Veckan som gått

Nu har jag inte skrivit på ett tag men jag ska skriva lite kort vad jag gjort de senaste dagarna då jag inte haft tid att skriva i min blogg, inte för att det är något vettigt att veta men iaf..
Tisdag: Jobbade till nio (vilket jag iofs gör alla dagar) efter jobbet mötte jag upp Hedda och Jussan, vi åkte hem till mig och drack hela grejen ledde till att störningsjouren kom och knackade på dörren. Det var ju en aning roligt måste jag säga.
Onsdag: Jobbade, mötte upp Jussan efter jobbet vi åkte hem till mig och kollade på what happens in vegas och svensson svensson, tog det bara lugnt!
Torsdag: Jobbade, efter jobbet åkte jag hem och åt en ganska sen middag sen packade jag iordning kläder och sånt som jag behöver till idag på festen. Sen kom Andreas och hämtade upp mig i bilen sen åkte vi till heron city och mötte upp Robin, Sara, Johan och Jeanette. Vi såg förpremiären på nya bond filmen, den började klockan tolv...efter bion hämtade jag och Andreas upp Jussan som var i tumba och sen skjutsade han hem oss till Jussan där jag och Jussan la oss och kollade på svensson svensson ;)
Idag/Fredag: Vaknade för ungefär 15 min sedan, är ledig idag och har ganska mycket att göra idag också. Jag och Jussan ska handla all mat, laga all mat, duscha och fixa oss, Jussan ska åka in till ringen och köpa någon klänning, ska möta upp Joanna, ska möta mamma för att få pengar, fixa dricka osv... Middagen börjar åtta så vi hinner ...säkert.
Skriver mera some other time!

Tisdag

Idag har jag inte orkat skriva, men har inte heller gjort något speciellt. har tvättat hela dagen och nu ska jag åka till jobbet slutar nio ikväll då ska jag möta upp hedda och jussan så ska vi åka hem till mig och hitta på något skoj! Skriver senare måste springa till bussen nu

Säger bara en sak...Yesterday!

Yester-me Yester-you Yesterday
'
What happened to the world we knew
When we would dream and scheme
And while the time away
Yester-me yester-you yesterday


'

Where did it go that yester glow
When we could feel
The wheel of life turn our way
Yester-me yester-you yesterday


'
I had a dream so did you
Life was warm and love was true
Two kids who followed all the rules
Yester-fools and now
Now it seems those yester-dreams
Were just a cruel
And foolish game we used to play
Yester-me yester-you yesterday
'
When I recall what we had
I feel lost I feel sad with nothing
but the memory of yester love
and now it seems those yester dreams
Were just a cruel
And foolish game we had to play
'
Yester-me yester-you yesterday
Yester-me yester-you yesterday
Sing with me
Yester-me yester-you yesterday
One more time...


Seeegt

Nu har jag precis ätit middag, blev en sen middag idag med tanke på att jag jobbade till nio och var hemma runt halv tio. Jobbet funkade finfint, asså jag skrattar hela tiden åt dem jag jobbar med samt min coach, dom är så jävla sköna! Skit skönt att man hamnat med folk som man känner att man trivs med iallafall. Vad jag ska göra nu vet jag inte, det blir nog att bara ta det lugnt kanske träffa Kija. Skulle kanske träffa Jussan men vet inte om jag pallar åka någonstans nu är rätt så trött.. Skriver imorgon istället har inte mycket att komma med idag

S.J.P vs. C.G

Jag älskar dem båda....





...vem föredrar du?!


Scary movie 1

Nu har vi kollat på sex and the city och på någon film som heter picture this, helt okej film. dock somnade ju kija i mitten utav filmen någon gång så nu är jag vaken ensam och tänkte lägga mig och kolla på scary movie 1, var ett jävla bra tag sedan man såg den. Imorgon ska jag jobba, börjar iofs inte förens vid fem tiden innan det ska jag nog tvätta mera planer än så har jag inte inför imorgon(idag). Efter jobbet har jag ingen aning om vad jag ska göra, slutar ju nio efter det blir det väl ta det lugnt eftersom alla är tråkiga men jag jobbar iofs dagen efter så det är nog bäst o ta det lugnt.. aja skriver imorgon(idag) ska kolla på scary movie 1 nu i min ensamhet.. nattiii

