100224

Nu tror ni säkert att jag begått självmord när man tänker på vad jag skrev i mitt sista inlägg men det har jag icke gjort. Jag lever och "mår bra" ;-).

Hemskt ledsen för en dålig uppdatering men har knappat varit hemma sedan jag skrev sista inlägget. Har sovit hemma hos Zeki förutom i söndag till måndag då jag sov med Ph. Men livet är boring och det händer inte ett skit. Det här vädret, när faaan ska det försvinna? Fett deprimerande. Aja man får väl göra det bästa utav situationen! Imorgon ska jag ha en mysig dag med Philippa. Jag slutar halv två då ska hon möta mig och så ska vi tillsammans dra till kungsan och åka skridskor för att sedan ta en fika och lite shopping. Skoj med skridskor, var sjukt länge sen =)
Har tyvärr inte tid att skriva så mycket nu, Zeki ska hämta mig nu så måste slänga på mig skorna!!

Btw, jag tatuerade foten i fredags!!! Slash autograf på foten, vet ni hur Snyyyggt det blev!! Men Fan vad ont det gjort... Lägger upp bild sen =) Puss o kram

100217

Ska lägga mig nu. Orkar inte sitta vid datan, pallar inte prata i telefon, orkar knappt kolla på tv och jag pallar inte ens prata med pappa om han frågar mig något. Vill bara låsa in mig i mitt rum och gå i ide. Känner mig irriterad på allt och alla och bara stör mig allmänt på allt. Jag tror jag vet vart problemet ligger men pallar inte ta upp det för då kanske man får någon söt kommentar igen =) Me löw. Nepp så de får ni icke veta!

Ska lägga mig under täcket nu och aldrig vakna igen (iallafall inte tills klockan ringer imorgon).

100217

FuckFuckFuck. Detta inlägg bör inte läsas av alla icke os intresserade människor.

Jag har aldrig kännt en sådan irritation i min kropp tror jag. För alla er som såg Anjas störtlopp, ni förstår mig. För alla er som inte gjorde så kan jag förklara........ Tiden att slå var ungefär 1.43 (tror jag), Anja startar sitt lopp och det går skiiit bra verkligen. Vi hade silvermedaljen i handen men ca. 10 meter innan mållinjen vad händer? JO Anja flyger åt helvete och missar hela skiten. Ingen medalj och hon kom inte ens i mål. Tycker fett synd om Anja, hoppas hon inte är allt för skadad för hon ska tävla i slalom imorgon men FAN asså. SILVERMEDALJ?? fyfan vad surt...

http://svt.se/os, här kan du kolla hela klippet! Ska gå o hänga mig nu, ciao

100217

Har egentligen inte tid för att skriva ett blogg inlägg men ett litet hinner jag nog med. Ska springa ner till bussen nu, så vi hörs nog efter jobbet. Hoppas ni alla har en bra onsdag =) Puss


100217

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp åtta imorgon till jobbet, efter jobbet ska jag träffa Anna. Har inte träffat henne på galet länge så ska bli kul! Sov gott allesammans. Puss

Sverige tog OS guld idag, och igår! Bra kämpat =) (jag vet att jag är mobbad men jag gillar OS, iallafall när vi tar hem medaljerna haha)


100217

Filmen var fett rolig. Jan fares är så skön! Haha skrattade som fan åt honom.. Han som spelade hans son därimot, dem kunde ju verkligen ha hittat en bättre skådis! Men filmen var verkligen se värd =)




100216

Måste springa till bussen nu, så jag hinner tyvärr inte lägga upp bilder nu men jag lovar att jag gör det när jag kommer hem efter bion! ♥

