppade in i duschen och fixade sig, vid halv åtta tiden kom Anna och då var även alla klarfixade så vi slog oss ner till bords och åt julbord, det var jätte mysigt och smarigt! Efter middagen började vi kröka, Jussan drog hon hade ännu inte fixat krök så hon drog iväg efter middagen och skulle fixa resten av oss stannade kvar hos mig efter ungefär en halv timme kom Joanna och krökade med oss. Vi hade jävligt roligt, iallafall jag :). Det var jätte kul att träffa Anna också för henne hade jag seriöst talat inte träffat på tre månader om inte mera.. Vid elva blev vi bjuda på fest i hornstull så vi alla drog dit men när vi väl kommer dit får vi inte komma in så vi står på en gata och hänger med Jonas, Jonas, Charlie, John, Oliver och flera som jag ej minns namnen på. Efter seriöst typ 45 minuter ger vi upp och får för oss att vi ska dra hem till Johan(vi tjejer då alltså, Anna hade dock dragit hem) men han var inte på samma plan som oss men vi tänkte åka dit ändå hahahah. Vi åker till slussen men eftersom gröna linjen hade slutat gå pga. att någon hade tagit livet av sig i slussen fick vi åka till Gamla stan o ta buss men i Gamla stan möter vi på två väldigt charmerande brudar, 140 cm båda två. Det hela börjar med att dem kommer fram till oss och frågar om dem kan få låna mobil att ringa från och snäll som jag är lånar jag ut telefonen men gumzan lägger ner telefonen i fickan och börjar skratta mig rakt i ansiktet, jag blev då hulken och började slita i hennes arm tillslut fick jag tillbaka telefonen. Philippa som var fullast av oss allihoppa börjar jiddra med de två brudarna och eftersom de var mörkhyade så hade Philippa självklart råkat kalla dem neger då blev de gaaalna och började slita fram afrokammen o grejer fysatan vad jag garvade hahaha. Men Philippa var helt seriös med att hon skulle slå dem, iofs gjorde hon det ett antal gånger så jag fick slita bort Philippa från brudarna och Hedda gick ner på knä o kysste brudarnas skor för att de skulle lämna Philippa ifred. När tjejerna stuckit blev Hedda galen på Philippa och tryckte upp henne mot ett galler och skrek henne rakt i ansiktet, Hedda gick gråtandes därifrån och jag sprang efter henne. Philippa hade då passat på att gå därifrån, hon tänkte ju helt serri leta upp brudarna o slå dem igen hahahahahah men som tur var hittade hon dem inte och drog hem ensam istället. Jag fick ju dock springa o leta efter ph i hela Gamla stan typ för Hedda stod o grät. Efter vi fått reda på att ph var oskadd och satt på bussen påväg hem åkte jag, Hedda och Joanna hem till mig och drack te o åt mackor. Lyckad lördag va? Börja bra men sluta suuug....

Söndag: Eftersom jag somnade typ halv sex på lördagmorgonen sov jag ut till halv två på söndagen, då gick jag o Hedda upp och åt frulle sen gjorde jag mig iordning och åkte och mötte upp Sebastian i Solna centrum, vi gick hem till honom för att baka lussebullar men jag har ju då aldrig bakat lussebullar men dem blev lyckade förutom att vi hade i jätte lite socker i.. men det skadar inte mig eftersom jag ändå inte äter lussebullar, gillar inte saffran (A) efter lussebaket kollade vi på parlamentet och sedan på Wallander - Hemligheten efter det drog jag hem. Det var riktigt mysigt att julbaka, en lyckad söndag helt enkelt! :)

Idag har jag varit duktig och varit i skolan, heela dagen! Duktig Emma! Efter skolan gick jag och Emma upp till globen och kollade i affärer, jag hittade en söt liten kofta på rea på H&M som jag köpte :) orkade inte jobba idag nämligen, var galet trött.. vid halv sex åkte vi från globen och tog sällskap till liljeholmen, när jag kom hem gick jag och la mig i två timmar. Vaknade vid kvart över åtta, halv nio. Hoppade då in i duschen sen var jag jävligt duktig och pluggade faktiskt matte i 45 minuter innan jag tröttnade. Det är jag fan stolt över!! :) Och nu sitter jag här har skrivit ett långt inlägg om min helg och nu ska jag skriva min inbjudningskort till min 18-års fest. Tänk att det bara är 21 dagar kvar!! Tiden går galet snabbt....


