GOTT NYTT ÅR!



Hinner tyvärr inte skriva så mycket, tog en slarvig bild ni får se outfits o sånt imorgon :-) Ska ta en taxi mot stan nu, ska käka middag med älsklingen och hans vän och hans tjej. Sen ska vi fira nyår tillsammans, ska bli nääjs. Hoppas ni alla får en NICE nyår!! Vi hörs nästa år bloggen ;-)


Dagens låt


Stevie Wonder - As (Always)
Jag pratar och visar Slash så mycket men jag glömmer ofta bort mina andra favoriter, här har ni definitivt en av dem. Såg honom på globen 19/9-08. Det var en sådan mäktig känsla, han är grymt musikalisk och förtjänar allt cred! Hans röst får mig att rysa!


A.J



Pallar inte skriva idag, ni får en bild istället..


Dagens låt


Michael Jackson - Man in the mirror
Michael, the king of pop. Han är så jävla grym, ett riktigt geni. De han åstakommit har ingen annan gjort. Han är värd alla ovationer, R.I.P!


Hatar Nyårskläder

Har letat igenom heeeela min garderob i hopp om att hitta något att ha på mig på nyår. Mohamed tycker jag ska ha klänning men jag känner mig så extremt jävla tjock i klänning, känns som att exakt alla kurvorna syns, ledsen älskling men så blir det nog tyvärr inte. Tror jag ska köra på ett par höga jeans istället och någon snygg topp, det känner jag mig nog mer bekväm i också vilket fan är viktigare än att sitta och dra in fläsket hela kvällen! Varför ska man ens klä upp sig på nyår? Det är väl som vilket annan utgång som helst bara att man inte går ut. Palla göra det till värsta grejen, nyår blir ändå alltid så jävla misslyckat. Fast jag tror faktiskt att mitt nyår i år kommer bli riktigt lyckat :-)

Imorgon blir det jobba som vanligt men sen är jag leeeeedig fucking FYRA dagar!!!!!!!! SÅÅÅÅÅÅÅ fucking skönt, ni förstår inte!! Ska njuta så hårt.

Kan verkligen inte förstå att det är nyårsafton om två dagar, känns helt jävla sjukt. Och att jag fyller 20 om exakt e n  v e c k a!!!! Paaallaa, aja löneförhöjning here we come ;-)

Hallååå

Ledsen bloggen men hinner inte skriva något just nu måste rusa iväg till bussen ska försöka kolla lite i affärer innan jag drar till jobbet. Efter jobbet ska jag fika med Olivia så jag skriver senare ikväll :-)

Mina julisar

Har legat i 3 timmar och kollat på CSI. Bästa jag lovar! Ska väl försöka sova snart, upp och jobba imorgon :-( Pallar verkligen inte. Varför kan man inte få ha jullov som alla andra? Här har ni iallafall en bild på mina julklappar


En jätte mysig morgonrock, en ny sminkväska, ett smyckeskrin, två böcker, en tidning med slash och hans nya skiva, en mascara, ett solpuder, 500 kr på ginatricot, 300 kr på H&M och min fina vita nya jetset klocka :-) Jag är jäätte nöjd. Fick allt jag önskade mig förutom en ny mobil men det ska jag få i födelsedagspresent hoppas jag! Snart är det min födelsedag också, helt stört. Är snart 20 :-O !!


Dagens låt


Robyn - Handle me

Robyn är sten cool. Alla borde lyssna på henne!


Clothes

Hej på eeeeeeeeer!

Idag ska jag jobba 15-20. Känns piss.. Har verkligen kommit in i en period när det känns hur surt som helst att ta sig till jobbet. Ibland känns det okej men just nu vill jag hellre skjuta mig själv än att gå till jobbet.. Idag är det CSI triologin. 3 timmar med massa CSI, det börjar åtta så måste springa hem efter jobbet.

Nu tänkte jag lägga upp bilder på det jag köpte igår. Det roliga är att jag hittade en jacka och ett par skor, men ingenting på rean haha


H&M 499:-


Zara 559:-
Är lite osäker på färgen men jag köpte den ändå, jag vänjer mig nog haha


Dagens låt


Scorpinos - Still loving you
Har många bra minnen till den här låten. Jag älskar i slutet när han tar i och sjunger "Im still loving you", får gåshud!


Irriterad kvinna

Igår var en jobbig dag på jobbet. Fyfan vad jag var irriterad för att jag jobbade, var verkligen inte på humör. Men fick tillbaka humöret efter att jag varit på rast och jag kan ju säga att det var tur det för annars vetefan hur jag hade klarat av jobbdagen. Var typ helt serri med att ta mitt pick och pack och dra därifrån, var så jävla irri.

