Fuck this day

Idag är en riktigt suuuuuuuuuuuuuug dag. Alla kan ta sig idag. Ingen verkar förstå mig, när jag säger hur jag känner så får man istället skit för att jag för EN gångs skull säger hur jag känner. Blir bara så jävla besviken.. Måste börja tänka på mig själv. Skita i alla andra som bara gör mig besviken hela tiden.

Kommentarer
Postat av: Hedda

Jag känner precis samma sak som du gör för alla dina vänner just nu som inte beter sig som dom ska, fast om dig. Du var inte schysst mot mig sist jag träffade dig, du sa taskiga saker och gick emot ungefär allt jag sa. Efter det så har du slutat höra av dig helt och när jag säger att jag vill träffas och ger förslag på dagar så säger du "Får se om jag kan." och sen hör du inte av dig. Och ja, jag har inte känt någon uppskattning från dig. Jag har varit grymt ledsen och besviken på dig sen sist och det har jag pratat med t.ex. Tilda om redan kvällen jag gick från Toxic eftersom det fortfarande gnagde. Och ja, du har gjort mycket för mig, och jag har gjort mycket för dig. Bara för det betyder det inte att du visat mig någon uppskattning på senaste. Uppskattning och vad du gjort för mig förut är inte samma sak. Nu när jag mår som absolut sämst så klarar jag inte höra ett dåligt ord om mig av dom jag bryr mig om och av dom jag tar åt mig av, och du är en av dom för du betyder JÄVLIGT mycket för mig.



Aja, jävligt omoget av mig att skriva allt det här på din blogg, ring mig om du vill prata ut. Har inga pengar på mobilen.

Tråkigt att det blivit såhär, men vi båda har gjort fel och jag ber iallafall om ursäkt eftersom du varit ledsen.<3

2009-03-11 @ 16:53:44
URL: http://hedddas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0