Söndagar är bäst! *not*

Gårdagen SÖG! Mer behövs inte tillägas om den tråkiga lördagen.. idag vaknade jag sisådär 16.00 trodde dock att klockan var 17.00 eftersom jag glömt ställa om klockan, ville typ börja gråta eftersom jag vaknade vid middagstid. Vid halv sju åkte jag in till söder och fikade med Hedda, Philippa, Tilda och Nicki, det var jätte mysigt eftersom vi allehopa inte varit samlade tillsammans på hundra år. Vi fikade på fåtöljen i ca. 2 timmar sedan vandrade vi över gatan för att Nicki och Tilda ville käka på donken sedan skulle jag ta bussen hem men den gick inte förens om en halv timme så då följde jag med Tilda, Philippa och Hedda (Nicki hade åkt hem) för att hyra film sedan gick jag till tunnelbanan och tog tåget till liljeholmen sedan mötte jag upp Kija i ekensberg, vi gick hem till mig och jag bytte om sedan gick vi över till henne och nu sitter jag här och skriver ett väldigt detaljierat blogginlägg om min sjukt roliga dag. Jag och Kija ska nu äta godis, dricka cola och äta cheese ballz och titta på min älskade favorit Sex and the city.....Förvånade?????
skriver imorgon mina kära bloggläsare! =)=P=D=/='(=(=)=b





(inte seriös)

Slow dancing in a burning room

It's not a silly little moment
It's not the storm before the calm
This is the deep and dyin breath of
this love we've been workin on
Can't seem to hold you like I want to
so I can feel you in my arms
Nobody's gonna come and save you
we pulled to many false alarms

We're goin down
and you can see it too
We're goin down
and you know that we're doomed
my dear
we're slow dancing in a burnin room

I was the one you always dreamed of
you were the one i tried to draw
how dare you say it's nothin to me
baby, you're the only light I ever saw

I made the most of all the sadness
you'd be a bitch cuz you can
you try to hit me just hurt me
so you leave me feelin dirty cuz you can't understand

We're goin down
and you can see it too
We're goin down
and you know that we're doomed
my dear
we're slow dancing in a burnin room

Go cry about it why don't you
Go cry about it why don't you
Go cry about it why don't you
my dear, we're slow dancin in a burnin room
burnin room, burnin room
don't you think we oughta know by now
don't you think we shoulda learned somehow
don't you think we oughta know by now
don't you think we shoulda learned somehow
don't you think we oughta know by now
don't you think we shoulda learned somehow
don't you think we shoulda learned somehow
don't you think we shoulda learned somehow
don't you think we shoulda learned somehow
don't you think we shoulda learned somehow

SATC!!!!!

Nu har jag fått reda på vilka dagar jag ska jobba var nämligen på jobbet igår och la upp schema och det blir måndag,tisdag,onsdag och torsdagar och varannan söndag. Mycket jobbg + skolan :s aja det fixar jag! Igår var jag hemma hos andreas i tumba det var lite små fest där iofs drack jag inget men det var väl helt okej.. Inte det roligaste asså men aja, sov där och kom hem imorse runt tolv då jag la mig i sängen och kollade på sex and the city the movie ännu en gång haha ;) ÄLSKA DEN FILMEN! Idag grät jag ca. 6 gånger och häromdagen när jag såg den grät jag ca. 7 gånger. Ikväll ska jag förmodligen dircka med justine, jeanette, johanna och emma hoppas linda hänger på också det var ett tag sen man var med henne eftersom hon varit sjuk i sisådär 100 år...

Ja...

Pallade inte skriva igår när jag väl kom hem men provet igår gick bra man var tvungen att ha 38 poäng för att få jobbet och max poäng var 60 jag fick 55 poäng så det var lugnt för min del så nu har jag jobbet, skit skönt! vet inte riktigt vilka dagar jag kommer jobba än men min coach skulle ringa mig innan söndag och berätta vilka dagar jag ska jobba för han hade inte hunnit lägga upp ett schema för mig och de två andra som är nya på canal digital. Efter provet igår fick vi sitta och medlyssna med andra som ringde och han jag fick sitta och medlyssna med var jätte trevlig och övertalade mig om att jag skulle ringa ett samtal själv, det var skit pinsamt var skit nervös men det gick väl helt okej för att vara första gången. Som tur var så hjälpte han mig och sa vad jag skulle säga när jag tappade bort mig :b men det kommer säkert gå bra. Alla personer är så trevliga också vilket är jätte skönt, de tar verkligen emot än på ett bra sätt och är snälla och hjälper till istället för att t.ex. titta ner på än.
Igår sov jag med Kija och Sophie hemma hos mig för min pappa sov hemma hos sin tjej, vi kollade på house of wax som man redan sett ungefär fyra gånger men aja.. Just nu sitter jag hemma hos min kontaktperson, är barnvakt åt hennes barn. Hon kommer hem vid åtta så ska stanna här tills dess sen ska jag åka hem och för förbi konsum innan och köpa sex and the city the movie var på konsum igår och såg att dom säljer den där :) Så ska definitivt hem och kolla på den kan jag ju lova!!
Planer för helgen har jag faktiskt inga förutom att jag ska fylla i min tatuering på lördag 19.00 kunde inte göra det i måndags eftersom jag var på kursen så fick ställa in tiden och fick en ny nu på lördag.



