Love my bozz

Nu är jag hemma. Jag och en tjej från jobbet drog ut efter jobbet och tog en cider. Vi drog till Dovas, det är billig och det ligger nära vårat jobb. Det var väldigt trevligt faktiskt.
Jobbet gick som vanligt.. Flöt på.. Hände en underbar grej idag på jobbet. Jag Älskar min chef. Hon undrade om jag ville jobba imorgon. Tror ni jag blev lycklig? SUPER LYCKLIG (not). Eller undrade kanske var att ta i det var mer "Du jobbar imorgon". Fast det var min lediga dag.. Bara att le och se glad ut. Ifrågasätter man får man väl sparken så läskig och farlig som hon är. Helt seriöst hon är en av de värsta cheferna man kan föreställa sig.

Aja... Så nu ska jag jobba imorgon, alltså dags att sova snart.. Orkar inte skriva mer. Blir galet irriterad när jag tänker på min chef. Sov sött =) Pöss

090928

Hej käre blogg =)
Jag ska snart bege mig till jobbet. Börjar halv tolv men ska ta bussen som går halv elva. Jag är ganska klar ska endast borsta tänderna och klä på mig sen är jag redo. Ville verkligen inte gå upp imorse, men imorgon är jag ledig så jag ska sova uuuut! Can't wait. Slutar nio ikväll - suck. Aja nu ska jag fixa det sista sedan gå ner till bussen men vi hörs senare då, runt tio tiden. Ha en bra start på den nya veckan nu! Pussis


Sov sött

Har precis kollat klar på Hitch. Druckit te och ätit choklad - schweizer nöt. Gott. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på CSI NY. Är inte speciellt trött helt plötsligt men ska försöka sova ändå. Upp och jobba imorgon också. Kanske läsa lite i boken. Läser snabba cash för andra gången, den är så jääädra bra alltså. Filmen kommer ut i januari 2010. Kan inte hålla mig. Blir helt exalterad =) Ajaa...

God natt!

090927

Jag är ledsen att jag inte skrivit på sjuukt länge. Men jag har helt enkelt inte orkar sitta vid datan, har känt mig lite nere den senaste veckan och när jag känner mig nere vill jag inte sitta vid datan för då känner jag mig ännu mera nere. Aja nog snackat om det. Det har iallafall inte hänt speciellt mycket. Jag jobbar på som vanligt.
I helgen var jag faktiskt inte ute. Första gången på fleeera veckor. I fredagas var jag på syriansk fest med Alexandra i hallunda, det var trevligt men jag hade ju verkligen valt fel skor så jag kunde knappt dansa någonting för mina fötter dödade mig. Igår var jag hemma, käkade tacos med Alexandra vid tio drog jag hem till Jussans mamma där hon och några kompisar satt och krökade. Jag drack inget, var bara social. Drog därifrån vid tolv gick hem och kollade film med mamma och idag har jag bara jobbat.. Var sjukt mycket att göra på jobbet idag. Just nu har jag inget mer att skriva, sorry! =)

Kan även tilläga vem du nu är "MSB", du kan tagga långt. Du vet inte ett skit om mig. Du känner inte mig så du kan ta dina åsikter och köra upp dem någonstans. Kanske ska kontakta din SFI lärare när du ändå håller på!!

Tack alla söta vänner som skrivit så gulliga kommentarer och försvarat mig mot den mogne MSB! Ni är bäst! Även du Mustafa, tack!! =) Puss

Myskväll med mamma

Som sagt så känner jag mig inte på bästa humöret idag. Jag ringde mamma och berättade vad som hänt, hon tyckte synd om mig så hon bjöd med mig ut på restaurang ikväll. Ska nog käka grekiskt. Ska bli mysigt. Sover nog hos mamma ikväll. Alltid när jag känner mig ledsen och arg brukar jag ty mig till mamma. Jag kan prata med min mamma om allt, hon förstår alltid och konstigt nog så är hon alltid den som ger bäst råd. Så fort jag känner mig ledsen ringer jag mamma så känns allt lite bättre sen. Så jag sover nog över där inatt så jag kan umgås med mamma och tänka på annat. Kanske hyra film och äta massa godis!
Ska ta en fika med Hedda senare vid nio tiden också. Ska också bli super mysigt har inte träffat henne på 300 ljusår. Och att träffa henne idag känns bara ännu bättre, så slipper jag verkligen tänka på en viss j*vla person.

