En chill dag

Tjenis!
Idag har jag varit en busig flicka, jag gick inte till skolan.. Pallade inte så jag sov över till halv två hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Vid halv fyra åkte jag för att möta mitt ex, skulle hämta alla mina grejer hemma hos honom men det blev mer än att bara hämta grejer, vi gick på café och sen följde jag med honom när han klippte sig efter det gick vi hem till honom och var där ett tag vid åtta åkte jag och mötte upp Hedda, vi gick på fåtöljen på hornsgatan där jag åt mig en god jävla kycklingsallad :) Alexandra var ju en tönt och ville inte komma till fåtöljen så vi mötte upp hennes och vi satte oss på hennes/min gård och snackade, vid tio tiden började jag röra mig hem men fick ju sitta i lijleholmen i en halv timme vilket var dagens höjdpunkt!!!!! Satt jag kom ju hem för ungefär en halv timme sen eftersom mina bussar bara går en gång i halv timmes såhär på en vardagskväll, kuuuwl..aja nu ska jag lägga mig i sängen försöka fast jag gick upp två idag. Pusss

Some pictures

Här är lite bilder från när jag var med Hedda och Tilda förra torsdagen..

     

1. Tilda och jag
2. Jag och Heddis
3. Mitt öga (man ser Hedda om ni tittar in i ögat haha)
4. Jag och Hedda, jag ser riktigt arg ut dock
5. Jag och Tuldan
6. Hedda och jag chillar galet

Helgens händelser

Ledsen att jag är så dålig på att blogga men det är inte mitt fel, det är datans fel som ej vill fungera! I fredags krökade jag med Joanna, Alexandra och Johan..det var chill vid två tiden rullade jag hem till Andreas och sov där vaknade dagen därpå vid tio tiden, skit bakis med ett sprängande huvud. Andreas skjusade hem mig vid tolv tiden då gick jag och åt på donken med Sophie. Åkte hem igen, duschade och fixade mig åkte in till söder igen och mötte upp Hedda, vi gick hem till mig och krökade. Alexandra tittade sedan förbi också. Vid elva tiden drog vi till en gammal klasskompis till mig Lukas. Där var det massa gamla klasskompisar till mig vilket var skit skoj. Vi stannade inte där länge, drog vid tolv tiden då Hedda stack till krogen och jag till Hagsätra där jag mötte upp Linda i min klass och vi gick på fest.. Vi stack från festen vid fyra tiden då jag mötte upp Hedad, Philippa, Katta och Munken(skunken) i Gullmars ;) Jag, Hedda och Munken gick och fyllekäkade sen kom jag och Hedda hem till mig vid sex tiden däckade direkt. Vaknade kvart över ett och har BARA legat i sängen hela dagen lång. Nu har jag precis tittat på Ensam mamma söker, är skit töntig och mobbad men jag älskar det programmet haha :D Ska snart lägga mig i sängen och kolla på filmen som nu går på 3an. Skriver imorgon, även bilder från helgen dyker nog upp imorgon!

Looove Emma

Badat

Nu har jag gjort min svenska läxa och badat - galet skönt att bada! Nu sitter jag o tittar på SYTYCD, tänkte snart lägga mig i sängen o försöka lägga mig lite tidigare så att jag slipper försova mig imorgon igen haha...fast jag är iofs ganska trött. Jag skriver mera imorgon, pusss

399

Idag försov jag mig...igen.. men idag sprang jag upp och gjorde mig klar på 15 minuter, rekord fart! Kom endast en timme sent eftersom jag vaknade fem minuter innan jag skulle börja. Idag fick jag göra canapéer med kycklingleverröra på, det var ej något att rekommendera kan jag lova er! Efter skolan mötte jag Justine och vi gick och tog en fika på fotöljen vid slussen där satt vi iofs inte speciellt länge vi vandrade götgatsbacken upp och gick in på Belle där jag hittade ett par jätte fina stövlar för endast 399 kr satt jag kände att jag måste ju slå till vilket jag också gjorde :) Jag kom hem runt sju snåret då jag åt middag - pasta med någon sås. Efter middagen satte jag mig framför tvn och tittade på top model samtidigt som jag pluggade lite livsmedelskunskap. Nu ska jag snart rulla över till min kompis sen ska jag hem o bada, har varit sugen på att bada hela dagen. Klockan 22.00 är det So you think you can dance, det får ju såklart inte missas så måste vara klar tills dess. Måste även göra en svenska läxa innan jag lägger mig, aja skriver kanske mera ikväll om jag kommer ihåg det annars skriver jag igen imorgon.. Pöss!

