...

Som jag sa så skulle jag gå på bio i söndags, vilket jag också gjorde. vi såg Guld kompassen, även om jag inte ville. men den var faktiskt väldigt bra! Inte ska man döma något på förhand :p
Den var en bra äventyrsfilm. lite lik Harry Potter, fast på ett annat sätt. :)

Sen var det skola i måndags, men idag var jag hemma från skolan hade feber. jag tog det lugnt hemma och gjorde julgodis med pappa - knäck o sånt. jätte mysigt :)!
nu är det bara 3 dagar kvar i skolan.. känner att jag verkligen behöver lov . det ska bli sååå skönt!

Heeelg

igår var jag äntligen och såg saw 4 :D! fyyyyfan vad bra den var. den var bättre än trean och trean är fan bäst av alla saw filmerna innan fyran kom, för nu är fyran bättre än alla dom andra saw filmerna. asså dom som har gjort saw filmerna är verkligen hur duktiga som helst. hur kan man skriva ett sånt manus? man måste verkligen hänga med hela tiden (och det är precis sånna filmer jag gillar), sen i slutet så avslöjas allt. grymt bra! rekomenderar den verkligen till alla som vågar se blod o sånt :D

vad har jag mer gjort i helgen då..?
idag vaknade jag runt halv 3 på eftermiddagen, det var verkligen hur skönt som helst att få sova ut efter den jobbiga skolveckan. efter jag tagit det lugnt ett tag så hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning sen träffade jag mitt ex. vi var hemma hos honom och tog det lugnt. det var lite pinsamt eftersom vi inte träffats sen vi gjorde slut.. men det var mysigt! åt middag där med hans gulliga familj. jag insåg hur mycket jag verkligen saknat honom :/. inte bra.
aja sen träffade jag min kompis och vi gick o åt på tacobar sen åkte vi hem till mig och sen dess har vi varit hemma hos mig och bara tagit det lugnt. tittat på film och så. har varit en väldigt lugn helg, men det har varit väldigt skönt faktiskt!
imorgon ska jag plugga, sen ska jag nog förmodligen gå på bio igen. mitt ex vill gå, han vill se den nya filmen guld kompassen haha. den vill dock inte jag se men vi får se om jag orkar måste iallafall först och främst plugga. har muntligt i svenskan på tisdag. vi ska argumentera, jag ska argumentera om abort. har inte ens börjat skriva om mina argument än, måste skriva tre argument så det är lite stressigt. sen måste jag ju öva in det också så att jag iallafall kan det lite....
nä nu ska nog jag och min kompis gå och lägga oss så jag orkar gå upp imorgon och plugga.. natti natti :)


Lucia+betygsnack

Idag var det Lucia, vi var i kyrkan med skolan. Riktigt tråkigt var det!!!!!
det har inte hänt mycket den här veckan, det har varit mycket plugg. Har gjort klart allt det sista och imorgon sätts betygen.
Jag är jävligt glad över mina betyg jag kommer få, jag vet nästan vad jag kommer få i alla ämnen.. förra terminen fick jag 3 ig och i början av den här terminen fick jag 5 ig varningar pga min höga frånvaro men nu har jag inte ig i ett enda ämne och förutom att jag har höjt mina ign så har jag yttligare höjt mig i 4 ämnen :) fick reda på att jag kommer få VG i svenska och VG i slöjd också! är mycket stolt över mig själv.. för en gångs skull kommer jag inte att ha ett enda ig på mina terminsbetyg och jag behöver inte ha ångest över det på lovet :D fyyy så skönt


marie picasso vinnare+lite av helgen

[Bild: Marie vann Idol 2007. FOTO: Daniel Olsson]

Jag har aldrig varit någon som hänger med och följer idol men fyfan vad glad jag blev när Marie vann!!!!!! Hon var bäst och förtjänade det verkligen. såg finalen i fredags fick gåshud när hon sjöng. Hennes röst är så jävla bra asså. MARIA PICAAAAAASSSO YOU GO=)

igår så var jag på tjejmiddag hos en vän i Tullinge som heter Nicki. hon fyllde år förra söndagen så vi firade henne igår - jätte mysigt var det. jag och min kompis Hedda gick därifrån runt 11 tiden för att hinna med halv 12 tåget hem till söder.. när vi kom till söder så träffade vi några andra vänner sen gick jag å hedda hem vid 2 tiden. vi somnade direkt och imorse vaknade jag halv 11 av att Hedda skrek på mig att hennes fot var stukad. hennes fot var helt svullen fick bära henne till toaletten för att hon var så kissnödig - hahaha
sen åkte hedda iväg till akuten med hennes mamma och jag tittade på reprisen på idolfinalen... senare idag ska jag på min "andra mammas" dotterns musikal.. det blir nog trevligt! sen ska jag nog hem till pappa och sova ikväll
vecka 50 imorgon, endast 2 veckor kvar i skolan! :D

Så var det helg igen

Kan inte förstå att veckorna går såhär snabbt. Det känns som det var måndag igår men är det fredag och helg igen.. Nu är det bara 2 veckor kvar i skolan sen är det jullov - fyyy vad skönt!
Har inga planer för jullovet än så länge, men jag tror nog bara att jag ska ta det luuuugnt och slappna av.