100216

Tänkte ta mig tid att skriva om Egypten resan. Vet inte vart jag ska börja men den var verkligen värd vart enda öre jag spendera på resan. Vi hade så jävla kul. Innan vi åkte dit tänkte vi att vi skulle åka på en chill semester med sol och bara ta det lugnt eftersom mina kompisar hade varit där en vecka innan och sagt det inte var en fest stad och att alla var skit äckliga och jobbiga. Men dem var ju på heeelt fel ställe kan jag ju säga för vi hade hur kul som helst. Egypten är verkligen ett ställe jag skulle kunna åka tillbaka till. Vi solade och badade varje dag, festade varje kväll. Vi åkte och snorklade, det var kul men jag fick ju panik. Det var min första gång jag snorklade i mitt liv så jag fattade inte riktigt hur man gjorde och innan jag började fatta så gav jag upp och gick upp, haha. Men några fina firrar fick jag allt se =) Vi träffade även några egyptiska killar som vi hängde med varje dag. I början var vi väldigt skeptiska mot dem och fruktade det värsta att dem skulle kidnappa oss, våldta oss osv men dem var verkligen hur snälla som helst. Dem bjöd oss på allt, dricka, mat. Och vi kom in vip överallt med dem, haha galet nice. Dem kände verkligen allt och alla där så vi hade vip bord vart vi än gick ;-)
Det var hur sorligt som helst att komma hem till deprimerande Sverige, allt jag vill är att åka tillbaka.

Detta upplevde vi:
- Vi blev attackerade av 9-åriga pojkar (asså dem hoppade på oss helst seriöst och tog ÖVERALLT, och då menar jag verkligen överallt. Inte kul. Resten av resan var jag livrädd för barnen där haha)
- Jag snorklade för första gången i mitt liv.
- Vi fick uppleva hur det var att vara V.I.P, haha
- Vi besökte El Gouna
- Jag blev erbjuden ett jobb på en nattklubb (Little Buddha)
- Träffade en massa roliga människor, och två jävligt roliga taxi chafförer!!

Massa mer hände men orkar inte sitta och komma på nu.. hehe


100216

Och så var man hemma igen.. Blev ju ingen promenad för mig och Alexandra, hade man ju kunnat räkna ut direkt haha. Vi möttes upp på söder efter att jag hade varit på banken, mina fötter var djuptfrysta så vi bestämde oss för att ta tunnelbanan in till stan sen gå tillbaka till söder. När vi hade växlat pengar och hämtat ut biobiljetterna så pallade vi självklart inte gå så slutade med att vi tog tunnelbanan till slussen där vi satte oss (för en gångs skull) på fåtöljen på götgatsbacken. Ovanligt av oss, vi brukar alltid hänga på hornsgatans fåtöljen men inte idag.. Men måste säga att horngatan is tha shit. Slussen sög håård balle, gå inte dit!! Hornsgatan rules.

Och nu vill ju inte min kära data att jag ska logga in på msn, sweet av den. Är galet hungrig min pappa har lagat tandori kyckling som är klart vilket sekund som helst, luktar så jävla gott här hemma. Vill ba käka nuuuue.

C ya mates ♥


100216

Nu ska jag bege mig. Har packat upp väskan och städat mitt rum, lyssnade självklart på Gn'R (kärlek) samtidigt! 
Det blev lite ändrade planer ska åka och möta upp Alexandra på söder istället, ska in på nordea först och fixa mitt kontonummer eftersom det är något fel för dem kan inte sätta in lönen på mitt konto. Efter de ska vi promenera till stan där jag ska hämta ut biljetterna till bion ikväll, ska se Farsan med Philippa 21.10. Sen ska jag förbi forex och växla tillbaka lite pengar från Egypten, efter de blir det nog en fika =) Ser ut som att det kommer bli en mysig tisdag!

 


AC/DC tröjan är på!!

Got to go! ♥



100216

Sorry om jag inte skrev något mer igår men kom hem vid ett tiden och jag däckade direkt.