MVG+

Dagen började med att jag försov mig och jag hade bara en lektion innan lunch satt jag bestämmde mig för att gå efter lunch då vi hade kallkök i 3 timmar. Så dagen i skolan har varit chill.  Efter skolan gick jag på café med Hedda och Natta där vi satt i typ 3 timmar och snackade om hur dumma i huvudet killar är :) När jag kom hem runt åtta tiden kollade jag på top model och läste i min mail att min hygien lärare gett mig MVG+ på mitt hygien arbete vilket förgyllade hela min dag! Efter top model lunkade jag över till Kija och pratade o rökte sedan lunkade jag tillbaka hem igen och kollade på So you think you can dance o här sitter jag nu framför datan och funderar på att börja röra mig mot sängen eftersom jag börjar 08.00 imorgon men jag är inte ett dugg trött...jobbigt läge!
C yah tomörrow homiez

Måndag 22/9

Idag har jag först och främst varit i skolan. Fick tillbaka mitt matteprov idag, fick G men hade inte förväntat mig något mera heller. Efter skolan hämtade jag min kontaktpersons dotter på fritids och tog henne till hennes dans där jag satt i en och en halv timme och väntade som tur var hade jag redan listat ut att jag skulle sitta där och ha tråkigt satt jag hade förberett med att ta med mig min läxa. Så nu är den klar! Efter hennes dans åkte vi hem till min kontaktperson och åt middag eftermiddagen kom min kontaktperson hem från jobbet och hon hjälpte mig med en annan läxa. Idag har jag alltså varit en mycket duiktig tjej och pluggat;) Imorgon börjar jag 11.30 slutar 16.40 efter skolan ska jag träffa Isa vilket var super länge sen sist så det ska bli mysigt.. Skulle vilja kolla på kläder men jag har ju inga pengar förens på fredag satt egentligen orkar man ju inte gå o suktas i affärerna aja får se vad vi hittar på, blir väl fika... as usual.
Ska lägga mig i sängen nu, ciaooo

Skoluniformer haha


Jag och Linda i våra serveringskläder


Jag i mina snygga kockkläder

I'm back

Nu lovar jag er mina kära vänner att jag ska börja blogga igen för nu viruset på datan försvunnit. Sen jag skrev sist har det hänt så otroligt mycket. Vet inte ens vart jag ska börja..
Men sen jag skrev sist har jag börjat skolan, Hotell-&restaurang i Globen, det är så sjukt roligt. Vi lagar mat flera gånger i veckan och jag känner verkligen att det här är det jag vill göra. Skolan är grymt mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara (och då kan jag ju tilläga att jag trodde den skulle vara grym), min klass är så jävla skönt satt man kan ju lugnt säga att jag stor trivs i skolan!
Sen har jag och min pojkvän även gjort slut sen jag skrev sist satt nu är man singel. Och jag måste säga det att det känns faktiskt mycket skönare än vad jag trodde det skulle göra att vara singel. Jag trodde att det skulle ta dubbelt så lång än vad det gjort för mig att gå vidare nu har man liksom nya killar på g och det rullar på för fullt haha.
I fredags var jag på den efterlängtade konserten. Stevie Wonder var i Stockholm och uppträdde på globen och självklart var jag där. Satt 10 meter från scenen, det kändes som att jag kunde sträcka ut min hand och klappa honom så nära satt jag. Jag kan inte beskriva med ord de känslor som spreds i min kropp när han vinglade upp på scenen, jag började gråta samtidigt som jag skrattade av gläjde och ivrighet. En sån känsla det var! För att inte tala om när han väl började sjunga, gåshud!!!!! Stevie sjunger som en gud om man lyssnar på hans skivor, kan ni tänka er den rösten gånger 10? Så bra låter han live..det går inte att förklara. Det är helt klart en av de bästa upplevelserna jag varit med om i mitt liv!
  

Detta är dom ända bilderna jag får in för tillfället för min data har fuckat upp sig, men jag lägger in mera vid ett senare tillfälle. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på någon rulle - börjar 11.40 imorgon. Skriver imorgon, puss!

Virus attack

Ledsen mina kärablogg vänner men jag har tyvärr fått virus på datan hemma hos min pappa satt jag kan tyvärr inte vara inne på internet :( Det har hänt en hel del sen jag skrev i min blogg sist men jag orkar tyvärr inte ta allt nu eftersom jag är hemma hos en kompis och vill inte vara osocial mot min kära vän! Jag lovar att skriva igen så fort jag får tag på en data eller min data blivit av med sitt söta virus. Don't forget me ;) haha

RSS 2.0