Ren jävla lycka!

Canal digital

Nu är jag hemma och sitter och tittar på desperate housewives. Föreläsningen var inte lika jobbig som igår, idag fick vi reda på vilket företag vi ska sälja för t.ex. telia, telenor, com hem osv. Och jag fick självklart det jobbigaste av dom alla, Canal digital. Visst många vill ha canal digital men vi ska inte erbjuda själva teve boxen utan canal digitals bredband och jag menar vem nu förtiden sitter hamma och inte har bredband redan? och de vill förmodligen inte byta från sitt bredband.. Så man får helt enkelt kämpa men det klarar jag :) ska hoppa i säng direkt efter desperate housewives, ska till jobbet imorgon också mellan 17.00-21.00. Vi ska ha provet imorgon får se hur det går också, måste ta och läsa igenom alla papper innan jag lägger mig. Måste ju vara på den säkra sidan att jag får jobbet! Skriver imorgon!

17.00-21.00

Söndag till måndag sov jag tre timmar så jag var ganska död i skolan och inte nog med det var jag ju tvungen att gå på den där föreläsningen om jag nu vill ha jobbet vilket jag självklart vill. Föreläsningen föll på från 17.00-21.00, ganska segt men lärorikt. När jag kom hem vid halv tio tiden rakade jag pappas huvud sedan duschade jag och sedan ringde andreas så snackade med honom till typ ett. Somnade ungefär halv två inatt så inatt hag jar sovit ungefär fyra timmar, tänk er hur död jag är idag? 3+4=7. Sju timmars sömn på två nätter, wooho!
Snart ska jag åka till alvik strand och gå på föreläsning två som håller på från 17.00-20.00 idag, ska ju även dit imorgon också - suck. aja det är värt det, vill ju ha pengarna.
Jag skriver när jag kommer hem istället, vet ej vad jag ska skriva om då men något kommer jag på..


Deppig eller vad?

Jag vet inte riktigt vad jag känner längre
och jag skulle nog påstå att det är ditt fel.
Jag önskar att det inte var så komplicerat
det känns som att det här kommer sitta i jävligt länge
och jag vill inte det. Jag vill kunna må bra,
jag mår bra men tänk om man vill må jätte bra?
Jag vet att det kommer ta tid men jag vill gå vidare nu
fan fan fan..



Plus att jag saknar Svea så himla mycket!!!!! :'( Kom tillbaka..

Plugg plugg

Igår åkte jag hem till Izi vid nio tiden men jag var ju dock inte framme förens vid halv elva eftersom jag missade pendeltåget och var tvunegn att gå flera mil eftersom hon bor på landet!! aja där drack vi lite vid halv tolv kom andreas och hämtade upp mig och joanna i en taxi sen åkte vi vidare till en fest i farsta som var hur sur som helst! Jag var inte på fest humör över huvudtaget och vid tre tiden åkte jag, joanna och andreas därifrån. Jag åkte hem och somnade direkt!
Vaknade vid två idag och hade legat framför tvn ett jävla bra tag och nu har jag suttit och pluggat hygien till och från i tre timmar. Satsar man på MVG så gör man;)
Imorgon ska jag till Vendator och gå första dagen av den där kursen.. ser inte direkt fram emot det men om jag klarar testet får jag jobb och det ser jag därimot fram emot eftersom jag är så jävla fattig :b
nä nu ska jag fortsätta på hygienen..

Gårdagen

Går dagen var ganska nice.. Vi började som sagt hemma hos mig. Det var jag, Joanna, Alexandra, Izi, Justine, Samer, Anmar och Alexandras kompis från Piteå - Emma. Jag blev ju dock jävligt packad, vid halv ett drog jag och Justine till Jeanette i bagis där hon hade lite fest. Där var Johanna. Jeanette, Håkan, Andreas, Johan och Abbe. Justine fick för sig att dra vid typ fyra på natten och tog ren taxi hem samtidigt som jag stannade kvar där - somnade. Vid elva imorse kom jag hem och flög i sängen direkt vaknade sedan vid fyra gick upp och åt sen la jag mig i sängen igen och degade och nu sitter jag här nyduschad och ska börja göra mig iordning precis. Ikväll blir det av till antingen Johanna i Farsta eller Izi i Huddinge. Jag tror det blir Johanna, ser ut som det just nu men aja. Får se, kommer nog inte skriva mera ikväll så jag skriver imorgon.
C ya

