inget namn

Idag har ingenting hänt, jag har varit bakis.. jag drack med några vänner igår, först var vi hemma hos mig sen gick vi på en fest i kungsholmen.. vi hade jävligt roligt faktiskt, festen sög därimot men vi hade kul ändå :) vi kom hem vi 4 någon gång så jag somnade nog inte förens vid 5 tiden.. vaknade vid halv 1 av att mina två vänner väcker mig och vill gå och äta på donken :P.. så vi gick o åt på donken sen gick vi tillbaka hem till mig och sen dess har jag baaaaaara tagit det lugnt. är helt seg!! kvällen för mig ser inte så rolig ut men jag tror jag bara ska ligga hemma o ta det lugnt.. det är ju desperate housewives idag så det får vi ju inte missa!!! eftersom jag missade prison break igårrrrrrrrr :'( jag får panik, mååååååste veta vad som hände! ÄR DET NÅGON SOM VET NÄR REPRISEN GÅR???? :D

skriver kanske mer ikväll.. pusss på er <3

inte mycket hänt ..

Nu har jag inte skrivit på ett litet tag, men det har inte hänt något speciellt så därför har det inte funnits så mycket att skriva.. igår tog jag det BARA lugnt hemma sen vid 10 tiden på kvällen träffade jag min barndomsvän Hannah och vi gick och tog en fick på Alberts :)
nyss var jag och solade solarium med min andra barndomsvän Alexandra,haha.. idag har jag inga speciella planer tror jag bara ska det lugnt. Ska kanske åka till min pappa, det var ett tag sen jag var där.. :/


Resultatet!!!

Skrev inte resultatet igår för jag och Tilda tittade på film efter vi fixat mitt hår.. jag tycker inte att resultatet blev någon skillnad från det jag hade innan :/ så nu har jag lagt in mera slingor och nu ser det bättre ut. Nu är det ljusare :) Nu ska jag göra mig iordning sen får vi se vart kvällen bär mig..PUSS O KRAM!


färgat håret

Idag har jag bara tagit det lugnt. Dagen började med att jag vaknade ca 6 timmar efter jag skulle varit i skolan, eftersom jag vaknade ungefär när jag slutade så var det inte så stor mening att göra sig iordning för skolan så jag satte mig framför tvn och åt frukost samtidigt som jag kollade på den nya Beck filmen :) Beck - I Guds namn, en film jag starkt rekommenderar.. iallafall för alla som älskar beck = jag haha ;)
Efter att jag kollat på beck fortsatte jag med att kolla på en av mina favoritserier Cityakuten. När vi ändå är inne på Cityakuten ska jag er säga att jag är mycket arg för att det bytt tid för Cityakuten förut gick det runt halv 5 vilket var bra för då hann jag hem efter skolan och kunde kolla men nu går det halv 3 och jag slutar för det mesta halv 4 varje dag så det funkar inte :(!! får passa på o titta när jag inte har skola t.ex. som den här veckan för det är höstlov :D!
Åter igen till min dag efter att jag kollat på Cityakuten hamnade jag framför datan för o se om någon hände under kvällen.. då min käre vän Tilda smsade mig o fråga om vi kunde ses så jag började göra mig iordning. När hon hade kommit hit så åkte vi in till stan och lämnade tillbaka ett par skor som jag köpte för en vecka sedan sen gick vi till Åhléns och köpte hårfärg till mig.. Jag brukar aldrig färga mitt hår hemma för jag är alltid rädd för att det ska bli fel, men denna gång tog jag risken att färga hemma.. orkar inte lägga ut massa pengar på o färga hos frisör när Tilda lika gärna kan göra det på mig :) sen gick vi och handlade mat sen hem till mig och började förbereda maten, vi åt hemlagad potatisgratäng med kött, medans potatisgratängen stod i ugnen så färgade Tilda mitt hår först brunt för att täcka en del av utväxten efter att det suttit i 15 min och vi sköljt ut det så åt vi maten. vi satt ett tag i köket och pratade innan vi började förbereda för mina slingor. Nu har vi precis skölt ur mina slingor och nu åter står det att se resultaten efter att jag fönat och plattat det.. är väldigt nervös! För i vanliga fall har jag brunt med slingor, men nu fick jag för mig att göra ljusare så vi har kört på ljusa slingor :/ vet ej hur detta kommer sluta.. skriver mer sen när jag vet resultatet :P kraaaamis