Jag bara undrar.. Varför träffar jag Alltid fel killar? När jag säger alltid så överdriver jag verkligen inte. Har jag någonsin träffat en bra kille? Om någon av mina vänner kan komma på en så får ni gärna skriva det. För jag kan verkligen inte komma på en enda.

Så ni vet kommer jag inte kunna blogga mera idag för mamma har ingen data just nu. Så ni hör mer av mig imorgon =) Pussar


090915

Jag orkar inte skriva något. Känner mig bara ledsen. Orkar inte berätta varför. Vi hörs. PUSS


Dags att sova

Nu är det dags att sova känner jag. En viss person har fortfarande inte hört av sig och jag har inte hört av mig. Blir galen snart. Men jag tänker verka cool och "jag bryr mig inte".

Vi hörs imorgon istället bloggen. Sov sött allesammans =) Pussiis

Nyduschad

Nu är jag nyduschad och fräsch. Fyfan vad man känner sig flottig och äcklig efter jobbet. Finns inget bättre än att duscha innan man går och lägger sig så denna dusch satt fint. Tänkte inte skriva något långt nu heller. Ska sätta mig och kolla på Mannen under trappan. Någon ny serie som började för tio minuter sen. Ska sätta mig i vardagsrummet med pappa och hans flickvän och mysa ner i soffan. Sen ska jag nog kanske sova. Är sååå sugen på choklad.

Blir inga långa inlägg idag men finns inte så mkt och skriva. Pusselipuss

Tänkte bara tilläga att jag blir så j*vla irriterad på en viss person som inte har hört av sig på hela dagen. Jag vill inte höra av mig. Jag är verkligen en sådan person som vägrar höra av mig först. Tycker alltid att det är den andras uppgift att höra av sig först även om jag vet att det ska vara ömsesidigt. Men denna gång tänker jag F*n inte höra av mig först. Bajs... Blir skit irriterad. Kan du bara höra av dig så jag slipper gå runt och känna irritation!!!!!


090914

Sådärja.. Då var man hemma igen. Jobbet gick bra, som vanligt. Sitter nu och kollar på Rost på berns, good stuff!Imorgon och på onsdag är jag ledig. Så himla sköööönt =)
Orkar tyvärr inte skriva mer nu, höres senare. Puss


Dagens låt: Anastasia - Out of love


Lördags

Jag måste alldeles snart springa ner till bussen men jag tänkte iallafall hinna sammanfatta helgen lite. Eller snarare lördagen som kändes som en hel helg. Efter jobbet drog jag ju som sagt hem, duschade och så. Med tio bussen åkte jag in mot fridhemsplan. Drog till Nivå där Alexandra och Paula var. Efter ett tag kom Christian, vi alla drog därifrån mötte upp Rebaz. Efter typ tjugo minuters snackaden om vart vi skulle bestämde vi oss för att dra in på Viper. Där skakade vi våra göttar till två då vi tog våra trötta fötter därifrån. Drog till donken käkade en cheeseburgare. Sen skjusade Rebaz mig till vårberg där jag mötte upp R, vi drog hem till hans kompis. Chillade där kanske en timme då hans kompis ville ha värsta beställningen från Statoil så jag och R fick dra dit. Det visade sig dock att vandringsvägen dit var inte speciellt kort. Vi var i vårberg, vi gick till Skärholmen. Mer behöver jag nog inte säga. Så vi tog en taxi på tillbaka vägen. Vi kom inte säng förens vid sju, vilket egentligen var ganska onödigt för mig att ens sova eftersom jag skulle upp vid tjugo i sju. Skulle ju jooobba, (yes!!).