Gårdagen

Gårdagen var faktiskt ganska rolig.. Vi var som sagt hemma hos mig till en början. Det var jag, Joanna, Alexandra, Izi, Justine, Alexandras kompis från Piteå - Emma hette hon, Alexandras ex Samer och hans kompis anmar. Vi hade faktiskt ganska roligt där hemma hos mig, jag blev ju dock skit packad. Vid halv ett drog jag och Justine till bagarmossen till jeanette på fest. Där var Jeanette, Johanna, Håkan, Andreas, Johan och Abbe. Vid fyra fick justine för sig att åka hem så hon tog en taxi hem och lämnade mig i bagis haha. Jag sov där och kom hem vid elva tiden då jag flög i sängen direkt och sov till fyra då åt jag lite sen la jag mig framför tvn och bara degade och nu sitter jag här nyduschad. Ska precis börja göra mig iordning. Ikväll blir det av antingen till Johanna i farsta eller till Izi i huddinge. Har inte bestämmt mig än vart jag drar men ajg tror det blir Joahhanna. Får se, kommer förmodligen inte skriva något mera ikväll men skriver imorgon då :)

C ya


Ett väldigt chockerande sms

Idag började jag 09.20 med hygien vi hade besök av diskteknik på hygien det var ganska intressant men ganska långtråkigt att sitta och lyssna på hur man diskar och vilket temperatur man använder för att diska rätt.
På lunch rasten fick jag ett ganska chockerande sms av mitt ex där han skrev att han saknar mig...:s visste inte vad jag skulle svara till en början men det slutade med att jag svarade att jag saknar honom också. För jag kan inte direkt påstå att jag inte saknar honom, det är klart jag saknar honom efter att vi varit tillsammans i 1 år och 10 månader. aja... tycker bara det är lite synd att mina vänner inte kan förstå att jag fortfarande älskar honom! Men tack alexandra för att du kan förstå mig!!
Ikväll ska jag kröka med Alexandra, Joanna och Izi :) Vi ska börja föra hemma hos mig tror jag sen får vi se vart vi drar vidare. Skriver förmodligen inge mera ikväll men vi hörs imorgon... Pussis!

About a boy

Nu har jag läst ut min engelska bok (about a boy) - jag orkade inte gå ut o springa (vilket var ganska väntat haha) så jag la mig i sängen och satte på lugna favoriter och läste ut min engelska bok istället så man kan ju säga att lite nytta har jag ju gjort! 22.00 börjar Hell's kitchen som jag måste kolla på såklart, ska duscha innan det också.
Imorgon ska jag vara med Alexandra, Joanna och Izi. Vi ska vara hemma hos min mamma till att börja med sedan drar vi förmodligen vidare. Jag skriver mera imorgon!

Tänkte skriva min önskelista inför julafton och min födelsedag (ingen speciell plats på sakerna) ;
En bärbardata, en tatuering, en utomlandsresa och biljetter till AC/DC!




Tänkte bara tilläga att jag sitter och lyssnar på lugna favoriter nu och nu kom Totoo - Africa, bandet som är en av mina vänners älsklingsband. Jag vet att vi tjafsat lite men jag älskar dig endå sötnos! Du vet vem du är..

20 februari

Juste nu glömde jag ju nästan bort att berätta för alla som inte vet att den 20 februari kommer AC/DC till stockholm Globen! Jag säger bara en sak, jag mååååste gå. Helt sjukt att tre utav de band/artister jag längtat hela mitt liv över att få se kommer inom samma år. Först Kiss sen Stevie Wonder och nu AC/DC :D


Blandade känslor idag

Idag gick jag inte till skolan, fick endast fyra timmars sömn inatt och jag kände att jag aldrig skulle orka mig igeonom en hel skoldag med fyra timmars sömn så jag stannade hemma och sov ut. Kände att jag verkligen behövde det eftersom jag hade fått ungefär 20 timmars sömn på tre nätter. Min kontaktperson ringde mig vid ett och hade pratat med min rektor angående mitt kallköksbetyg och då säger min rektor att jag alltid går från lektionerna?!?! Vad fan snackar han om....jag blev och är så jävla irriterad. Jag har aldrig gått från en lektion sedan jag började i Globen. Fyfan vad arg jag är.. Men samtidigt är jag glad för att företaget Vendator som jag var på jobbintervju hos för några veckor sedan (som inte kunde anställa mig för att jag var under 18) ringde upp mig idag och sa att dem diskuterat saken och har bestämmt sig för att de vill erbjuda mig en tjänst på vendator så det är jag verkligen jätte glad över! Det är telefonförsäljning men det som är extra bra med vendator är att man får en timlön plus sin bonus. På andra telefonförsäljningsföretag får man endast sin bonus el. timlönen. Så på måndag ska jag dit, men måste gå en tre dagars "kurs" som håller på måndag, tisdag och onsdag mellan 17.00-21.00. På onsdag kan jag meddela er om jag fått jobbet eller inte för man måste göra ett prov efter man gjort kursen för att se om man klarar sig. 