Malin

Måste bara tilläga här att hon på bilden nedan är Malin min syv (studievägledare), hon är inte bara min syv hon är också personen som alltid finns där för mig!!
Vilket ni inte vet här på bloggen är att jag gått om ett år i skolan, ska egentligen börjat första ring nu men eftersom jag gått om så går jag nu 9an. Jag orkade inte med skolan i 8an, jag var aldrig i skolan man kan säga att jag strejkade. Jag var aldrig där. Men det var Malin som fick mig att börja inse och vilja gå i skolan. Hon gjorde skolan till något roligt för mig.. vilket behövdes för att jag skulle komma tillbaka. Hon har alltid ställt upp för mig, hon har alltid stöttat mig när jag kännt mig låg. Så fort jag kommit tillbaka i mina svakor så är hon där först för att få mig på bra humör.. Hon är alltid så positiv och det är så härligt för det smittar liksom av sig. Malin betyder så himla mycket för mig. Jag vet inte om jag skulle klarat det här sista året utan Malin. Jag älskar dig!

image1

seg dag

Idag har det inte varit någon skola så jag gick upp runt tolv o tittade på film fram till 4 på eftermiddagen. efter fyra timmars film tittande satte jag mig framför datan en stund där min syv (studievägledare) malin frågade mig på msn om jag kunde hjälpa henne med att dela ut program till hennes föräldra/elevmöte hon skulle ha och jag hade ändå inget bättre för mig under kvällen så jag sa ja.. jag tog mig en dusch och gjorde mig iordning sen gick jag till skolan och hjälpte malin! ganska segt men bättre än att sitta framför datan och tråka.. sen gick jag hem och bara tog det lugnt hyrde film med mamma. Beck - Den japanska shungamålning eller något sånt :P och nu sitter jag här och pratar i telefon... ska nog snart sova. hörs imorgon :)


3 timmars plugg

Nu har jag pluggat i 3 timmar.. :/ så nu är jag äntligen klar med min bokrecension om Parfymen och så har jag börjat på min bokrecension om Go Ask Alice!! känner mig stolt över mig själv som pluggat i 3 timmar :D och nyss kom jag ut från duschen/badet. om 20 minuter börjar greys anatomy!!! och innan dess måste jag fixat naglarna hahah så vi hörs senare <3

the O.C

Idag har jag bara tagit det lugnt.. vaknade runt halv två tiden, har bara legat framför tvn sen dess och kollat på säsong ett av O.C :)!! ska snart plugga lite tänkte jag så att jag inte hamnar efter för mycket i skolan.. snart är det höstlov , än har jag inga planer för lovet.. för helt enkelt ta det som det kommer! idag fanns det inget roligt att skriva om, skriver kanske mer ikväll istället... PUSS PÅ ER !!!!!

Desperate Housewives

tittade precis klart på desperate housewives. äntligen blev mike och susan ihop igen!!!!!!!! nu är det bara gabi och carlos som ska bli ihop igen :P.. jag är skit trött. ska lägga mig o försöka somna tidigt inatt. skriver mera imorgon istället :)
 
Godnatt<3 / emma


Välkommen till min nya blogg!

Idag är min första dag på bloggen.. vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag skriver väl vad som hänt idag o så :)
fast idag har det inte hänt ett pisss!!!! riktigt tråkigt...vi har tråkig projekt vecka i skolan den här veckan så jag orkade inte gå på första lektionen "jag går efter lunch", men jag gick inte då heller.. jag sov hos mitt ex eller pojkvän vad han nu är (haha) inatt så jag åkte hemifrån honom vid 1 tiden. När jag kom hem tog jag det baaaara lugnt framför teven sen satte jag mig här framför datan. Nu tänkte jag fortsätta skriva på min bokrecension om Parfymen som ska vara inlämnad imorgon och ikväll är det DESPERATE HOUSEWIVES PÅ 5AN KL 21.OO FÅR INTE MISSSSSSSSSAS!!!!

igår var det premiär på prison break, det kan ej bli bättre!!!!!!
aja nu ska jag skriva på min tråååååkiga bokrecension :( vi hörs kanske ikväll or tomorrow 

kisss n' hugs / Emmaaaa


RSS 2.0