Aja idag är jag leeeeedig. Ska göra mig iordning snart, ska dra in mot söder och hälsa på mamma sen tänkte jag åka till stan och byta klockan jag fick i julis och kolla om jag hittar något på mellandagsrean :-)

Ska visa bilderna på julafton också förstås men hinner tyvärr inte göra det nu. Ni får dem ikväll!


Gårdagens låt

Missade tyvärr att lägga in dagens låt igår så här kommer den :-)


Slash ft. Adam Levine - Gotten
I början tyckte jag inte speciellt mycket om den här låten pga. att jag inte diggar Adam Levine (han som var med i Maroon 5) men ju mer jag lyssnat på den så diggar jag den fett. Hoppas ni också gör de!


Ett litet julkort



Från mig till er alla, en riktigt god jul :-)


Dagens låt


Carola - O helga natt
Måste ju lägga in en jullåt nu på afton :-)


GOD JUL BLOGGEN

Idag är det julafton. Tycker fortfarande det är helt stört! Har inte fått julkänslan för fem öre men det blir säkert hur mysigt som helst. Finns MASSA mat och julklappar under granen. Höjdpunkten med julen, maten och klapparna ;-)

Måste dammsuga mitt rum, borde gjort det igår men pallade ej så får fixa det idag. Sen måste jag duscha och fixa mig, man måste ju vara lite jul fin, sen blir det kalle anka. Tunga grejer!!



Mot jobbet

Nu har jag slagit in paket, duschat och ätit äggmacka. Ska fixa mig och dra iväg till jobbet. Jag fryser ihjäl här hemma, vill INTE gå ut i kylan. Får se om jag orkar skriva ikväll när jag kommer hem, kommer vara hemma vid tolv tiden. Annars hörs vi imorgon på julaftonsmorgon ;-) C ya!

Dagens låt

Hade tänkt att jag ska börja köra dagens låt.


Frank Sinatra - That's life
Frank sinatra påminner mig om när jag var liten, och påminner framför allt om julen därför kände jag att det var ganska passande. Här har ni iallafall dagens låt, enjoy!


Dan före dopparedan

Igår efter jobbet drog jag in till stan och köpte dem sista julklapparna, drog hem en snabbis sen tillbaka mot stan där jag mötte upp Mohamed och Philippa. Vi gick på bio och såg Due Date, fett rolig film för er som vill garva lite ;-)

Idag är första dagen sedan förra tisdagen jag kunnat sova ut, börjar nämligen inte förens halv fyra idag. Men slutar dock 23 :-(
Det är helt allvarligt julafton imorgon, hur sjukt är inte det?? Jag har inte ens fått julkänslan än..... Ser väldigt mycket fram emot julmaten och klapparna som redan ligger under granen. Vill slita upp alla nu! Blir som ett barn igen haha.

Hade tänkt slå in mina sista paket nu sen ta mig en dusch. FÖRRESTEN, jag kom in på skolan så 12/1 sätter jag mig i skolbänken igen. Känns hur skumt som helst men ändå så är jag taggad till tusen!!! :-)

Sleep tight

Nu ska jag sooova. Vi hörs imorgon mina "alla" bloggläsare ;-) Natti natti


Indestructible

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Är helt sönder frusen. SVIN kallt ute. Hur fan överlever vi? Hörde att det ska bli -20 grader imorgon. Kommer DÖ om det blir det!!

Tänkte iallafall lägga mig i ett mysigt varmt bad sen ska jag slänga i mig mat är fett hungrig. Kommer nog somna ganska tidigt ikväll är sjukt trött och det hjälper inte att veta att jag ska upp sju imorgon :-( Men slutar tre imorgon så det är sköööönt! MEN vem bryr sig? Hahahh jag bara skriver om jobbet... Måste hitta något skoj att skriva om, förslag??