så idag är mina känslor lite blandade. både arg och glad på samma gång...det fick dock ett problem med att jag ska till vendator på måndag klockan 17.00, jag skulle ju fylla i min tatuering 16.00 och det är tveksamt om jag kommer hinna till vendator till 17.00 :/ har smsat hon som ska tatuera mig och frågat om jag kunde komma en halv timme tidigare får se vad svaret blir, får hoppas på att det går...
Jag funderar på att gå ut o springa men vi får se hur det slutar jag menar jag är ju inte direkt springtypen. Kommer väl springa till gröndal och tillbaka haha nämen vi får se hur det slutar. Måste iallafall börja träna på något sätt men jag vet inte vad jag vill börja träna. Jag vill börja dansa men det får jag inte göra än :( ajaa...det löser sig alltid. Är det något bra på tv ikväll förresten?! :s

Natti natti

Jag är fortfarande hos min kontaktis men ska ta bussen som går 48 när jag kommer hem ska jag kolla på resten av oskyldigt dömd sen sova. Är så jävla trött jag somnade här efter middagen i hennes säng. Kommer förmodligen inte logga in på datan något mera ikväll, vill bara vara hemma NU och ligga i min sköna säng. aja... vi hörs imorgon istället. börjar 08.00 imorgon - suck!

Min dag som servetris

Idag hade vi bara en lektion som var servering fast vi hade iofs servering i 5 timmar. Först förberede vi genom att duka och ställa fram allt som ska användas när gästerna väl kommer. Sen fick vi lunch och vid 11.10 var vi tillbaka i restaurangen igen. Kajutan(våran restaurang) öppnade 11.20 och mina gäster kom 11.30 ungefär då jag var tvungen att stå inför gästerna och presentera matsedeln sedan ta beställning sedan skriva bongar("kvitto") till kallkök och varmkök så att det får veta vilka rätter som ska fram sen servera dricka samt tillbehör till mina gäster. När de var klara med förrätterna dukade man av och beställde fram maten från varmköket och detsamma gjorde man när de ätit upp varmrätten och skulle ha desserten. När de väl gått skulle man duka av borden, byta duk om det behövdes (det är skit jobbigt att byta duken för man får inte visa bordsskivan för gästerna så man måste byta duk sa att bordsskivan inte syns). Det var ganska långtråkigt för det finns inte så mycket att göra när man väntar på att gästerna ska äta upp. Vi fick alla 2 eller 3 bord att ha ansvar för, jag fick två. Det tråkiga var att två utav mina gäster som resarverat bord på ett utav mina ansvarsbord kom inte så jag hade bara ett bord att ta hand om vilket gjorde att det blev ännu mera långtråkigt för mig än för de andra som hade minns två bord att servera.

Aja nog snackat om min dag som servetris..sitter hemma hos min kontaktperson nu och ska laga mat eftersom det är jag som är kocken;) skriver senare

Servering

Idag hade vi våran första metodlektion idag. Det var super kul iofs gjorde vi inte speciellt mycket vi hade mest genom gång och introduktion men jag ser verkligen fram emot att börja med metod seriöst. Idag hade vi även våran första serveringslektion vilket var mycket roligare än vad jag hade trott att det skulle vara. Vi fick mycket lärorik information, vilket var väldigt intressant. Jag trodde servering innebar att man skulle ta emot beställningar servera mat och se till så att gästen har det bra men jag kan lova att det är mycket mera än så att hålla koll på. Man ska till exempel kunna duka på rätt sätt, veta hur man bär tallrikarna, veta hur man svarar i telefon, veta hur man presenterar sig, hur man går, vilken sida man serverar från osv. Det är väldigt mycket grejer att ha koll på.. Imorgon ska vi servera för gäster. Det ser jag fram emot men det är ändå lite nervöst faktiskt, är rädd att jag ska tappa tallriken haha aja det går säkert bra.

Nu har jag precis duschat och sitter och tittar på S.O.S familj. Snart är det desperate housewives!! får se om jag skriver mera ikväll annars skriver jag om min stressiga dag som servetris imorgon ;)

