Alanya 09

Imorgon drar vi. Bye bye Sweden!!!!!

Nedräkning

6 DAGAR KVAR!

Aaaaaalanya

10 DAGAR KVAAAAAAAAAAAAAAAAAR!


12 dagar kvar

Nu är det 12 dagar kvart tills jag och Alexandra åker till Alanya. Jag är sååååå grovt taggad. Det kommer bli galet. Har nu bestämmt mig för att göra två tatueringar där nere, beroende på vad den första (som jag måste ha) kostar.
Fick även reda på att min kompis Sebastian ska vara där nere samma vecka som oss, så vi ska självklart hooka upp.

Jag är ledsen att jag blivit så dålig på att uppdatera men jag bor hos mamma just nu och hon har tyvärr inget internet pga. att vi håller på att fixa där hemma. Men det händer ändå inget speciellt i mitt liv. Musse och jag har ju gjort slut för dem som inte visste men det var iofs ganska länge sedan nu. Och redan finns det en ny man i mitt liv... haha. Men det tänker jag inte gå in mer på just nu...

Häromdagen var jag och träffade min käre vän Rasmus, vi har inte träffats sedan februari typ. Tragiskt nog. Men det var jätte mysigt att träffa honom, bara snacka massa skit :) Är du glad nu Rasmus? haha.

Just nu sitter jag hemma hos Chanette väntar på att hon ska bli klar sedan ska vi dra o käka någonstans, vet inte vart än. Senare ikväll har jag inte speciella planer, vet inte om jag ska vara med Chanette (eftersom hon drar till Greece imorgon) eller om jag kanske ska hooka upp med Alexandra och Joanna. Det får vi se... På återseende mina kära bloggläsare :)


Alanya 09

Idag var jag och Alexandra att bokade resa till Alanya. Vi åker den första augusti. Det ska bli gaggagagagaaalet. Alanya 09, here we come!

RSS 2.0