Jag gick ändå upp duktig när klockan ringde åkte från vårberg hem till mig, vilket tog typ en timme sådär tidigt på morgonen. Jag var sååå trött. Jag somnade vart jag än gick. Jag sov på tåget, jag somnade i väntan på bussen, jag somnade på bussen så jag åkte till slutstationen så jag fick gå därifrån hem. Det var hemskt hur trött jag var. Om det inte hade varit så att jag skulle öppna så hade jag utan tvekan ringt och sjukanmält mig. Men jag kämpade mig igenom en hel dag på jobbet utan sömn, det gick hyffsat bra. Efter jobbet dirkret hem. Somnade när jag låg och tittade på top model vaknar vid nio. Käkar lite middag, kollar på söndagsfilmen sen somnar jag igen. Pappa väcker mig och säger att jag ska gå in och lägga mig, jag går inte och lägger mig. Däckar direkt. Klockan var tio. Gaaalet skönt. Missade dock top model och ensam mamma söker..

Nu måste jag gå ner till bussen. Där fick ni veta min otroligt skojsiga lördag enda in i detalj. Kul va? =) Ha en bra måndag nuuu. Puss

090912

Jag är hemskt ledsen för den usla uppdateringen. Hann inte skriva några fler inlägg igår som ni märkte men jag drog ut med Alexandra. Av en slump var Michelle och Sara där så vi satt med dem på Nivå i kanske två timmar. Jag var inte taggad för fem öre, ville bara hem. Så vid tolv drog vi därifrån då jag åkte hem. Somnade vid två, var galet skönt eftersom jag skulle upp till jobbet idag. Steg upp åtta imorse, död som en annan gås.
Har kämpat och slitit häcken av mig på jobbet idag, slutade vid sju. Nu är jag hemma, chillar lite vid datan men ska hoppa in i duschen nu tänkte jag. Annars kommer jag aldrig komma in där hehe.

Senare ikväll ska jag nog hem till R's kompis. Pallar verkligen inte gå ut ikväll känner jag. Det ska bli skönt att bara ta det lugnt också för en gångs skull. Har ju trots allt festat varje helg sen jag kom hem från Alanya, både fredag och lördag. Bad girl. Så ikväll blir det lugnt. Ska ju upp och jobba imorgon också - suck.

NEJ, NU blir det dusch!!! Puss sööööötnosar

Färga hår

Kom precis hem till Alexandra, ska börja färga hennes hår nu. Har varit och fikat med Jussan precis, det var mysigt. Det var länge sedan jag träffade henne. Blev dock en snabb fika men bättre än inget. Aja hinner inte skriva mer nu, måste börja med Alexandras hår. Sen måste jag hem igen och fixa mig =) Puss


Sweet dreams

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you


Fika

Ska fixa mig lite sen blir det in mot söder för en fika med Jussan tussan =) Tänkte bara informera er om det, haha. Pöszh

090911

Filmen drog ut lite på tiden igår, började inte kolla förens vid halv två. Kollade med pappa och hans flickvän. Filmen var slut vid halv fem nästan. Gick direkt in och la mig så idag var jag trötter. Sov ända till halv två, busigt. Men skönt vare iallafall. Min hals mår myyycket bättre. Lagom passande till fredag =) Nu har jag fått ont i den andra halsmandeln ist haha.

Ska ta en fika men Jussan vid fem tiden sen vid sex, sju tiden ska jag hem till Alexandra hjälpa henne att färga hennes hår. Sen blir det hem igen, fixa mig och så. Sen blir det nog utgång ikväll. Tror inte vi kommer gå ut och festa sönder men vi kommer nog gå ut och chilldricka ett tag.

Nu ska jag ta något att äta. Kisss

Män som hatar kvinnor

I'm home again. Blev en snabbis fram och tillbaka till söder. Mötte upp Alexandra, vi fikade på fåtöljen, snackade lite o så. Hyrde även med mig en film hem. Män som hatar kvinnor, har redan sett den men den är ju grymt bra. Måste uppdatera mig lite då jag ska gå och se tvåan som kommer på bio den 18 september. Can't wait!!




