reeesume

Nu är jag jävligt irriterad har just skrivit en fet blogg två gånger men varje gång jag ska publicera den så fuckar allt upp sig, så tyvärr får ni inte höra om mitt roliga liv. istället tänker jag sammafatta allt lite snabbt
Idag har jag inte gjort mycket, var skit irriterad hela morgonen (om ni hade läst allt som jag skrev men som inte kunde publiceras skulle ni förstå varför) när vi väl hade svenska så snackade jag med min svenska lärare och hon var så omtänksam och snäll så man var nära på att börja gråta att hon verkligen la ner så mycket tid på mig.
Hon fick mig på bättre humör så resten utav dagen så släppte klumpen i magen o det rullade på som vanligt.. Vi har börjat med nya områden i alla ämnen nu så det är ganska mycket att göra. I Son har vi börjat med problem i världen - det är iofs ganska intressant !
I Non har vi också börjat med ett nytt område vet ej vad jag ska kalla det men det hänger lite ihop med Son.

I helgen var jag på bio två gånger, i fredags var jag ute och åt med min pojkvän sen var vi på bio premiären 21, den filmen var verkligen grym. Alla borde ta o gå o se den , gryyym verkligen ! :D

sen på lördagen var jag på bio med min kompis Anna då vi såg den svenska filmen Angel, den var bra men inte så bra som jag o Anna trodde att den skulle vara. Men ni borde ta o se den också ;)

Nu ska jag springa till tvättstugan och lägga i några maskiner sen hade jag tänkt att börja plugga lite på bostaden ett nytt område i Hemkunskapen där vi ska inreda och måla om en lägenhet, vi har fått en budget på 30 000kr som vi ska måla om och köpa möbler för. Ganska stort projekt men det ska bli bra :)

IMORGON MINA KÄRA BLOGGVÄNNER HAR DESPERATE HOUSEWIVES PREMIÄÄÄR! 21.00 imorgon på kanal 5

RSS 2.0