Dagen låt
Robyn - Indestructible


Tisdag mooorraah

Då var man uppe igen och redo för jobbet. Finns det något värre när man går upp på morgonen och man är SVIN trött och man tänker att man jobbar imorgon OCH imorgon också. Nej tror fan inte det finns något värre!
Jag kommer dra hem direkt efter jobbet idag, så vi hörs vid nio, tio tiden ikväll :-)



SLASH <3


Roligaste bloggen evah

Happ idag har man jobbat som vanligt, 11-20. Efter jobbet drog jag till Kista och mötte Alexandra och Gääääbbow. Köpte en julklapp till Mohamed, haha nu var jag dum och tänkte skriva vad jag köpt med ska nog INTE göra det med tanke på att han kanske läser ;-)

Min blogg måste ju vara en av dem tråkigaste att läsa. Vafan skriver jag egentligen? "hej bloggen idag jobbade jag", "hej bloggen jag jobbade idag", "jag har jobbat idag", "ska till jobbet nu"

Vem fan bryr sig om att jag jobbar arslet av mig? Tydligen någon haha! Stackars den!

Tänkte kasta upp lite bilder som jag lovat att visa men som jag inte gjort efter som jag aldrig haft, för jag har ju JOOOOBBAT hela tiden ;-) haha


Julpysslat hos morbror


Mina nya tofflor. BÄSTA!


En före bild på mitt o Vivis pepparkakshus


Och så ser det ut nu :-)


FETT segt det går att ladda upp bilder! Aja nu ska jag skypa med Annapanna. Pusss


Mot jobbet

Nu drar jag till jobbet. Hörs ikväll bloggen!


Söndag

Idag har jag jobbat 12-20, jääääääääääääääääääääääääätte kul. Inte. Efter jobbet mötte jag upp Philippa, vi gick och såg Svinalängorna. Fett bra film. Blev helt blödig i slutet, ni förstår nog vad jag menar om ni ser den ;-)

Pallar ej blogga ikväll, zorry. Ska jobba imorgon, och imorgon, och imorgon, och imorgon. Älskar jag mitt liv? YES! Hörs imorgon!




Rihanna - Man down


Lördag

Jag och min boyfriend hade världens myskväll på hotell inatt. Jag trodde vi bara skulle ut och käka middag men han hade helt andra planer, vi tog in på hotell och gick ut och käkade. Vi hade jätte mysigt! :-)

Idag har jag jobbat 14-23, sug kuk på det passet! Imorgon ska jag jobba 12-20 sen ska jag på bio med Philippa och se Svinalängorna. Ska bli näääjs. Pallar verkligen inte skriva mycket ikväll, är fett seg. Ska gå in på en hemsida nu och beställa hem foton sen ska jag sova håååårt för imorgon ska jag upp 10 och jobba, KUL? Njääää inte värst. Harä bra bloggen och "ALLA" mina bloggläsare ;-) Piz out

Middag med min älskling

Nu ska jag dra in mot stan och möta upp älsklingen. Vi ska gå ut och äta för idag var det exakt ett år sedan vi träffades för första gången :-) Kommer nog inte skriva mera idag, beror på när jag kommer hem ikväll. Annars hörs vi imorgon. Hoppas ni alla får en kanon härlig fredag, för det vet jag att jag kommer ha! Puss

Brunett, så het ;-)

Nu är brunett :-)

 

 

Det blev en aning mörkt men det kommer försvinna efter några tvättar men jag är nöjd!


Stääda

Har nästan gjort klart pepparkakshuset, vi har tagit en paus för Vivi var tvungen att åka iväg och fixa en grej. Pappa är ute och letar efter en gran så jag tänkte dunka på musik och städa mitt rum tills Vivan kommer tillbaka då ska vi fortsätta och färga mitt hår bruuuuuuunt :-) Ska visa bilder sen!!

Fredag

Sorry om jag inte skrev igår men jag jobbade 11-20 sen fikade jag med Alexandra, Joanna och Olivia. Kom hem vid tolv, kände inte för att sätta mig vid datan då. Vaknade vid elva, jag och Vivi ska göra pepparkakshus idag så vi har gått upp hyffsat tidigt. Just nu står hon i duschen men när hon är klar så ska vi börja. Är sååå taggad :-) Ska ladda ner jul musik nu så vi får lite stämning haha. Senare i eftermiddag ska jag bli brunett! Vivi ska färga mitt hår brunt. Det är verkligen på tiden, känner att jag behöver förändring har haft den hårfärgen jag har nu alllllllt för länge.

Nä nu har jag inte tid med er längre måste baka peppishus :-) Ska ta bild o visa er sen hur fint det blir!