Emma i ett nötskal

Den som trodde att Emma gick till skolan idag hade fel! Emma stannade hemma, men det var inte planerat denna gång hahaha. jag skulle faktiskt upp till skolan men jag försov mig (som vanligt) och kände att jag inte orkade åka till skolan eftersom jag var tvungen att duscha och hela paketet så då skulle jag inte vara i skolan fören vi skulle sluta :p jag somnade istället om en timme till klockan ett då jag gick upp och ringde min mamma. Nu är jag påväg in till söder ska möta mamma vi ska gå o sola solarium, det var fan ett tag sen sist man gjorde det. sen ska jag duscha och sen får vi helt enkelt se vart kvällen bär mig ;) juste måste in en sväng till onoff också och lämna in min telefon på lagning eftersom den gått sönder, WOOHO! Älska sony ericsson telefoner, bästa kvaliteten!!!

Justine Sohlberg

Tänkte bara tilläga en grej som jag såg att en av mina bästa vänner skrivit i sin blogg om mig:

Emma. Du förstår verkligen, kanske det är för att våra liv är ganska så lika? Du betyder så mycket och du ger mig så jävla mycket skratt! Du vet hur jag ska tygglas och du säger exakt som det är, vilket personer i min närhet är lite dåliga på att göra (och då menar jag med mitt betende osv). Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du är så jävla bra. Jag är så jävla stolt över dig!

Måste säga att jag blir väldigt glad när jag läser det. Jussan gumman du vet att jag älskis dig också och att du är en kanon bra tjej! Skulle kunna skriva hur länge som helst men med dig o mig behövs inte sånt. Vi förstår varandra ändå :)


Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Isa min kära vän!

Hello!
Tänkte börja dagens inlägg med att även tacka en stamis på min blogg som jag glömde skriva igår, Isa min kära vän! Thank you ;)

Idag sov jag lite extra började egentligen åtta men jag gick upp halv tio och gjorde mig iordning åkte iväg till skolan gick på livsmedelskunskapen och sedan varmkök. På varmkök idag var vi uppdelade i fyra grupper, varje grupp gjorde olika slags biffar. Vi hade nämligen färs tema ;) Min grupp gjorde viltfärsbiffar med viltsås och potatismos. Det var smarigt värre! Och grym som jag är valde Bosse mig för att göra potatismoset till hela klassen. Efter skolan åkte jag direkt till jobbet eftersom jag slutade tjugo i fem och jag börjar ju jobba kvart över fem på jobbet så jag kom i tid eftersom vi slutade tio minuter tidigare idag :) nu sitter jag med pappa och kollar på Hell's Kitchen! ska sova när det slutar, det är dags för mig att börja gå o lägga mig tidigare för jag försover mig hela tiden :p.. not good! börjar 10.50 imorgon men måste upp o duscha och sånt innan orkar inte göra det ikväll, är alldeles för trött. God natt gott folk!!


Bloggfighten+en söt bild

OOOOOOOOOOOOOOKEEEEEEEEEEEEEEEJ! (som alltid Hedda tvingar mig att säga)
Jag tänkte börja mitt inlägg med att tacka mina fyra stamisar på min blogg. Ett stort tack till Justine, Hedda, Rasmus och Linda :)

som sagt har jag lovat er att berätta om "bloggfighten" och självklart tänker jag hålla mitt ord. Det hela började med att jag fick en kommentar av en person som kallar sig Emma, som skrev:

Postat av: Emma

Jag vill bara säga en sak, jag tycker synd om dig. & innan du tar bort inlägget tycker jag stolt att du ska ha kvar det. Du säger att hedda är din bästa vän? Medens du inte vet om att ditt ex och hon har haft sex när ni var tillsammans. Dags att skriva ett blogg inlägg om vilka vänner du egentligen kan lita på gumman?