Imorgon är det fredag. Synd bara att jag är sjuk.. NU: Film! Pözz


Soedermalm

Kommer snart ta bussen in mot söder. Ska möta Alexandra, fixa lite. Sen blire hem igen. Jag funderar på att hyra med mig en film hem. Skulle vara ganska mysigt då jag inte mår speciellt bra. En film skulle inte sitta fel =) Vi hörs lite senare bloggen. Kramar

Yes I do!


Project runway

Har precis kollat klart på Project runway och som vanligt bölade jag när man fick reda på vinnaren. Visste redan vem som vann men jag kan aldrig låta bli att hålla mig i sådana där ögonblick. Jag börjar alltid böla. Samma sak som igår. Jag började böla när jag kollade på idol med pappa. Haha.

Snackade med Alexandra förut, jag gav ett förslag på att vi kanske ska dra till Nivå senare ett tag. Känner att Alexandra behöver komma på andra tankar även om jag vet att det enda vi kommer prata om är det hon inte borde tänka på. Men ibland behöver man även prata av sig lite. Men vi ska inte träffas förens vid nio isf, så kanske träffar Anirban så länge. Skulle träffat han igår men hade så ont i halsen så beslöt mig ju för att stanna inne.. Nu tänker jag spana in ansiktsboken. Puss

Torsdag

Har precis duschat. Satan vad skönt det var. Kanske ska ta en bild på mig i handduk och lägga upp som visa andra patetiska bloggare gör?! Vad tycker ni? Hm.. Nä tänker ej sjunka till den nivån =)

Ska kanske träffa R senare. Men först ska jag försöka få med mig Alexandra på en fika, känner att hon behöver det. Hon är lite nere. Måste få henne på bättre tankar. Om inte annat så är det ju fredag imorgon, då j*vlar får hon vara på bättre tankar! Jag är iofs sjuk men vad gör man inte för sina vänner..

Ska fixa mig lite nu.. Hörs sen, puss



Dagens låt: Duffy - I'm Scared


090910

Jag sket i tandläkaren, busigt av mig. Jag orkade verkligen inte gå upp vid halv elva när klockan ringde imorse, jag behövde nog sova ut. Så jag sov ända till ett idag. Det var riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull.
Jag ligger här i min säng och funderar på om jag ska åka till vårdcentralen eller inte. Min pappa säger att jag borde vänta några dagar för han tror det kommer gå över plus att nu när man är 18 måste man ju betala för att kolla halsmandlarna... Segt.. Får se hur jag gör. Det gör ju trots allt väldigt ont.

Ligger i sängen och kollar på Förlossningsklinken, jag säger bara en sak. Jag kommer aldrig våga föda barn. Fyfan. Vilken smärta. Nä usch... Kejsarsnitt nästa.


PUSSIIIIS


Just nu



Dagens avsnitt är fett sorligt. En av huvudpersonerna Warrick har blivit mördad. Jag älskade honom, han och Grissom gör verkligen hela serien =( Så nu ska jag kolla galet, lägga mig i sängen. Vi hörs imorgon! Sov sött


Hemmakväll med pappi

Det var verkligen riktigt skönt att inte dra ut idag. Har bara varit hemma med pappa. Vi har kollat på Idol och Fråga Olles nya dokumentär. Fick även en ryggmassage av min far. Pappiii är bäst! Nej mamma också såklart, fick ett busskort av henne idag. Snälla föräldrar jag har.

Imorgon tänkte jag dra förbi läkarmottagningen inne i Liljeholmen och kolla vad det är för fel med min hals. Jag orkar inte med smärtan längre. Vid två har jag tandläkar tid så ska försöka hinna till doktorn först. Vad jag ska göra efter det vet jag icke. Nu tänker jag iallafall ta en kopp grönt te med honung i.. Hoppas på att det lindrar halsen lite iaf... Puss

Så ska det se ut, CG!

