KRYSSNING IKVÄLL!

Nu har jag en aning bråttom men tänkte att jag kunde klämma in ett litet blogg inlägg innan jag springer till bussen. Vaknade vid ett tiden av att Hedda ringde mig som en galning. Sedan dess har jag målat naglarna, packat ner allt jag ska ha med mig, duschat o så. Nu är jag klar och ska åka in till söder ska först hem till nettan o se om jag kan låna något av henne att ha på mig till ikväll för jag har INGEN ANING. Har bestämt mig för att ha jeans o klackar men då måste man liksom ha en snygg top till det och det har jag icke, hehehe kuwl. Sedan ska jag hem till Hedda o kolla vad hon har haha sen ska vi tillsammans åka till gärdet o möta upp de andra girlsen, vi ska köpa lite mat på ica sen åka till båten o käka middag i hytten, fixa oss o börja föra. Sen går båten vid sju, åååh fyyyyfan vad nice vi ska ha! :D Nu måste jag springa skriver imorgon om allt :)

Mysig tid på dygnet

Tror ni att jag sover nu? då har ni fel. Självklart har jag vänt på dygnet och sover inte på nätter bara på dagarna men imorgon måste jag iofs upp ganska tidigt. Ska upp vid 12 tiden måste fixa lite grejer innan vi åker på kryssningen :) Först kollade jag och pappa på shan tha man - blattefierad sen irene huss - tatuerad torso sen himlens hjärta sen gick pappi o la sig då tittade jag på eva och adam - fyra födelsedagar och ett fiasko och nu sitter jag här.. Måste försöka sova men det kommer inte gå bra känner jag men ..... godnatt!

Sova el. inte sova?!

Träffade ju som sagt Bettan vid ett tiden, vi tog en fika och snackade en jävla massa till typ halv tre då jag mötte upp chanette. Först gick vi hem till mig o hämtade pengar sen gick vi o fikade på fotöljen vid halv fem drog jag till jobbet. Det gick bra idag också på jobbet, vi hade hemgångsmål så fick gå hem en timme tidigare :) Nu har jag precis ätit lite mat och är så jävla trött att jag inte vet vad jag heter typ men vill inte heller lägga mig nu för då kommer jag helt seriöst vakna typ ett inatt o vara sjukt pigg o sen har man vänt på dygnet, igen... så jag måste helt enkelt vänta tills klockan iallafall blir elva innan jag kan lägga mig för att sova.
Imorgon blir det kryssning med en jävla massa människor, ska bli sjuuukt kul! Skriver kanske mera ikväll om jag inte somnat annars skriver jag imorgon mina vänner :)


God morgon!

God morgon!


Nu sitter jag här o äter frulle. Det är faktiskt ett mirakel att jag gick upp imorse, det är så typiskt mig o skita i o gå upp om jag somnade sent vilket jag gjorde. Ska äta upp frullen sen ska jag fixa iordning mig o åka in till söder o möta Bettan, ska bli mys har inte träffat henne på hur länge som helst. Efter det ska jag förmodligen fika med nettan sen blir det jobb efter det.. Men nu måste jag fixa mig, skriver mera ikväll :)

Min mega roliga måndag

Igår var jag med Jussan och Ph, vi lagade mat o kollade film. Bara chillade galet. Vi somnade typ 6 imorse, som vanligt.. Vaknade idag vid tre åt frulle o fixade mig sen åkte jag o ph till mitt jobb eftersom hon skulle på utbildningen till mitt jobb. Jag själv jobbade idag till nio, det gick helt okej. Kvällen gick faktiskt otroligt snabbt så det var skönt. Nu sitter jag här o ska ta en cigg sen ska jag o pappi kolla film. Antingen blir det harry's döttrar (som jag iofs såg igår med jussan o ph men pappa vill se den) eller himlens hjärta som är så jävla bra fast alla tycker den suger förutom jag o anna :)
Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt, ska träffa bettan klockan ett. Sen efter det kanske jag skulle ta en fika med Chanette sen blir det jobb igen klockan fem sen hem förmodligen.. Sen är det ONSDAG och KRYSSNING! Fyfan vad jag längtar, ska bli gaaaaalet kul. Aja skriver kanske mer senare om inte imorgon :)


Söndag

Igår låg jag och Jussan uppe o kollade först på Beck - den svaga länken sen kollade vi på Wallander - Mörkret. Vid fyra fick jag ett sms av philippa hon hade ingenstans o sova så hon kom hit vid halv fem tiden. Vi somnade tillslut vid halv sju på morgonen. Idag vaknade vi vid tre men då hade ph redan dragit för hon skulle in till stan o träffa en kompis. Nu har jag och Jussan precis ätit lite köttfärssås o spagetti och kolla på drömjobbet, eller vad fan det heter. Håller på att ladda ner you got served den är snart klar är fett taggad. Har inte sett den på hundra år den är så jääävla grym :)

tänkte lägga in lite bilder från senaste tiden eftersom ni inte hängt med så mycket om vad som hänt i mitt liv pga. att jag inte skrivit på jävligt länge :p so here it comes!