2008-12-08 @ 15:28:10

Hela grejen är egentligen så jävla patetisk eftersom jag vet att Hedda inte har haft sex med Leo. För det första för att de aldrig har kommit så bra överens och för det andra vet jag att Hedda aldrig skulle kunna göra så mot mig. Att en anonym person ens kommer och försöker hitta på en sådan grej är bara patetiskt därför har jag inte ens tagit åt mig åt vad hon skrivit eftersom jag vet att det är bullshit och jag litar på Hedda!
Jag och Hedda har ju dock startat en dektektivbyrå där vi försöker lista ut mysteriet om vem personen är men utan resultat än så länge. Detta har vi iallafall kommit fram till:
- Det måste vara en person som känner eller är bekant med mig och Hedda, eftersom jag och Hedda länkar aldrig till varandras bloggar därför måste personen veta våra bloggadresser i huvudet och ev. bruka besöka våra bloggar.
- OM detta nu skulle vara sant så varför skulle en person som jag inte känner veta om det om inte jag vet? Det är större risk att det kommer fram till mig innan det kommer fram till resten av världen, detta tyder också på att jag och Hedda måste känna eller vara bekant med personen.

to be continued...

tänkte lägga upp en till bild på mig och erik in tha kitchen!!

Varmkök is tha shit!

Idag hade vi varmkök hela dagen, det var gryyyymt! Vi lagade lammfärsbiffar med klyft potatis och tomatsås till 200 pers. Det var nice. Jag älskar att vara i varmkök, jag trivs som bäst i varmköket definitivt!! Efter vi blivit klara fick jag, Emma och Linda baka kladdkaka till hela klassen :)
efter skolan åkte jag hem och sov i två timmar som jag sa och nu sitter jag på jobbet och coachar, är väldigt trött dock. Måste plugga klart på svenskan när jag kommer hem. Jag tror även att jussan ska sova hos mig ikväll, I hope so!



passar på när ingen ser

Finns inget skönare än att sova?!

Satan i gatan vad det är skönt att sova. Vi fick sluta tidigare idag så jag åkte hem o sov efter skolan, sov i två timmar. Det finns inget skönare än att sova(!) helt seriöst. Nu har jag precis ätit pappas homemade spagetti o köttfärssås, ska dra till jobbet nu så jag skriver om dagen och om bloggfighten när jag kommer hem ikväll! Pösssss


Påminn mig

Juste, påminn mig om att jag ska skriva ett blogg inlägg imorgon om bloggfighten mellan mig och Hedda mot en väldigt anonym kvinna som diggar att sprida falska rykten. Orkar inte skriva det nu är så jävla trött.. Natti

Första varmkökslektionen

Fyfan vad jag älskar mitt liv! Dagen börjar självklart med att Emma phlikkan försover sig springer upp och stressar som en apa till skolan, det var trafikstopp i årstadal så jag kom försent fast en jag inte hade gjort för jag hann med min rätta buss. Hade metod, det var nice, hade min första varmkökslektion, det var ännu nicare! Min varmkökslärare bosse verkar galet nice :) Vi förberedde lammfärsjärpar idag till imorgon, imorgon ska vi laga dem och göra potatis och tomtatsås till. Det ska bli nice! Dock slutade vi 16.40 och ni som följer min blogg vet ju att jag börjar jobbet 17.15, fick kuta som en åsna till jobbet men självklart kom jag försent ändå. Men jobbet gick väldigt bra idag faktiskt förutom att jag var skit hungrig och trött men annars så sålde jag väl en 17 stycken. Nu sitter jag och bara tar det lugnt, ska sova snart. Upp sex imorgon börjar 08.00 med varmkök, men det är inga problem för mig för jag har verkligen längtat efter varmkök. Det var liksom därför jag valde denna skola och linje för att få gå varmkök och nu jäävlar. Det är jag o rasmus liksom, jag är Gordon och han är Ramsey, that's the shit! :)



 jag poserar snyggt när jag fräser löken

God natt gott folk

Ska snart sova tänkte jag.. är jävligt trött men det är ändå sovis till nio imorgon. Börjar inte förens 11.00 med metod så det är chill, ingen vidare stress med att somna :) jobbet gick galet snabbt idag men det gick fett segt, fick bara iväg fem försäljningar! Försöker få Hedda att börja på mitt jobb, behöver lite sällskap. och eftersom man måste vara 18, så utnyttjar jag Hedda haha.. pratade i telefon med anna i ca. en timme för en stund sen vi hade galet mycket att snacka om, saknar henne väldigt mycket! vi tänkte ha lite middag i helgen med lite krök, hoppas det blir av!!
imorgon har jag inga planer, skolan sen direkt till jobbet eftersom jag slutar rätt sent.. funtar på om jag ska lägga mig i sängen o kolla någon film..hmm.. tror det blir så.