Pyssel hos morbror

Sitter hos min morbror nu. Vi har julpysslat sönder oss, jätte mysigt. Gjort glas och pysslat en massa :-) Ska ta bussen hem snart, så jävla skönt att det går en buss härifrån ända till liljeholmen slipper åka tråkiga tuben. Har varit på stan idag med Mohamed och Philippa, kollat på julklappar. Är nästan klar. Skönt. Kommer nog komma hem ganska sent så får se om jag orkar skriva något när jag kommer hem annars hörs vi imorgon. Ciäääo

LÖN

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det löööööning! ME LÖÖÖVE! Ska in och shoppa julklappar med pojken min. Philippa tänkte titta förbi också, hoppas det iallafall det var fett länge sedan man träffade henne (om man inte räknar på jobbet). Vid halv fem ska jag vara i farsta hos mina kusiner och julpyssla, ännuuu mera mys. Sounds like a good day :-) Nu ska jag gå in och kolla hur mycket lön jag fått, jag har ingen aning om vad jag kan ha fått. Nervööööst. Blir man glad eller ledsen? Hoppas den är fet har mycket o göra denna månad. Aja måste kolla nu, pirrar i kroppen hahha mobbad jag är. Ciao

Imamens dotter

Har tagit ett fettigt bad. Sköööönt vare. Ska lägga mig i min nybäddade säng nu och läsa min bok.

Håller på att läsa en ny bok Imamens dotter, så jääävla hemskt bok. Jag fattar inte varför jag alltid ska utsätta mig för sådana hemska böcker. Jag mår ju piss när jag läser dem för jag känner så med dem i böckerna. Aja boken jag läser nu handlar om en tjej som heter Hannan hon är uppväxt i England ursprungligen från pakistan och muslim. Hennes pappa är imam och starkt troende. Han ses som en helig man inom deras kvarter. Men hemma är han en helt annan människa. Han slår sin fru dagligen. En dag får Hannan nog (4 år gammal) så hon ingriper när hennes pappa slår hennes mamma pga. kall mat. Då slutar han slå sin fru och riktar all sin ilska mot sin egen dotter, Hannan. Hon genom lider år av fysisk och psykisk misshandel av sin pappa. När Hannan är 5 år gammal tar hennes egen far hennes oskuld. Han fortsätter att våldföra sig på henne i flera års tid. När Hannan är 14 år pågår fortfarande den konstanta misshandeln och våldtäkterna. Då hon funderar på att ta sitt liv, hon letar utvägar men ser ingen utväg. Hon börjar analysera sin egen tro. Och ju mer hon genomlider och ju mer hennes far plågar henne undrar hon om islam verkligen är hennes tro.

Har ännu inte läst ut boken men den är så JÄVLA bra! Jag mådde seriöst illa när jag läste om när hennes pappa tog hennes oskuld när hon var 5 år gammal. 5 ÅR GAMMAL! Jag tycker att det är helt sjukt hur en person som hennes pappa, som är starkt troende, en man som går i moskén varje dag och följer alla islams fem pelare till punkt och pricka. Som utåt kan ses som en helig man som vägleder människor. Hur kan han misshandla sitt barn, våldta sin dotter och sedan känna sig ren? Kunde man synda mer? JAG SPYR!! FYFAN! Jag har inga ord. Hur i helvete kan man göra så mot sitt eget kött och blod? Mot sin egen dotter? Och sedan betee sig helt normalt och seriöst tro att han inte kommer hamna i helvetet. Inte för att jag är troende på något sett men MÅ HAN RUTTNA I HELVETET!!!! LÅT HAN BRINNAAA! Blir så upprörd!!





DH

Håller på att kolla på DH! Säsongs avslutning, fett deppigt :-( Jobbet idag gick bra nu är jag ledig imorgon, ska handla julklappar med älsklingen sen på kvällen ska jag hem till min morbror och julpyssla med hans fru och min kusin. Ska bli hur mysigt som helst ju. Hinner inte skriva massa nu, får inte missa en sekund av DH. Hur spännande som helst!!! Ska bada efter DH så vi hörs senare :-)

Sov sööötttt folket

Äntligen efter tre timmar börjar vattnet funka igen. Har precis tagit ett extremt varmt bad så nu är jag illröd på hela kroppen fyfan vad skönt det var :-) Nu ska jag föna håret sen ska jag lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna hyffsat tidigt. Håll tummarna att jag inte försover mig imorgon!!!!!