Matteläraren Emma

Idag har jag varit i skolan det har gått lugnt och dagen gick faktiskt ganska snabbt.. Efter skolan mötte jag upp min gamle vän Julia som jag inte träffat på hur länge som helst. Det var jätte mysigt att träffa henne och sitta och snacka, hade verkligen saknat henne :) Om en vecka ska jag och Julia gå och fylla i våra tatueringar det ska bli skit skönt att äntligen få fylla i min tatuering som hela jävla tiden tappar färg! Efter jag skiljdes åt från Julia runt åtta tiden åkte jag hem och åt middag sen mötte jag upp Kija och nu sitter jag här hemma hos henne och har lärt henne matte eftersom hon inte är speciellt bra på matte :b Nu har jag varit så snäll mot min vän att jag lärt henne vad grundpotensform och tiopotensform är. Samt lärt henne hur man räknar ut volymen på en cylinder, en kon och ett rätblock. Samt lärt henne roten ur och pythagoras sats, känner mig som en riktigt duktig mattelärare nu hahaha. Nu ska jag snart börja röra mig hem och lägga mig i sängen. Börjar 08.10 imorgon med metod vilket jag iofs längtat efter, vi ska kolla på en lärare/tvskärm när han/hon t.ex. feelar en fisk så ska vi göra efter som hon/han gör :) sen har vi våran första serveringslektion imorgon också vilket jag längtar efter samtidigt som jag inte längtar. Men jag skriver imorgon kommer inte orka skriva mer när jag kommer hem ska lägga mig i sängen direkt och försöka sova ska ju trots allt upp galet tidigt imorgon!

Pösssss

Doris is tha shit

Nu sitter jag och kollar på slutet av Pretty woman har kollat på hela filmen den är så ävla bra! Lika bra varje gång :) Idag har jag som jag skrev i mitt tidigare blogginlägg tvättat sen har jag kollat på Hotet hemma hos Kija, vi har även kollat på hitta nemo vilket är en klockren film! Den är så jävla bra. Jag ääääälskar Doris!!! :D "Du fick ingen mat wow du fick ingen mat wow du fick ingen mat för du ska BANTA!" eller varför inte "vem är det? jag har inte tid just nu, jag håller på att fly från en haj" hon är så jävla klockren!

Har precis duschat och ska nu platta håret sedan lägga mig i sängen tänkte jag, börjar 10.20 imorgon med gympa - suck. aja... ciao


Bilder från i fredags

Min lördag var tråkig med jävligt skönt. Jag låg bara hemma och kollade på tv, var så jävla trött orkade inte röra mig någonstans. Vid tio tiden drog jag över till min granne Sophie och satt där och tittade på de tre vännerna och jerry med Sophie, Kija och Daniel. Det var inte speciellt kul men det var skönt att bara ta det lugnt, kände att jag behövde det efter som jag druckit varje helg både fredag och lördag sen skolan började - inte bra!
Nu sitter jag hemma hos Kija och väntar på att snart ska gå ner till tvättstugan och hämta min tvätt.
Jag tänkte nu lägga upp lite bilder från i fredags..

     

1. Jag 2. Hedda älskling 3. Kija 4. Jag, josef och Kija när Sophie glider in 5. Jag och Kija haha schnyyyggt 6. Jonas och Alex


Min "rolig" fredag

Tjo!

Igår skrev jag inget men jag hade inget tillfälle då jag kunde skriva. Skolan rullade på bra förutom att jag fick hjärnsläpp på matteprovet och fattade ingenting fast jag fattat allt på lektionen. Hatar när det händer!
Efter skolan mötte jag upp Malin och pappa och vi gick och fikade på Limone i gullmarsplan det var mysigt där satt vi i ungefär två timmar och dividerade om allt mellan himmel och jord. Vid sex gick jag och pappa till vivo och köpte chips och läsk åt mig och Heddis sen åkte pappa hem till hans tjej Vivian och jag åkte till Liljeholmen och mötte upp Hedda där vi köpte cigg sen tog bussen hem till mig. Vi fixade oss och åt makaroner med falukorv, Kija gled även över och åt med oss sen drog vi över till Sophie och drack dära efter en timme blev det dö trist där så jag, Hedda, Kija och Josef drog hem till mig igen och krökade lite där och dunkade musik sen kom två vänner till Kija vid tolv drog dom och då kom Alex, Jonas och Ville hit och vi satt i köket och snackade men vid tre kände jag att sängen ropade på mig så jag gick och la mig :b
Idag vaknade jag vid halv ett av att pappa ringde men jag låg kvar i sängen till halv två då jag gick upp och gjorde te till mig och Hedda. Alex ville ej ha något te, han körde på vatten han. Vid tre gick dom från mig sen dess har jag suttit här vi datan och nördat mig ska SNART hoppa in i duschen vilket jag sagt i en timme nu... Ikväll ska jag förmodligen vara med Jussan som har körtelfeber men det skiter hon i haha vi ska typ på fest. Skulle kanske åka och kolla på matchen med Andreas och hans vänner.
Hejdå

