..

Nu har jag inte skrivit sen min födelsedag.. men jag nu har jag inte tid att skriva måste plugga. Skulle bara vissa att jag fortfarande levde :)

Min födelsedag

Okej, då var man 17..

julafton+nyår

Nu har jag inte skrivit på länge igen, hela lovet har nästan gått. det är tre dagar kvar på lovet.. :/
jag har inte gjort något speciellt på lovet, har verkligen bara tagit det lugnt och tagit dagarna som de kom.

julafton var jag hemma hos min syo Malin :) vilket var jätte mysigt! i julklapp fick jag, en ny ipod nano, en plattskärm till datan, playstation2, singstar, parfymer, presentkort, biokort, kläder och pengar :) så jag blev väldigt nöjd faktiskt!

nyårsafton så åt jag först middag med mamma, hedda och nicki sen drack vi hemma hos en kompis sen på tolvslaget så begav vi oss till slussen. Fyyyyyfan vad folk!!!! var där förra året också men aldrig igen. det är inte ens speciellt roligt. man måste bara akta sig för rakter och smällare hela tiden så man inte får någon på sig! sen vid 3 tiden så åkte jag hem till min pojkvän och sov där. Det var inte världens roligaste men det var helt okej :) men jag orkar inte bry mig så mycket om nyår egentligen, det är inte så jävla roligt..

Här kommer iallafall några bilder från nyår :D





Min kompis ska snart komma hit sen tror jag vi ska på bio :) vill verkligen se Be Movie, haha!
Imorgon är det min födelsedag :D ett år närmare döden haha.. ska ut och äta på resturang med några vänner tror jag :) det blir nog inget speciellt, jag bryr mig faktiskt inte så mycket om min födelsedag! men det ska bli mysigt ändå att gå ut och äta med vännerna.. skriver mer sen<3

RSS 2.0