God natt gött fölk


Bajs dag

Fyfan för den här dagen! Dagen började med att jag försov mig. Det läskiga var att jag drömde att jag försov mig inatt och när alarmet ringde imorse blev jag sjukt lättad över att det bara var en dröm men nej vad händer då. Jo Emmolajnen försover sig fett och vaknade kvart över tio när jag börjar jobba klockan elva. Tur som fan att man är en snabb tjej. Jag sprang upp, klädde på mig, sminkade mig, borstade tänderna och plattade håret sen sprang jag med benen på ryggen ner till bussen. Hann som tur var med bussen som gick 28 från mig så jag var på jobbet tio över elva. Inte nog med att jag försover mig så har jag känt mig helt sjukt trött hela dagen. Har känt mig som en robot i en bubbla. Känns som jag inte riktigt vaknat så jag har gått omkring och helt seriöst halv sovit på jobbet. Fram mot efter middagen fick jag värsta huvudvärken, och hade jag någon värktablett med mig? Svar nej. Fick lida med huvudvärk. När jag väl slutar, fryser jag ihjäl hela hem vägen och det ända jag kan tänka på är att få åka hem och lägga mig i ett bad. Vad får jag reda på när jag kommer hem då? Jo varm vattnet är avstängt och inga element funkar. Mådde jag bra då? FUCK NO! Här sitter jag nu, två timmar senare och fortfarande inget fucking varm vatten eller element som är på. Jag håller bokstavligen på att frysa ihjäl, har huvudvärk och är fett trött men jag MÅSTE duscha! Men finns det vatten? NEJ. Pallante med denna kuk dag.

Sov gott

Nu har jag laddat ner massa muuusiqah. Töngt. Nu blire bädden, kolla CSI sen söva. Hörs imorgon blorren!

 

Snygga jag och pappa. Pappa är helt serös hahaha. Har inte glasögon egentligen ;-)


Hemma

Då var man hemma igen då.. Känns trist som fan. Vill inte vara hemma och vill definitivt inte börja jobba imorgon. Men vad ska man göra, sånt e livet. Älsklingen mötte upp mig på stationen när jag kom fram, vi köpte med oss gotta och åkte hem till mig. Har kollat på pinocchio och haft det hur mysigt som helst. Han har hjälpt mig att ladda ner något program på datan så nu kan jag äntligen, efter ungefär ett halv år, ladda ner musik igen :-) Så nu ska jag ladda ner musik hela kvällen lååång så har jag bra musik imorgon på ipoden när jag åker till jobbet! Ska kolla klart på Beck filmen nu sen blir det nerladdning av musik så det bara dånar om de. Hahah va mobbad jag e ibland kör baaa

Pepparkaksbak

Nu håller vi på att baka peppisar :-) Vill inte åka härifrån idag...


Natti natti

Idag har vi haft värsta myskvällen med marängsvisch och filmen Prinssesan och Grodan. Tindran gick och la sig för ett tag sen, Sandra håller på att tvätta så hon springer upp och ner. Ska sätta på lite te och bara mysa och prata massa skit. Sista kvällen här idag, känns sjukt deppigt :-( Kanske skickar iväg ett litet inlägg senare annars blir det sista för ikväll. Vi hann aldrig baka pepparkakor idag så vi ska gå upp lite tidigare imorgon och baka.




En bild från fredags myset igår. Hon é för go!


Dagens bilder

Idag har jag och Sandra haft en mysdag på stan. Kollat lite i affärer och tog en fika. Byxorna jag köpte igår fanns inte i den storlek jag behövde så köpte dem i en storlek mindre. Just nu sitter vi här och pysslar och lyssnar på disney musik på spotify :-) Idag är det jag som ska stå för matlagningen, ska börja fixa snart. Vi alla börjar nog bli ganska hungriga, ska laga göra pepparkaker samtidigt också och senare ikväll blir det marängsvisch (eller hur det stavas) och film! Ska jävla synd att jag åker hem imorgon :-( Vill stanna läääääängre. Men saknar min älskling jätte mycket!








Mot stan

Nu ska vi lämna Tindra hos hennes morfar sedan ska jag och Sandra åka till stan. Köpte ett par byxor igår när jag var och kollade i affärer med Lollo, insåg dock när jag kom hem att min rumpa var alldeles för stor för byxorna hahah så måste byta storlek. Sandra ska passa på också att kolla lite i affärer nu när hon är barnledig någon timme. När vi kommer hem igen blir det pepparkaksbak :-) Och Tindra har lovat mig att vi ska se Prinssesan och Grodan ikväll :-) yeey!