    

1. Klockan slog precis 00.00 och jag blev 18.
2. Philippa, Jag och Hannah på Toxic
3. Hedda och Jag
4. Middagen på min 18års fest.
5. Jag, Philippa och Katta på Toxic

Planer för ikväll, har inga haha. Philippa kommer hit vid sju tiden vad vi ska hitta på vet man aldrig.

Gårdagen

Jag mötte ju då upp Hedda och Philippa igår vi gick hem till min mamma och förkrökade, vid halv 10 drog vi in mot stan till Toxic. Det var helt okej inte lika roligt som vi haft de andra gångerna men det var okej. Det var inte så mycket folk där som det varit de andra gångerna men det kan ju bero på att det är helgen innan löning så ingen har väl pengar haha. Hedda drog rätt så tidigt för hon blev skit packad haha. Vid ett tiden kom Chanette dit också. Philippa drog någon gång vid två och skulle träffa Dennis, jag och Chanette stannade till typ kvart i tre då vi drog till Burger King åt en hamburgare sen mötte vi upp Olivia, Amanda, Madde och Emelie i zinkensdamms tunnelbana. Vid halv fyra drog jag och Chanette hem till henne. Vaknade idag vid typ ett åt lite mat sen drog vi hem till mig där Philippa redan var o chillade med min mor sen kom även Hedda och chillade ett tag med oss. Vid tre drog Ph och Heddis hem till Hedda och skulle duscha och greja sig. Jag och Chanette stannade kvar hos mig till typ fem då gick vi till tuben där vi skildes åt och jag mötte upp Jussan vi åkte till liljeholmen köpte chips, cola och godis åkte hem till mig. Nu har vi precis tittat klart på Honey som gick på femman. Håller på att ladda ner lite filmer nu också som vi ska se senare med en jävla massa chips o gorre :D

Imorgon ska jag jobba. Börjar klockan tolv efter jobbet har jag inga planer slutar ju vid åtta.. Skriver mer senare förmodligen :)

Redo att göra stan lite vildare

Nu är jag klar fixad och ska snart åka in till söder för att möta upp Hedda och Philippa. Ska ta bussen som går kvart över in till söder.. Så jag skriver inget mera ikväll men jag skriver imorgon vad vi hittade på för något skojsigt :) ha en kul fredag mina vänner! CIAO

Deppigt

Jag måste bara tilläga något som jag glömde. Vad är det för dag idag gott folk? Den 20 februari eller hur? Vad är det för dag? Jo dagen då AC/DC har konsert här i Stockholm globen. Och har jag biljetter? NEJ! Ingen förstår min deprition. Jag är så ledsen. AC/DC liksoooooooooom :'( ska nog gå o skära mig nu!

Jävla internet!!

Vaknade vid halv två idag, sov ut riktigt ordentligt det var galet skönt.. Somnade tillslut igår vid sex tiden kollade på Beck - Den svaga länken. Helt serri en av de bästa beck filmerna någonsin!

Vaknar idag och tänkte att jag kunde sätta mig vid datan för att jag hade tråkigt men nej det kunde jag tydligen inte. Såhär ligger det till jag och pappa har fått flytta till en "barack" vi ska bo här i två månader ungefär för att de gör stambyte i vårat hus. Det jag tänker komma fram till är att internet här är helt fucked up jag ringde till kundservice på com hem ca. 7 gånger igår o klagade på internet för det är helt fucked up. Vaknade som sagt idag och tänkte sätta mig vid datan men icke sa nicke då funkade ju självklart inte fitt internet men nu helt plötsligt gör det men det kommer väl stängas av vilken sekund som helst så jag tänkte passa på o skriva ett litet inlägg eftersom jag lovat att bli en uppdaterad bloggare nu ;)
Ikväll ska jag som sagt träffa Hedda vi ska supa galet o sen blir det kruuuugen. Får se om jag skriver mer senare, det beror ju som sagt på om internet försvinner eller inte :p PUSSHEJ!