Hej jag har inget liv

SENASTE..
Film du hyrde: Det var länge sen, minns inte.
Film du köpte: ´The hills
Låten du lyssnade på: John Mayer - Say
Låten du hade på hjärnan: Adam Tensta - Dopeboy
Låten du laddade ner: John Mayer - Dreaming with a broken heart
Personen du ringde: Malin
Tv program du tittade på: The hills
Personen du tänkte på: Det vill ni allt veta va... ;)
HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Det skulle jag vilja påstå
Gråtit över en flicka: Kan inte minnas
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Inte på riktigt
Blivit arresterad: Nej:)

ANTAL..
Gånger du varit kär:
  På riktigt en gång
Gånger ditt hjärta brustit:  Ett antal
Hjärtan brustit på grund av dig: Vet inte
Tjejer du kysst: Hahah några stycken
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Jag heter ju Emma, så ganska många gånger..
Ärr du har på kroppen: Ryggen, knät, pannan

SENASTE..
Bok du läste:
 Smuts
Personen du fick mail av: Malin
Personen du fick brev av: Banken
Personen du fick sms av:  Kija
Saken du köpte: Cigg

Vad har du gjort idag: Inte mycket
Var det kul: Har aldrig haft roligare!
Hur tidigt stiger du upp: På vardagar mellan 7-9
Gillar du att slåss: Inget för mig
Är du seriös: Gillar fortfarande inte att slåss bara töntigt
Vad är du allergisk mot: Inget
Var har du ont:  Knät
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Ibland haha
Favorit serie: The hills, Sex and the city och Desperate Housewives
Håkan Hellström eller The Ark: Måste jag välja?
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Fyfan
Salt eller socker: Socker såklart
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Nej men inte ledsen heller
Var du glad igår: Haha jo jag hade kul vill jag lova
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Nepp
Vad dansar du till: Musik
Stockholm är: En tråkig stad
Göteborg är: Också en tråkig stad
Kan du sjunga: Skulle jag inte vilja påstå haha
Mer värt än guld: Dom som alltid ställt upp för mig!
Spaghetti eller makaroner: Hmm.. Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Brasilen

Irriterande jävla Elisabeth

Idag har jag varit i skolan som en och annan duktig flicka. Halv somnade dock på tvärbanan påväg till skolan och väl framme i skolan somnade jag på svenskan. Så resten av dagen var jag ganska pigg eftersom jag tog en liten powernap på svenskan samt tvärbanan. Resten av dagen flöt på tills vi kom till sista lektionen på dagen, kallkök. Vi skulle få reda på vad vårat betyg kommer bli i kallkök eftersom det är sista gången vi har kallkök i ettan. Elisabeth (min kallkökslärare) snackade med mig och sa att jag var jätte duktig, gjorde allt jag skulle göra, tog egna insinativ, höll inte på att latja omkring som vissa andra i min klass. MEN, hatar när folk säger MEN.." men du kommer tyvärr bara få G i kallkök" för att jag varit borta mycket?! jag har varit borta 3 lektioner av ca. 30 lektioner..? alla i min klass sa" det är klart du kommer få VG du är ju en av dom bästa" men nej....och när jag varit borta har jag tagit igen det jag missat? samtidigt som Erik mfl i min klass som latjar omkring och inte gör det dom ska göra på lektionerna får VG, då blir jag seriöst arg. Men jag ska klaga tills jag får mitt VG det är allt jag har att säga! Nog snackat om min förbannade G...
Efter skolan mötte jag upp Kija som tvångt ville äta på sushi vilket jag hatar så jag följde med henne sen drog vi hem till henne och jag tittade på The hills och somnade i hennes säng och vaknade nu någon gång haha.. Nu dricker vi te och jag ska snart hem och äta middag. Sen ikväll ska jag sova med Kija och Sophie hemma hos mig för min pappa ska hem till sin flickvän och sova. Jag kanske skriver mera ikväll om inte, hörs vi imorgon! Ciiaoo

Bilder

Tjenare!
Idag har inget nytt här så därför behöver jag inte ens skriva om dagen som skett. Behöver dock nämnas att jag tycker det är väldigt sorligt att vi slutar med kallkök denna vecka, idag var sista dagen vi har kallkök under hela ettan :( Nästa vecka börjar vi med servering. jag längtar inte för fem öre men aja.. Sen ere varmkök som gäller!!!
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från förrförra helgen då jag drack med Joanna, Alexandra och Johan 

    

1. Jag och Johan 2. Johan och jag inne i en djup diskution 3. Sexiga emma lite rund under fötterna 4. Jag och min älskade Alexita 5. Johan och jag i hans snygga marinmössa