Hatar måndagar

Jag tror inte någon kan beskriva hur mycket jag hatar måndagar. En helt onödig dag på veckan. Jag hatar inte måndagar av samma anledning som alla andra hatar måndagar utan jag hatar måndagar för det är ALLA mina hatlektioner samlade på en och samma dag. Gympa, matte, engelska och mentortid, jag bara undrar.. Kan det bli bättre?!
Och med detta sagt så förstod nog hälften av de som läser detta att jag inte gick till skolan idag ;)
Istället sov jag till ett tiden då gick jag upp gjorde mig en macka och en kopp te och la mig i sängen och kollade på en gammal disney klassiker, Skönheten och odjuret. Det var ju ett tag sen man såg den sist kände därför att det var dags.. Men nu är det inge mera chill för mig utan nu måste jag platta håret o fixa mig lite. Ska ju jobba klockan fem. Jobbar hela tiden, och jobbar jag inte är jag i skolan. Mitt liv är roligt. Någon som är lite avis?


Kört o gött

Jag badade/duschade i exakt en timme, satan vad skönt det var! :) idag har jag ju som sagt jobbar. Det var ganska chill jag ringde ingenting satt och spelade bubbles och utmanade malin och nickie på jobbet. Vi chillade mest idag på jobbet eftersom vi hade nått vårat mål redan i fredags så kunde vi ta det lugnt idag. Jag gjorde även så att vi kunde sluta en timme tidigare idag det var jävligt skönt, jag kände att jag aldrig hade orkat jobba till 19.00.

Just nu sitter jag och min vän Jussan, och kollar på ...  skriver imörra!


Bad time

Shosan "alla" läsare!

Sitter här med Jussan och gör inte ett skit. Vi sitter och väntar på att wallander - jokern ska börja. Det är snuskigt kallt i min lägenhet därför tänkte jag nu hoppa in i ett mysigt o varmt bad. Vad Jussan ska göra under tiden vetefan, hon får väl hålla mig sällis eller något hahah...
LOVE / E


Helgen som gått

Fredag: Mötte jag upp Charlie och vi gick på bio. På bion mötte vi upp Alexandra och Joanna av en ren slump och vi hamnade brevid varandra, vi såg saw5. Har iofs redan sett den men jag var sugen på att se den igen :) efter bion mötte vi upp en icke så nykter Hedda och åkte vi tre tillsammans hem till mig och satt o snacka. Vid fyra kom Alex hem till mig också inte långt efter somnade vi.
Lördag: Vi vaknade kring tolv tiden vid ett gick Alex och vid halv fyra gick Charlie och Hedda. Sedan halv fyra låg jag bara framför tvn. Kollade på Narnia Häxan och Lejonet, den gick på tv efter det chillade jag galet med pappi framför tvn :)
Söndag: Just nu sitter jag på jobbet, ska nog dra härifrån vid fyra tiden. Orkar inte stanna kvar. Ska möta upp Jussan då, vi ska hem till mig och titta på film och ta det lugnt. Hon ska nog sova hos mig inatt, imorgon är det skola. As usual. Nytt schema nu, varmkök!!!!! :D

aja skriver mera senare.. pusselipuss

Jaslene

Tror ni jag gick till skolan imorse? No I didn't! Duktig phlikka_91.
Som jag skrev igår tänkte jag skippa första lektionen vilket jag också gjorde men sen när jag skulle gå upp pallade jag inte eftersom jag somnade itne förens halv tre.. ibland blir jag bara så stolt över mig själv!
aja jag vaknade två idag, gick upp åt pasta och carbonara som min far lagade åt mig innan han åkte hem till sin girlfriend och kollade tv. Nu har jag precis kollat klart på top model, funderar på att börja göra mig iordning. Ska förmodligen på bio ikväll med Charlie, vet ej vad vi sak se dock men något finns det ju alltid. Alla säger att twilight ska vara skit grym men jag måste nog säga att jag har lite svårt att tro på det, den handlar ju om vampyrer? :s