Jag säger bara en sak, Carolina Gynning är så jädra grym. Läs bara på brevet hon skrivit till Katrin Zytomierska. Så klockrent.

"KÄRA- BLOGG-KOLLEGA KATRIN

Jag skriver till dig angående den debatt du initierat angående vad som är föredömligt att blogga om och vad som du anser är ”pure shit”

Jag har förstått att det är mycket viktigt för dig att vara en bra förebild och du ställer krav på till exmpel Kissie 18 år.

Därför vill jag nu bidra med några uppslag på detta tema som du kan gå vidare med:

Kissie är ute och partajar. Upprörande! För det gör ju inga andra 18-åriingar……

Jag tycker att här kan du framhålla här din egen karriär  tex nu när du är över 30 år och längtar efter att få vika ut dig.. det är ju…….ja…. ?

Eller så kan du ju lära ut hur man blir en framgångsrik bloggare genom att konsekvent tala om hur skitdåliga alla andra är.

Du tycker att unga bloggerskor är fördummande – och det är ju inte du?

Ett tydligt exempel på  din mognad är följade citat av dig när din pojkvän Bingo kontaktat Kissie för modelljobb;

KISSIE OM DU RÖR VID BINGOS MYSDRESS SÅ KOMMER JAG ATT FÖRFÖLJA DIG TILLS DU BLIR TVUNGEN ATT LÄGGA NER DIN BLOGG. FATTAR DU DET! JAG KOMMER INTE ATT GE MIG FÖRRÄNS DU BLIR HELT KNÄCKT. JAG KOMMER ATT KROSSA DIG!

Det här lilla exemplet på  din retorik visar ju på en enorm mognad, det speglar inte alls avundsjuka och osäkerhet.

Katrin, du vill inte synas med din blogg  tillsammans med oss …..Katrin vi vill inte synas med dig!

GO KISSIE GO!!!!!!!

Kram

CG"

Inte go kissie go. GO CAROLINA GO!!!!!


1-0

81 minuter och ett mål kommer. Pinsamt att det ska behöva ta så lång tid men gaaalet skönt att det kom. Vi MÅSTE ju bara vara med i VM, föfan.

Sjuk, igen..



Sitter här med pappas feta fliströja, fryser häcken av mig och tycker synd om mig själv. Min halsmandel har blivit större än en pungkula. Imorgon ska jag uppsöka läkare har jag bestämt mig för, det gör så groteskt ont. Nä, jag tror jag hoppar in i en dusch. Stackars lilla mig =(


Sverige-Malta

Näää nu får Sverige verkligen ta och komma igen! 0-0, inte okej!


En rubrik

Sorry om jag inte skrev något när jag kom hem efter jobbet men jag orkade verkligen inte. Jag gick direkt och la mig. Sov till ungefär 10 över sex och har sedan dess legat och degat i sängen. Vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på ikväll. Är ju ledig imorgon men kanske bara blir till att vara hemma ändå.
Så J*vla skönt att jag är ledig tills på lördag nu!! Ska käka nu, pusss
 
Idag är det 090909, lite coolt.

090909

Nu är det dags att dra mot jobbet. Vi hörs vid fyra tiden när jag kommer hem från jobbet. Hoppas alla har en bra dag =)


Dagen outfit.
Ser ut som ett fetto när jag tar kort underifrån men jag skiiiiita i. Puss


Sooova

Håller verkligen på att somna nu. Tänkte bara säga godnatt till bloggen när jag ändå hade datan på. Sussa sött mina söta bloggläsare =) God natt

Hemma igen

I'm back from Söder. Fikade med Alexandra på café Rival, det var mysigt. Men jag känner att jag bara får ondare och ondare i min hals och det känns som att febern är på g. Kul att jag säkert kommer bli sjuk när jag blir ledig. Whyyyyyyyy? Vill inte vara sjukkkk!! Inte när jag är ledig iaf.
Har precis kollat klart på Hell's Kitchen. Gordon Ramsey is the shit!!