Just nu sitter jag här med två kompisar, vi har inga speciella planer för kvällen men vi får helt enkelt se vart kvällen bär oss..jag är i och för sig lite sjuk, har haft lite smått feber hela dagen och min hals bränner men men.. det får man ju leva med nu vid den här årstiden!

Puss o Kram!

En bra dag!

Idag hade jag prov i Första Världskriget, som jag pluggat på nu i veckor känns det som.. Jag har nog aldrig varit så nervös till ett prov någonsin som jag var till det här provet. För igår så sa min so lärare att om jag lyckades bra på detta prov så skulle mitt slutbetyg i so denna termin bli VG - vilket är vad jag strävat efter hela denna termin.
Så när denna dag var kommen, provet......... jag skakade när jag skulle dra min lapp. men jag svarade på alla G o VG frågor och även en MVG fråga :) är mycket stolt över mig själv.
Efter provet fick jag veta att mitt slutbetyg i so blir VG!!!!!!!!!!!!!! Så himla stolt och glad över mig själv.  :)

Igår var jag även på öppet hus i det gymnasium som jag tror jag vill börja i - Enskede Gård
hade dock förväntat mig en mysigare skola, denna skola kändes väldigt stel... men jag vet inte.

Sen har jag även sovmorgon imorgon 11.15 - skulle börjat 08.55.

nu sitter jag här å lyssnar på Stevie Wonder. kan ej bli bättre nu !! kramiiis


Seg dag

Nu har jag precis pluggat klart på hemuppgiften i idrott å nu tänkte jag fortsätta med Första Världskriget - provet är på Torsdag... muntligt! hade hellre önskat att det var skriftligt.. känns som jag kommer glömma något om jag gör muntligt, eftersom vi är 15 st tjejer som ska redovisa på en timme så man kommer ju inte kunna stå o reflektera o analysera hur länge som helst...
jaja... har inte hänt ett piss idag. skolan var lika seg som vanligt - slutade 15.35 , sen direkt hem å plugga

Men ikväll är det iallafall Prison Break :D, Alltid lite positivt såhär på måndagskvällen.

Så jävla sugen på att gå å se Saw 4, skulle gjort det i lördags men det blev fest istället men nästa helg SKA jag se den :)

kissssss n' hugs




Första advent!!

Idag är det Söndag och det är första advent... fy!

Idag har hela dagen gått åt till att plugga...å nu är jag heelt död! Håller just nu på att laga mat - pasta med ost å skink sås! Sen är det tv tittade ända fram till läggdags. Parlamentet o sen Van Veteern - Fallet G!
Vet inte vad jag mera ska skriva så jag avslutar väl här för idag.

Glad första advent förresten :)!





Kramisar!!!

Första December

Idag är det första december, 23 dagar kvar till julafton. Jag gillar verkligen inte julen. Tycker det är så himla tråkigt. ska nästan strejka från julen i år och titta på något gammalt sex and the city avsnitt och äta nudlar. tycker verkligen det är så himla tråkigt. det var roligt när man var mindre men inte nu längre.. förra året tittade jag inte ens på kalle ankas jul, vilket jag gjort varje år. jag längtar inte till att köpa julklappar och sånt. I och för sig har jag inte många att köpa till eftersom jag inte har några syskon, det blir väl till mamma och pappa. sen till släkten delar jag nog med mamma och pappa!
Nej usch julen är inte min grej. dessutom hatar jag vintern överhuvudtaget. det är liksom mörkt kl tre typ... man blir ju fan deppig!!
Lite positivt är väl att det snart är nyår, vilket är hemskt kul :) och att jag fyller år om snart en månad. 6 Januari !

nästa vecka ska betygen sättas, det är skit mycket i skolan nu för att allt ska vara inlämnat till nästa vecka. 2 prov och 3 inlämningsuppgifter så den mesta delen nu går väl åt till att plugga. Men det är skönt sen när den här veckan är över för då kan man slappna av lite.. Det är bara köra så det ryker nu!
Nä nu ska jag fortsätta plugga på mitt SO prov, första världskriget *suck*. Andra världskriget är mycket mera intressant!!!

PUSSSSSSSS


RSS 2.0