Hatar torsdagar

Nu är jag sjukt trött.. har varit vaken sedan halv sju imorse och har varit igång hela dagen, först skola sen har jag jobbat sen när jag kom hem har jag pluggat för fullt. Det var så jävla irriterande, jag pluggade på jobbet som jag sa att jag skulle göra. När jag väl hade skrivit en och en halv sida och skulle spara och maila den till min mail märker jag att man inte kan gå in på hotmail sidan för den sidan var spärrad. Då har jag alltså suttit och kämpat med mitt radiomanus i ungefär 1 timme, fanns ju inte mycket att välja mellan fick helt enkelt skriva av allt för hand. Vilket också gjorde att jag missade min tvärbana + buss. När jag väl går från jobbet halv tio (en halvtimme efter vi egentligen slutat) får jag vänta på tvärbanan i åtta minuter vilket innebär att jag skulle missa min buss från gröndal som skulle gå 21:39. När jag kommer till gröndal går jag hem för jag orkade inte sitta där och frysa i tjugo minuter ville hem och var hungrig. När jag kommit halv vägs åker bussjäveln förbi mig. När jag kom hem var jag frysen som en pinne och hungrig som ett piggsvin. Fyfan vad irriterad jag var. Klockan var då tio och då skulle jag äta, duscha och plugga. Nu har jag gjort allt, är så trött nu att jag knappt kan hålla uppe ögonen. Jag ska inte gå på första lektionen imorgon, känner att jag vill ha lite sovmorgon plus att jag är fortfarande inte klar med svenska radiomanuset så jag måste skriva på det innan jag går till skolan, för det MÅSTE ju verkligen vara inlämnat imorgon också. skit bengt!!!
Nu är de dax att föna håret sen hoppa i säng. Puss och kram vi ses på stan!!

Måste bara tillägna en grej till min käre vän Hedda:
george george george of the jungle, strong as he can be ahahahahahaaaaaaaaaaa wash up for that tree!

såja.... natti natti gott folk :D

Datakunskap

Nu sitter jag i datasalen och har datakunskap.. inge vidare. Vi slutar om fyra minuter då ska jag möta upp Hedda utanför min skola så ska vi åka hem till mig hon ska hämta sitt löshår haha.. Sen är det jobba ikväll, som vanligt. MÅSTE verkligen plugga, får ta o göra det på jobbet. Ska ju ändå inte ringa något idag eftersom det är jag som coachar idag så då kan jag lika gärna passa på att plugga medans alla andra ringer :) Ska lämna in ett radiomanus om min bok imorgon och jag satsar ju på högt betyg i svenska så måste verkligen anstränga mig, det blir väl att plugga hela natten lång. Kuuul. Aja nu ska jag logga ut datan, slutar nu. skriver senare pözzzzzz

Måndag och tisdag

Tjena!
Igår var jag inte i skolan åkte därför in till götgatan och kollade i affärer med Justine. Jag hittat ett lilla linne, en grå rutig kjol, ett par jeans leggins, en grå halsduk och ett par örhängen :) så nu är lönen redan slut.. iofs fick jag bara 965 kr denna månad för jag hade bara jobbat fyra dagar förra månaden, den feta lönen kommer nu i slutet av december. Jag lääängtar! men det är ju iallafall tur att jag får studiebidraget så jag har 1000 kr till att leva på denna månaden, som jag inte får shoppa upp. Då blir jag pank på riktigt!

Idag var jag i skolan började klockan åtta med metod, vi lagade potiatisrätter och fick lära oss en hel del om potatis. Jag lagade raggmunkar och potatisgratäng. Efter lunch hade vi servering då fick vi duka hela aulan men juldukar, fixa servetter, assietter osv. till julborden som öppnar imorgon men det var ganska okej vi fick sluta två timmar tidigare så jag åkte hem och sov en timme sedan åkte jag till jobbet. Det gick inge bra på jobbet idag, fast vi har gammalt material så typ ingen svarar. Bara en massa jävla eurovoice! So sick of it!
Aja hoppas det går bättre imorgon. Imorgon är det iofs min dag att coacha så då behöver jag inte tvinga mig själv att sitta o ringa på det gamla materialet :)

skola imorgon, börjar åtta...som vanligt! Nästa vecka byter vi schema, ska bli så jävla skönt. Vi ska ÄNTLIGEN ha varmkök :D Som jag längtat! aja måste försöka sova nu. upp sex imorgon, ska vara ombytt och klar till serveringen klockan åtta. Natti nattiii

RSS 2.0