Jakten på lycka

Jag har precis tittat klart på Jakten på lycka. Så jävla bra film. Har legat här i min ensamhet och gråtit för att den är så jävla bra. Will Smith's son är bara FÖR gullig!!! Och Will Smith han själv är min favo skådis



Nu ska jag gå till kojs! natti natti

Kommentarer
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-06 @ 03:16:21
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Hedda

Fyfan vad jag bölade åt den där jävla filmen.

En film du MÅSTE och jag menar MÅSTE ladda ner är Seven Pounds. Will Smith i huvudrollen och den är SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA fin. Asså jag har aldrig gråtit så mycket, jag verkligen STÖRT bölade. Satt liksom hemma hos Felicia med henne och Sofia och vi kollade på den lite halvt, men jag hängde inte med så mycket för att det är en sån film man måste komma ihåg mycket och sen fattar man precis ALLT i slutet och det är så jävla fint. Asså nej, jag måste se den igen. Helvete alltså, det är den bästa filmen jag sett. Skulle döda för Will Smith asså.

2009-03-06 @ 11:54:02
URL: http://hedddas.blogg.se/
Postat av: Emma

JAAAAAAAAAA! Jag vet har velat se den enda sen jag visste att den skulle komma ut på bio. Den verkar sjukt bra och att Willan är med gör ju filmen 1000000 gånger bättre! Så jävla bra skådis och så jääävla porrig :) hahah

2009-03-06 @ 19:51:53
URL: http://emmadm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0