Köpte halsduken igår, har lite svårt för glittret men den är jätte mysig så jag får nog vänja mig.
99 kr på Ginatricot


Tindran och jag

Sitter här med Tindra i knät. Mamma Sandra har lagat scones till oss, gott gott :-) Hinner inte skriva nu för nu är det frulle! Te och scones, grejeeer. Idag ska vi ta en promenix till stan, ska byta mina byxor till en större storlek sen ska vi baka pepparkakor idag också. Nu ska ni få se lite skojsiga bilder jag tog på mig o Tindra nyss











Bilder från middagen

Har haft världens myskväll med världens bästa Sandra och Tindra. Vi har ätit tacos, käkat glass, maränger och ananaspaj och kollat på madagaskar! Nu håller Sandra på att lägga Tindra så passade på att skriva ett litet inlägg. Ska lägga upp några bilder från middagen :-)



Jag; Kan du visa Emma hur man gör en pussmun?



Såhär gör Tindra när hon gör en pussmun



Jag försöker härma men misslyckas hårt. Schnyggt av mig men Tindra sööööt


Matdags

Idag har jag haft en mysig dag. Dagen började med att jag vaknade hos Sandra ensam, diskade och städade lite sen kom Sandra. Åt lite frulle sen fixade jag mig och Lollo kom och hämtade mig här, hon har ju bil. Vi åkte till hennes kompis och fikade, chillade där i två timmar sen drog jag och Lollo till något köpcentrum och kollade i affärer sen skjutsade Lollo hem mig till Sandra där jag är nu. Vi håller på att laga tacos och baka paj, såååå gott. Är fett hungrig!! Skriver kanske senare ska käka fett med mat nu och umgås med Sandra och Tiiiindra =)


Mamma Sandra lagar mat och Emma chillar fett
Ser dock ut som en tjock kossa men kör baaa


God natt

Har haft myyyysskväll med Sandra, Tindra och Sandras vän Georges. Först käkade vi middag efter de kom Georges hit då lekte vi med Tindra, kollade på Ringaren i Notre Dam sen nattade vi Tindra. Och nu sitter jag och Sandra här och myser. Georges gick för en stund sedan.. Kan inte förstå att klockan bara är barnet. Det känns som att klockan är två på natten eftersom jag hunnit göra så pass mycket idag och för mig brukar en vanlig dag när jag är ledig starta vid två på dagen men idag gick jag åtta och har hunnit göra tusen grejer känns det som. Ska snart sova tror jag, är hur trött som helst. Ska vakna imorgon med nya krafter. Imorgon ska vi ha fredagsmys med tacos, film och massa bak :-) Ska även leka maaaassa med Tindra. Sååå mysig unge!


 

Här har ni två tjusiga bilder på mig och Sandra :-) Sov sött


Hos Sandra

Nu är jag i Linköping hos älskade Sandra och Tindra. Har varit och fikat på stan här med Sandra efter det gick vi och handlade mat. Åkte hem och lämnade maten, hämtade lilla skruttan på dagis. Har tittat på happy feet med Tindra och nu sitter vi här och väntar på maten som Sandra lagat åt oss. Känner mig helt avslappnad i kroppen. Känns så himla skönt att vara här. Kommer somna gott inatt också med tanke på de få timmar jag sov inatt. Imorgon ska jag träffa Lollo också, får se vad vi hittar på =)

Peace out


Mot linköping

Snart är det dags att dra mot centralen, exakt en timme kvar tills bussen går från mig. Har sovit fyra och en halv timme inatt så det svider i ögonen men kommer bli pigg sen när jag kommer ut och i värsta fall kan man ju alltid sova på tåget ;-). Finns inte så mycket att skriva.. Som sagt ska försöka uppdatera från linköping men att blogga är nog inte min första tanke när jag kommer dit hihi.

Försökte ta en bild på mig själv men det gick ju åt helvete så ni får vara glada utan! Puss bloggen

Linköping

Dåligt med uppdatering idag. Har jobbat 14-20 sedan mötte jag upp min älskling. Vi har chillat hos mig bara. Ska snart platta håret, har packat klart. Eller iallafall det jag kan packa ner innan imorgon. Ska bli så skönt att åka iväg. Imorgon 10.40 lämnar jag stockholm mot linköping där jag ska ha världens mysigaste helg med Tindra, Sandra och Lollo =) Kommer nog bli dåligt med uppdatering i helgen tyvärr, ska försöka uppdatera lite. Men massa bilder o annat mys kommer på söndag kväll!!



Skriva av mig lite

Har precis lagt in alla nytvättade kläder i garderoben och packat inför linköping på torsdag. Ska verkligen bli så jävla skönt att komma bort från stockholm. Det händer för mycket skit här man inte vill tänka på..