Fortfarande vaken och har tråkigt

Allmänt:
Namn: Emma Linnea Helen Dahlgren Magnell
Hårfärg: Brunt
Längd: 165 cm
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär: Nepp

Har du under den senaste månaden ..
.. Druckit alkohol: Ja
.. Rökt: Ja
.. Shoppat: Nej
.. Skejtat: Nej
.. Bakat: Nej
.. Stulit något: Inte medvetet.
.. Motionerat: Inte medvetet.
.. Solat: Nej
.. Haft sex: Ja
.. Tappat bort saker: Hmm.. inget minne av det iallafall.

Antal
.. människor du skulle ge ditt liv för: 6 som jag kan komma på nu.
.. piercings: 2, en i var sitt öra
.. tatueringar: Ja, två stycken
.. syskon: Noll
.. saker jag ångrar: Finns mycket
.. personer du kysst: Räknar inte
.. förhållanden du haft: Om man endast räknar seriösa så ett. Kanske två.

Gott & Blandat:
Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Burger King: Donken
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: Choklad
Kärlek eller sex: Kärlek
Tacos eller pizza: Tacos
Läppstift eller läppglans: Läppstift
Buss eller bil: Bil
Cider eller öl: Cider!

Ärligt:
Svär du: Ja
Sjunger du: Varje dag
Duschar du varje dag: Ja om jag inte är bakis eller bara ligger hemma.
Kommer du överens med dina föräldrar: Pappa, mamma varierar.
Tuggar tuggummi: Händer
Plattar håret: Every single day
Gråter du: För sällan

Har du någonsin ..
.. Blivit nedslagen: Mja.. Beror på hur man tänker
.. Ångrat ett sex: Ja
.. Druckit whiskey: Ja
.. Kissat ner dig: Vem har inte?
.. Ljugit om din ålder: Förmodligen
.. Bråkat utan anledning: Ganska många gånger
.. Kallat dina föräldrar cp: Mamma, ja. Pappa någon gång kanske.
.. Varit uppe 24 timmar: Många gånger 
.. Varit i USA: Nej
.. Åkt helikopter: Nej
.. Åkt limousine: Nej

I framtiden:
Namn på barn: Om det blir en tjej: Ingen jävla aning. Om det blir kille: Jakob, Alexander, Scott el. Christopher
Hur vill du dö: Så långt har jag inte tänkt
Vad vill du bli när du blir gammal: Glad och frisk
Hur vill du gifta dig: Tror inte jag vill gifta mig. Känns oromansikt och komplicerat.
Vart vill du bo: Någonstans varmt
Drömjobbet: Kock

Litet kvällsmeddelande

Jag är då fortfarande vaken och väntar på filmen hahah okej nej helt ärligt väntar jag inte på filmen men jag är fortfarande vaken. Måste fan upp typ tio imorgon ska träffa en kompis imorgon vid typ ett tiden men skitsamma orkar ej bry mig. Sitter just nu här o laddar ner en jävla massa musik till min nya underbara data :) just nu lyssnar jag på amy winehouse - back to black. skit bra låt!!
nej men nu är det 98% på filmen så den är snart redo för mig att se då ska jag lägga mig i sängen o kolla skiten :) skriver imorgon natti nattii

Casino Royale

Jag är tillbaka :) och på riktigt denna gång.. har inte kunnat skriva blogg pga. att jag bott hos mamma och där finns ingen tillgång till data men nu har jag flyttat hem till pappa och ÄNTLIGEN öppnat min 18års present. En laptop så nu sitter jag här, sjukt nice. Men i mitt liv händer ingenting haha. Har iallafall hoppat av skolan nu som jag skrev att jag skulle göra och letar lägenhet gör jag för fullt. Imorgon blir det lov för mina vänner, ska träffa Hedda imorgon vi ska kröka o dra ut på krogen vilket är min dagliga syssla på helgerna nu förtiden haha ;) på onsdag ska jag åka kryssning med Hedda, Tilda, Philippa, Katta o Fia. Sen ska Jim o hans vänner med och kanske Ralle o hans vänner. Det ska bli nice med kryssning iallafall !

Håller just nu på att ladda ner james bond - casion royale, min pappa har inte sett den så han ville så gärna se den får se om den hinner bli klar innan kvällens slut. Skriver mer imorgon :)


RSS 2.0