Min super roliga dag

Idag har jag inte varit i skolan... börjar bli irriterad på mig själv som inte går till skolan. När man väl ligger där i sängen på morgonen känner man INTE för att gå upp och då ligger jag kvar emn sen när man vaknar och går upp och inser att man missat skolan får man ångest, då är det inte lika skönt att vara hemma länge som man tyckte när man låg i sängen 7 på morgonen. Imorgon SKA jag till skolan iallafall..
För att fördröja tiden träffade jag min kontaktperson och vi gick o åt middag på där med pasta sen hjälpte jag henne när hon skulle hålla i föräldramöten,. Hon hade fyra föräldramöten alla exakt likadana och jag fick sitta och lyssna på dem alla fyra från klockan sex till halv tio, höll verkligen på att somna!
Juste jag köpte mig ju säsong ett av The hills igår..jag har redan kollat klart på hela säsong ett hahaha.. Nu vill jag köpa säsong två men det får tyvärr vänta eftersom jag inte har pengar till det för tillfället:(
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på sex and the city och försöka somna ska ju trots allt upp 06.30 imorgon. Pössshej

Tagen från Hedddas.blogg.se

1. Vad heter du? Emma Dahlgren Magnell
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Trivs med Emma
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Johanna el. Ellen
4. Vilket stjärntecken är du? Stenbock
5. Vilken årgång är du? -91
6. Vart bor du? Ekensberg
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? Fyra gånger
9. Vart skulle du vilja bo? Varmt ska det vara!
10. Vilken skolklass? Första året på gymnasiet
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Kock

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
165cm
2. Hur mycket väger du? 55 kg
3. Hårfärg och frisyr? Blondslingad, lite längre än axlarna, snelugg(snart hellugg)
4. Ögonfärg? Blå,grön
5. Mest nöjd med? Mina ögon
6. Minst nöjd med? Mina lår
7. Skostorlek? 36-37
8. Glasögon? Nej
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Två hål i öronen och två tatueringar

FAVORITER

1. Filmer? Sex and the city
2. Låtar? Finns många
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? Indiskt, cola
5. Djur? Hund
6. Färg? Brun, vit, svart och grå
7. Parfym? gröna DKNY
8. Tv-program? Top Model, The Hills, Desperate housewives, SATC och SYTYCD
9. Ämne i skolan? Varmkök
10. Sysselsättning? Dansa

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Brun skinnjacka från Oasis
2. Vad använder du just nu för skor? Oftast höga vita converse el. låga svarta converse. Ibland stövlar el. högklackat
3. Favoritfärg på kläder? Brun, vit, grå och svart
4. Favoritmaterial på kläder?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Massor behövs..
6. Favoritaffärer? Gina Tricot, H&M
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på
8. Favoritmärke? Använder inte så mycket märkeskläder men isf converse eftersom jag älskar deras skor!
9. Vad har du för byxstorlek? 25-26
10. Vad har du för tröjstorlek? 34

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Gunnar
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Ingenting
b) Jobbväska just nu? Har ingen jobbväska, bara "allmänväska"
c) Handväska eller liknande just nu? plånbok, mobil, busskort, id-kort, nycklar, ipod, penna, ciggaretter, tändare, lipsyl
3. Vad är du beroende av? Cigg och sötsaker
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Vet inte vad den heter
6. Vad tror du på? Magkänslan
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ateist
8. Vad köpte du senast? The hills säsongen
9. Har du nåt husdjur? Hade en hund som dog i sommras
10. Var bor du? Hos pappa mest

The Hills

Lika duktig som alltid så har jag ju glömt bort att skriva i mina kära blogg.
Fredag: Tog jag det bara lugnt. Var hemma hos min vän Alexandra med Joanna och Izi, vi kollade på motorsågs masaken eller hur man säger haha. Vi åt chips med dip och godis, feta som jag och mina vänner är :) Vid halv ett åkte jag hem och kollade på blod diamond med min pappi.
Lördag: Chillade jag framför tvn tills klockan blev runt fem då jag duschade och fixade mig. Vid sju kom pappas gamla flickvän på middag då vi åt lammkött med hemmalagad potatisgratäng (muums) sen vid nio åkte jag till söder och träffade upp Alexandra och Justine vid tio åkte jag och Justine till en fest i tumba där vi mötte upp Linda, Emma, Johanna, Johanna, Jeanette, Håkan och Andreas på pendeltåget. Festen var helt okej men jag blev ju inte nådigt packad....
Söndag: Klockan tio på morgonen drar jag och Justine från festen, drar till donken i liljeholmen och käkar sen drar jag hem till mig tittar på the hills och somnar till klockan fem då jag drar över till min granne Sophie och umgicks med henne och Kija fram till ett på natten då jag drog hem och sov.

Idag skulle jag ju gå till skolan, men tror ni jag pallade?!.... Nej.
Så nu sitter jag hemma hos Sophie igen och lyssnar på Elton John - Circle of life ..ska snart åka och möta min vän i stan och köpa mig The hills säsongen!! :)



Skriver mer ikväll då kan jag även lägga upp bilder från i Lördags :b

RSS 2.0