I torsdag pratade jag med min morfar för första gången på ca ett år. Han berättade för mig att mamma ligger på psyket. Kul kände jag då att mamma då hade legat där i tre veckor och att jag inte visste någonting. Är det inte personalen på avdelningens ansvar att kontakta anhöriga? Jag är väl ändå den närmsta anhöriga? Okej om jag inte var myndig men det är jag och mig ringer dem inte.. Var på psyket i fredags med pappa och besökte mamma. Det kändes stört. Och självklart som i alla jobbiga lägen började jag skratta när jag såg mamma. För en person som är utomstående skulle man nog tro att min mamma är frisk men väldigt vimsig och förvirrad. Mamma går nu på tabletter som gör att hon inte får psykoser vilket då gör att mamma verkar hyffsat frisk. Och det var skönt att för första gången på mycket länge kunna föra en diskution med henne. Som alla andra som lider av psykoser tror min mamma nu att hon är frisk pga att hon äter dessa tabletter som gör att hon inte får psykoser. Och får man inga psykoser är man ju frisk tänker då hon. Men fallet är inte så lätt. Mammas missbruk som senare ledde till psykoser och att hon blev psykiskt sjuk har pågått för länge för att det skulle försvinna på en vecka. Mamma behöver ligga inne på psyket och få hjälp. Långsiktig hjälp. Det hjälper inte att lägga henne på psyket ge henne några piller för att sedan skriva ut henne när hon verkar "frisk". Släpper dem ut mamma nu så kommer hon gå tillbaka till samma gamla vanliga.
Mamma har även lyckats få sig själv vräkt. Folk i min omgivning frågar frågor som "Vart ska hon bo nu?", "Hur gick det till?", "Varför har hon inte betalt hyran?", "Vad händer med alla hennes grejer?" . Hur ska jag ha svar på alla dessa frågor när jag inte ens vet själv vart mamma kommer bo. Jag vet att om min mamma blir vräkt så kommer hon hamna på gatan. Det är sorligt att säga det men det är sanningen. Och hamnar hon där är det verkligen slutet.
Jag kan inte förstå hur fan man kan slänga ut en psykiskt sjuk människa på gatan? Hyresvärden tyckte tydligen inte att hon var en bra hyresgäst. Så släng ut henne på gatan bara. Och soc..... Vart fan ska jag börja? Mitt hat mot soc är så starkt. Jag hatar dem av hela mitt hjärta, dem har inte hjälpt mig med ett skit. Och dem ska tydligen ta hand om folk med problem. Dem vet inte ens vad fan dem håller på med. Dem jobbar med något dem inte ens förstår innebörden av. Hur kan en människa från soc påstå att min mamma är frisk???? Min mamma hade boendestöd för att få hjälp med att t.ex. betala räkning. Sådant min mamma själv inte klarar av att göra. Men dem slutade gå dit för dem ansåg att hon var frisk. Och vart fan står vi nu? Min mamma har blivit vräkt pga. av dem. Jag blir så upprörd när jag pratar om soc. Inkompetenta jävla idioter som tycker sig veta mycket om saker här i livet fast de ända dem gör att sitta på sitt feta arsle bakom ett skrivbord och domdera. Fyfan säger jag bara. Skämmas borde de göra.. Att de orka leva med sig själva...
Människor förstår inte hur sjukt vårat samhälle är. Min mamma är ett typiskt exempel. Ingen hjälp får hon. Fast hon varit i kontakt med soc och myndigheter hur många gånger som helst. Dem vågar inte se. Dem blundar för verkligenheten och låter henne gå istället för att ta tag i henne. Hjälpa henne. Slänga ut henne på gatan, städa upp lägenheten och ge den till en ny familj medans min mamma hamnar på gatan. För dem är så fega att dem inte vågar hjälpa folk med problem. Jag blir så äcklad... Jag har blivit förnedrad många gånger utav bland annat soc. Dem anser att jag har haft det bra. Kommer aldrig glömma när jag var på ett soc möte och vi pratade om mamma och jag sa att jag inte orkar bo där längre och så vidare, vi pratade även om en annan person jag inte nämner namn på och den fula satkärringen har mage att säga "Men du har ju iallafall din pappa". Kan tala om att under denna period pratade jag inte med min pappa, han söp skallen av sig varje dag. Vilka jävla pappa hade jag då? Eller som när jag bodde hos mitt ex och jag en dag gick på soc möte och dem säger från ingenstans "på måndag ska du flytta hem till din mamma" detta var på en torsdag. Jag brast ut i gråt, jag bara grät och grät. Jag ville inte hem till mamma, det var det sista stället jag ville till. Jag sitter där och gråter och ber att jag vill verkligen inte men dem känslokalla jävlarna sitter där och säger att det kommer gå bra att dem kommer hjälpa mig. Komma på besök varje vecka blablabla... Kom dem någonsin på besök? Brydde dem sig om mig? Nej låt en 16-åring tjej flytta hem till sin missbruks mamma där det konstant var ett hotell utav andra pundare.
Ja jag har blivit sviken många gånger utav soc men den här gången ska dem fan inte komma undan. Jag kokar när jag tänker på vad dem gjort med mamma. Dem kunde ha stoppat det här för LÄNGE sen. Men här sitter vi 6 år senare och mamma är vräkt och ingen hjälp får och soc har varit där hela tiden och KUNNAT hjälpa till men inte gjort ett skit. Fega äckliga jävla idioter.... Jag spyr! Die motherfuckers die