Hade faktiskt en jätte mysig dag igår, först träffade jag upp Chanette på fåtöljen och tog en fika. Efter det vid sju tiden drog jag hem till Alexandra. Hennes mamma hade opererat foten så köpte med oss pizza och natcho chips hem till henne. Tog det lugnt, kollade på tv och drack lite te. Himla mysigt var de =)
Vid halv tolv kom Zeki och hämtade mig, han skjutsade hem mig och som vanligt så satt vi kvar i bilen och snackade ett tag så det blev ganska sent hem ändå.. Men det var en mysigt måndag!

Nu vaknade jag för en stund sen. Tror jag ska ta mig tid att packa upp min väska, kanske tvätta lite om jag orkar det. Sen tänkte jag ringa Alexandra och be henne komma hit så vi kan ta en lång promenad. Jag bor väldigt fint här hos pappa, perfekt för lång promenader. Imorse när jag vaknade kände jag verkligen för en lååång promenad, så ska ringa Alex och tvinga hit henne!!

Hoppas ni alla hade en trevlig måndag och kommer ha en ännu trevligare tisdag! ♥

100215

Nu drar jag in mot söder för en fika! Hörs senare ♥

100215

Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen, lovar jag ska bättra mig. Men det finns ingenting att skriva om just nu för det händer verkligen ingenting i mitt liv. Bara jobbar och sover. Hoppas på att min jetleg ska försvinna snart för jag orkar inte gå omkring och vara trött hela tiden. Orkar knappt träffa vänner. Idag är jag iallafall ledig från jobbet så somnade tidigt igår så vaknade utvilad här vid tolv tiden, ska nu hoppa in i duschen göra mig iordning sen ska jag träffa Chanette på söder. Vi ska ta en fika. Efter det har jag nog inga planer, vad jag vet iallafall hehe..

Ikväll ska jag skriva allt om Egypten resan och lägga upp bilder, I promise! Puss ♥

100213

Har varit alldeles för trött de senaste dagarna, har inte orkat träffa kompisar eller någonting. Igår låg jag hemma och sov hela dagen fram till nio på kvällen då jag gick upp tog en dusch, käkade lite middag sen åkte jag hem till Zeki kollade på film och sov där. Idag har jag jobbat från halv tolv till fyra sen mötte Philippa mig på jobbet vi åkte hem till mig och sedan dess har vi inte gjort ett skit. Bara chillat. Vi hade bokat biljetter till Farsan 21.15 i heron men som det ser ut så kommer vi inte gå för ingen av oss orkar ta oss till heron och vi måste vara där om en halv timme så jag säger bara lycka till. Vi ska nog åka och ta en fika istället, är grymt sugen på sötsaker hela tiden så att ta en fika med massa sötsaker passar mig perfa ;-). Tror lingon veckan é på G, lika kul och mysigt varje gång.
Håller på att ladda upp alla bilder från Egypten på fb, ska snart ta mig i tur med att lägga upp dem här också!

Love

100211



Vill tillbaka!!


100211

I'm back!! in cold Sweden....

Kom hem i tisdag eller onsdags natt vet inte vad det blir. Nej det måste varit i tisdags natt, natten till onsdagen iallafall aja what ever. Har inte orkat skriva något sedan dess har varit helt död. Egypten var grymt! Vill bara tillbaka. Saknar tillbaka så himla mycket. Jag lovar att jag ska ta mig tid väldigt snart att skriva om resan och lägga upp massa pics.

Sedan jag kom hem har jag bara jobbat och sovit. Har inte orkat göra något eftersom vi inte fick mycket till sömn under resan. Sverige är så sjukt deprimerande att jag vill lägga mig ner i fosterställning och bara gråta. Jag har gått in i en djup deprission. Det är precis som Philippa sa "Det känns som att jag precis gjort slut efter ett långt förhållande", det är exakt så det känns. Inget känns frestande att göra, vädret suger och det enda som finns att göra är att ligga inne och deppa.. Nej usch blää... Ska gå bort från datan nu, kanske lägga mig i sängen. För vad finns det annars att göra? INGET =)=)