Dagens låt: Jay-Z ft. Rihanna och Kanye west - Run this town


Bye

Nu drar jag till söder, hörs senare!


090908

Har sovit en timme efter jobbet, sitter här nu och käkar en macka som jag tog med hem från jobbet. Jag slutade tre idag så drog direkt hem o sov en timme. Ska snart åka in mot söder, fika med Alexandra =)
Hann tyvärr inte skriva blogg imorse, var lite stressad.

Skulle ju vara ledig imorgon men jag bytte min dag så jag jobbar 09.00-15.00 imorgon igen, sen är jag ledig på fredag ist. Mycket skönare!
Aja ska fortsätta käka min macka sen fixa mig sen dra mot söder. Hörs senare! PÖSS

Time for bed

Är nu nyduschade ska krypa ner i sängen och kolla på CSI. Har inte så mycket mer att tilläga faktiskt. Är extremt trött så vi hörs imorgon ist! Pussssar

Kvällen bästa citat från Rost on Berns, "Skratta ni åt mitt hår, sånt här hår har alla i nangijala", av Björn Gustavsson.


Back from work..

..Yes I am. Så mathaphakking skönt. Mina fötter, ska vi ens börja? Men jag ska inte klaga. Har iallafall ett jobb =)

Ska käka lite, och kolla på Rost på berns som börjar nu. Har väntat på att det ska ha premiär.
Hahaha jag har bråkat med mitt ex idag, bara för roligt. Jag tycker det är så kul att en person kan vara så omogen och verkligen aldrig bli vuxen fast man är 18 år fyllda. Men det är ju galet bevisat nu att åldern spelar verkligen iiiingen roll. Ha ha ha ha

En dag kvar på jobbet sen leeeeeeeeeeeeeedig. Kan inte bärga mig. Pössss

090907

Jag är vaken, och jag har inte försovit mig. Tadaaaa! Hur mår vi idag? Jag har ont i ena halsmandeln och är väldigt trött. Annars mår jag bra.

Ska snart dra iväg mot jobbet, ska ta halv bussen. Men är nästintill klar. Ska bara sätta på mig kläder och borsta tänderna. Är fett hungrig men jag orkar inte göra något. Fixar något på jobbet istället. Mycket godare frulle där också =) Hörs senare! Ha en bra måndag allesammans. Puss

Dags att sova

Fastnade vid datan som alltid. Ska lägga mig nu, ska upp vid nio imorgon. Hur typiskt är det inte att jag inte är trött längre? Förut var jag helt död och ville mest av allt sova men nu när jag väl måste lägga mig och sova så är man självklart inte ens trött. Så är det alltid.

Imorgon blir det en lång dag på jobbet, åttar timmar. Från halv tolv till halv nio. Känner mig en aning irriterad över denna veckans schema, jag jobbar alla dagar denna vecka förutom onsdag och torsdag. Och på torsdag morgon ska jag på ett möte, vilket betyder att jag inte kan hitta på något på onsdagskvällen eftersom jag måste upp vid sju på torsdag. Och sen på fredag är det upp och jobba igen, så denna vecka kan jag inte göra en shiit. Ska jobba fredag, lördag och söndag - suck. 2 dagar kvar på jobbet sen är jag ledig =), något och se fram emot.


Dagens låt: Stevie Wonder - Yesterme, yesteryou, yesterday


Kärleken checkar in

Ligger just nu i sängen med laptopen i knät och tittar på Kärleken checkar in. Är nyduschad och fräsch. Ska sova efter filmen, är helt slut.


Just nu





Måste bara lägga till en sak.. Igår när vi beställde korv:
"Jag vill ha en extra stor dachriiiii med vitlökssås, tack!"
Såååå våran humor hahahah

090906

Har precis ätit fett god middag. Revbensspjäll, potatis och sås. Mums. Ska nu kolla på Ensam mamma söker, jag vet att det är skit mobbad men jag skiiiiter i.. Jag älskar det! haha. Har jobbat sen elva imorse så är ganska död ska ta o lägga mig i tid. Ska duscha sen blire sängen. Ska kolla på ensam mamma söker nu!