Tisdag

Då var man uppe. Somnade ju fyra inatt så är gaaaaanska trött. Men det är ba köra hårt idag och imorgon för sen taggar jag fett från stockholm. Ikväll måste jag packa och fixa för imorgon hinner jag ej... Ikväll är det DH också fett lycklig tjej!!!!!!


   

Fixade två phätt schnygga bilder på mig, julpassade o gräjär


Rock is the shit

Nu ska jag lära folket lite om musik:



































Och självklart sist men inte minst älskade november rain



Finns så mycket bra men här har ni några av mina favoriter!


Backgrund

Fick ett ryck. Var så trött på den där fula lilla backgrunden så jag la in den här tillfälligt. Den är också helt rutten men kunde inte se den där lilla längre.

Jävla byggkillar!

Har varit och fikat med min gamle vän Tilda idag, var hur mysigt som helst. Vi kom fram till att vi helst seriöst inte har träffats på ett och ett halvt år =/... Träffade Alexandra och Paula efter och fikade med dem också haha sen åkte jag raka vägen hem. Somnade två timmar har sedan legat och kollat på Kvinnors hemliga liv och CSI. Kul att jag är fett pigg och inte kommer kunna somna. Ska jobba 11-20 imorgon och på onsdag men sen drar jag till linköping. Så ultimata taggad =)

Fick reda på idag att jag och Philippa inte kommer kunna flytta in i januari som planerat eftersom dem som bor i lägenheten nu dem bor där för att deras hus håller på att renoveras och självklart är byggkillarna fett sega så huset är inte klart innan jul som det var planerat så dem måste bo kvar tills januari vilket betyder att jag och Philippa kanske kan flytta in i slutet av januari eller februari. Hoppas så snart som möjligt, hade verkligen sett fram emot att flytta om typ en månad men nu blev det fram skjutet. Blir fett irriterad men samtidigt ska man väl vara glad för att det bara var en månad och inte tre? Ajaaa flytta ska vi iallafall göra så jag ska inte klaga!

Ska kolla lite grejer på datan sen försöka sova,kommer gå phätt bra. NOT!

Puss o hej

Fika

Nu vare ett tag sen jag skrev sist igen, sorry.. Har jobbat hela helgen, en bra förklaring till varför jag ej bloggat. Är ledsen men kommer inte hinna skriva nu heller eftersom jag måste fixa mig. Ska in till söder och träffa Tilda min gamle vän, vi har inte sett på typ serist 2 år? inte okej. Ska bli hel mys att träffa henne äntligen =) Förövrigt är ledig idag, kunde det bli bättre?




Slash feat. Fergie, tung låt


Walk away

Jag och Philippa låg uppe till halv fem imorse och kollade på hela julens hjältar, tungt! Vaknade idag vid två har ätit en fet frukost och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Ska fika med min käre vän Justine när jag är klar. Hoppas man får träffa älsklingen ikväll också, saknar han!!



Den här låten lyssnar jag alltid på när jag är deppig, inte för att jag är det nu men den är fett bra ändå!


Julens hjältar

Fyyyyfan vilken deprimerande dag. Har legat hemma heeela dagen och det enda jag har gjort är sovit och ätit. Vaknade två gick upp och åt gick tillbaka till sängen sov till sju och gick upp och åt. Fett tjock och deppig tjej. Funderar på att baka ikväll men pallar man? Har en dag kvar på filmerna jag och Philippa lånade för en vecka sedan. Dem måste lämnas tillbaka imorgon så funderar stenhårt på att kolla klart på julens hjältar eftersom jag hittills bara hunnit kolla 6 avsnitt. Minns ni förresten julens hjältar? Så jävla braaaaaaaa julkalender!!!


RSS 2.0