Puss o kram


100205

Hellooo!! Vi ar i egypten o har de fett nice. Mycket battre har an vi trodde.. Jag kommer skriva mer nar jag kommer hem tankte bara meddela att jag fortfarande lever haha.. Nu ska vi ut o feeeesta och imorgon ska vi aka och titta pa delfiner :) PUSS

100202

Nu måste jag skriva ett jävligt snabbt blogg inlägg för vi måste gå ner till bussen vilken sekund som helst. Kommer nog inte ha tid att skriva så mycket i egypten, det får ni ha överseende med. Känns ju inte så kul att spendera all tid på internetcafe när man är utomlands hehe.. Önskar er alla en trevlig vecka så hörs vi när jag kommer hem den 9de =) PUSSAAAR

100202

Snart är det dags att bege sig till arlanda. Men ligger fortfarande och funderar på om jag ska sova eller inte.. Klockan är ett och jag måste upp typ kvart över fyra om jag ska sova, det är tre timmar. Det är väl alltid något, eller? Åååh beslutsångest haha.. Fast jag är iofs väldigt trött. Tror nog det blir sova, kommer nog ändå somna om en timme eller två av trötthet så lika bra att somna nu när jag ändå kan få tre timmars sömn istället för en =) smart tjej jag är,haha..

Lovar att skriva ett litet inlägg innan vi sticker! Puss o sov gott

100201

Sitter här hemma hos Philippa och tittar på när hon i panik(?) packar.. haha. Känner mig en aning trött, ligger och funderar på om jag ska sova tills vi drar eller om jag ska vara vaken hela natten och sova på planet eftersom det ändå inte kommer finnas ett skit att göra då. Måste iallafall ta en dusch först sen får vi se hur jag gör.. Puss ♥

100201

Nuu har jag äntligen packat klart. Förstår inte vad det är för fel på oss tjejer. När ska vi lära oss att man inte behöver ha med sig hela garderoben? Jag tycker ändå jag var duktig, jag tog bort det som kändes onödigt som jag vet att jag aldrig skulle använda men som man packar ner iallafall, även om jag försökte tänka smart så fick jag ändå sitta på väskan för att kunna få igen den..? Aja skönt iallafall att packningen är klar, lovar att jag glömt något men då får de vara. Så länge jag inte glömmer passet ;-)

Skulle ta en fika med Alexandra men hon var så seg så det blir nog inget för Zeki ska jag ju hämta mig kvart i åtta för att skjutsa mig till sollentuna. När jag kommer till Philippa ska jag duscha, fila fötterna, mååååla naglarna (om ni bara visste hur länge jag längtat efter att få ha målade naglar, har inte fått ha det på ett halv år pga. mitt jobb men nu jävlar!!), sen ska jag väl hjälpa Philippa att inte försöka ta med sig hela garderoben. Ska ju komma från rätt käft haha.. Aja skriver mera när jag är hos Philippa, ska möta upp Zeki nu! =) pöss

100201

Har haft fullt upp hela dagen så har tyvärr inte haft tid för att skriva blogg idag. Vaknade hemma hos Zeki vid halv tolv, vi låg och drog oss ett tag men sedan klädde vi på oss och gjorde oss iordning. Vi åkte till högdalen och fikade sen skjutsade han mig till stan där jag mötte upp Philippa, vi växlade pengar sen åt vi i kungshallen. Efter de drog jag hem och just nu tvättar jag och packar för fullt. Har en aning bråttom, ska snart dra in mot söder och möta upp Alexandra på en snabb fika innan Zeki ska hämta upp mig och skjutsa mig hem till Philippa! Stress stress, men jag är typ klar med packningen. Väntar bara på det sista från tvätten och sen ska jag packa ner allt i väskan =) Bara några få timmar kvar nu till jag åker, woooho! Hoppas ni alla har det lika bra som jag har denna vecka, men inte så troligt ;) haha skriver mer sen. PUSS

RSS 2.0