Mot nivå

Just nu är jag feeeeett lycklig!! Sverige vann mot Ungern med 2-1. Säger bara en sak, Zlatan han är kuung! Han gjorde mål i sista sekunden på förlängning =)

Aja nu ska jag snart ta bussen in mot söder, möta upp Alexandra vi ska dra till Nivå. Sen blire nog chill efter det, ska inte vara ute för sent ikväll. Ska ju trots allt upp nio imorgon, ska jobba.. Ha en bra lördagkväll mina vänner!


Kvällens outfit, min nya klänning. Love it!


Pysss


GO SVERIGE!



1-0, vi tar dem!


Kvällen

Nu har jag precis hämtat tvätten, ska ta och hoppa in i duschen nu. Ska träffa Alexandra senare, vi har dock svårt att bestämma oss vad vi ska hitta på. Men något blir det nog. Ska ha på mig min sexiga nya klänning idag tänkte jag =) Wow!

Dagens låt: Beyonce - Diva

Deppig.se

Nu känner jag mig galet deprimerad helt plötsligt. Kollade in lite bilder och jag känner bara att jag vill gråta. Ibland händer saker som man inte vill ska hända. Jag saknar dig, galet. Varje dag. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Men man måste gå vidare, jag försöker men det är inte alltid lätt. Det är ingen som annar hur mycket jag saknar dig, och jag tror det är få som kommer förstå om jag berättade. Därför tänker jag nog hålla det hemligt tills jag dör.. Eller nått..


090905

Har blivit sjukt dålig på att uppdatera, men jag har skaffat mig ett liv. Kanske kan bero på det (!!) haha. Nej men skämt o sida. Just nu kom jag precis hem har varit i stan en snabbis köpte en klänning från H&M som jag la undan där igår. Sjukt snygg. En lila med dragkedja, tror de flesta tjejer förstår vad jag menar för typ av klänning hehe.
Ska snart gå ner till tvättstugan och slänga i några maskiner men först måste jag slänga i mig något att äta. Fett hungrig.

Gårdagen sööööög. Det var nice i början när vi var på Nivå men när vi drog vidare, fyyy. Jag drog hem fett tidigt, var hemma redan vid tio i två. Somnade vid tre, var sjukt trött. Sov enda till två idag. Tror ingen förstååååår hur skönt det var att äntligen få sova ut. Har inte fått göra det på flera år känns det som. Bara jobb jobb jobb. Ska jobba imorgon också, älskvärt.

Ajaaaaaaaa. Palla bloggen, nu blire mat!! Ciao


090904

Har egentligen inte tid att skriva, sitter hemma hos Alexandra vi ska dra mot Nivå nu. Vart vi ska efter vet jag inte, men vi hörs imorgon ist! Ha en super fredag! PUSSS

Dagarna som gått

Onsdag: Började jobba vid halv tolv, jobbade röven av mig men vid tre började jag må galet illa. Jag kunde inte stå upp utan att mina ben veck sig, det slutade med att jag spydde så jag drog hem från jobbet vid fyra tiden. Åkte hem vilade till sju, gick upp duschade fixade mig. Mötte upp Alexandra och Chanette i liljeholmen vid nio tiden, vi drog till R's kompis i vårberg där vi chillade galet. Slutade med att jag sov över, eftersom tågen inte gick. Woho!
Torsdag: Vaknade vid halv elva men gick inte upp ur sängen förens vid ett. Vi kollade på film, Shottas. Sedan drog jag därifrån vid fyra tiden. Drog hem sov lite, duschade och fixade mig. Drog in mot söder mötte upp Alexandra där vi fikade på Café Rival. Drog hem vid tio tiden sedan dess har jag bara chillat galet hemma. Har inte jobbat idag, galet skönt!

Men imorgon blir det upp och slita igen. Börjar klockan åtta, så ska upp vid sex. YES! Love my new job. Aja imorgon kväll blir det utgång. Eller vi ska nog inte ut och festa sönder, men iallafall ut en stund =) Fan min enda lediga kväll/natt måste passa på. Jobbar ju på söndag så blir inget sent på lördag.


Dagens låt: Beyonce - Sweet dreams


Tvångstanke

- SKULLE DU HELLRE :
1. Pierca näsan än tungan ? -
Tungen
2. Vara seriös än rolig ? - Rolig
3. Dricka röd eller grön mjölk ? - Grön
4. Brinna upp eller drunkna ? - Drunkna, det sägs att det ska vara skönt.. Myt?!
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar ? - Föräldrar

- RANDOM SHIT
1. Är du kär i nån ? -
Nej
2. Sol eller måne ? - Sol
3. Vinter eller höst ? - Höst
4. Vänster eller höger ? - Höger
5. Soligt eller regn ? - Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass ? - Vaniljglass

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? -
01.42
2. Fullständiga namn ? - Emma Linnea Helen Dahlgren Magnell
3. Vart vill du bo ? - Hmm.. vet inte
4. Hur många barn vill du ha ?- 2, en tjej och en kille
5. Vill du gifta dig ? - Nej
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar
7. Har du ätit sushi ? - Typ en gång
8. Lyssnar du på nu ? - Inget
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Inga..?
10. Humör? - Trött

- HAR DU :
1. Kysst någon? -
Ja
2. Sjungit i duschen? - Nja, minns inte
3. Blivit kramad? - Ja
4. Känt dig fånig? - Ja
5. Saknat någon? - Absolut
6. Dansat galet? - Ohhhja haha
7. Klippt håret? - Yes
8. Gråtit? - Nej gråter nästan aldrig
9. Ljugit? - Nej
10. Haft sex? - Ja



- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? -
Nej
2. Har du en hund? - Nej, hade..
3. Sover du helst själv eller med någon? - Med sällskap
4. Tror du på spöken? - Nja.. Nej


Sov gott

Nu har jag fått ruggigt skönt fotmassage av min pappi, precis vad jag behövde. Eller snarare precis vad mina fötter behövde. Tänkte krypa ner i sängen, kolla lite tv och förhoppningsvis somna innan halv tre inatt. Tror jag kommer lyckas ganska bra med det, är jätte trött redan nu. Börjar halv tolv imorgon också så ska upp vid halv tio. Måste upp och platta håret.


Måste få känna mig lite stolt ibland också


Mangaz

Har kollat klart på So you think you can dance, grät konstigt nog inte lika mycket idag. Har även tagit en dusch, galet skönt. Och nu sitter jag här med fötterna i ett fotbad, ska få fotvård och fotmassage av pappa. Fysatan vad skönt. Har så sjukt ont i fötterna.

Måste bara lägga två in parodier på filmen 300 som jag hittat på youtube, asså fyyy vad jag garvade och garvar!!! Går inte att lägga upp dem för det finns inga länkar så gå in på youtube och sök på Mangaz, kolla på båda Mangaz hahahah. Om ni inte skrattar har ni ingen humor! Kolla framför allt på Mangaz 2,5 mellan tiden 4.00 till 6.00.

"Puttas inte breee. GaaaaaaaatubrååååKKk"
hahahhahaha

Ledsen

Asså förlåt för så dålig uppdatering haha. Men jag hinner verkligen inte blogga, jag jobbar så sjukt mycket. Igår trodde jag att jag började tio men jag började ju inte förens halv tolv så jag åkte till jobbet för tidigt och eftersom jag trodde jag började tio trodde jag ju att jag slutade två men nej jag slutade halv nio så jag jobbade 11 timmar igår :o. Och idag jobbade jag halv tolv till nio, så det är bara jobb jobb jobb. Ingen fritid direkt.. Men det är skönt att jobba, det är kul =) Just nu ligger jag och tittar på So you think you can dance, jag bloggar mer efter. Är helt inne! Som vanligt hehe..

RSS 2.0